לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-10-2010, 00:38
  Roni21 Roni21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.08.10
מתגייס מחר...בקשר לקצין מיון - מעוניין קרבי

אני מתגייס מחר, גיוס כלל צה"לי..הפרופיל שלי 82..

השאלה שלי היא מתי ביום הגיוס אני אראה קצין מיון ?
שלחתי להם לפני חודש פחות או יותר פקס עם הבקשה שאני רוצה לשרת כלוחם ( דירגתי במנילה רצון לוחם 3 ואני חושב שבגלל זה הם שינו לי לג'וב)
התגובה שלהם הייתה היא שאני אראה קצין מיון ביום גיוס ולאמר לו את זה..

אני מאוד מעוניין להתגייס לחיל המוד"ש או מערך הנ"מ אבל הקטע זה שאני מעוניין לדעת אם אפשר לבקש לראות קצין מיון מוקדם מבלי לעבור את שרשרת החיול כדי לבקש ממנו את החיילות האלו ואני מאמין שלפחות בנ"מ אין כ"כ ביקוש אז אבקש ממנו אז זה ?
מה הסיכויים והאם זה אפשרי ? המטיבציה שלי לשרת כלוחם בחיילות האלו ענקית ומעוניין להתגייס לשם כבר בנוב'...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-10-2010, 16:48
  Roni21 Roni21 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי eLi_xXx שמתחילה ב "היה לי בדיוק אתו עניין כמו..."

ציטוט:
אפשרי לבקש. לא בטוח שתקבל. אבל יש סיכוי טוב. הרוב, אלא אם אתה באיזה תפקיד אחר חשוב, לא עושים בעיות עם אתה רוצה להיות לוחם.

קצין מיון אתה רואה בערך למיטב זיכרוני אלרי שרשרת חיול. פה, אין מה לעשות. אל תנסה לעשות בעיות כי אז סיכוי אוטומטי יורד.

דבר איתו, חשוב שתסביר לו שיש לך מוטיבציה גבוהה לשרת כלוחם. שזה חלום חייך או אני לא יודע מה.

אני אשאל שם חיילים אם אפשר לראות קצין מיון לפני...אני מקווה שאני אצליח..

ציטוט:
היה לי בדיוק אתו עניין כמו שלך ששלחתי מכתב וכו' אמרו לי בגלל שמועד הגיוס קרוב אז יהיה ניתן רק לדבר עם קצין מיון בגיוס עצמו.. וכך עשיתי ונשלחתי לקצין מיון קרבי שם הוא אמר לי ללכת לטירונות 02 לסיים אותה ואם אני ארצה עדיין קרבי אני אקבל ע"פ הנתונים האישיים שלי ובאמת כך היה.. אחרי הטירונות שכולם הלכו לקורסים אני חזרתי לבקום וראיתי שוב את הקצין מיון קרבי

ראית את הקצין מיון אחרי שרשרת החיול ? אני אצפה לדבר הזה שאלך לעשות טירונות 02 אבל אני מקווה שאם אני אראה קצין מיון והוא יציע לי את אחד מהיחידות אז ידחו לי את השירות בחודש ואני אעשה את השרשרת חיול ביחד אם כל המגוייסים איתי ביחידה מבלי לעשות טירונות 02...

ד"א, כמה זמן נמשכת הטירונות שעשית (02) ? וזה כולל טרום טירונות ? כי אני מקווה שאצליח להגיע בזמן לגיוס של היחידות שאני רוצה- בנוב' ושהטירונות לא תסתיים אחרי שהיחידות הקרביות מסיימים להתגייס ואחכה למרץ..-יכול לקרות מצב כזה ?
ומה האפשרויות שקצין מיון נתן לך ? והלכת לקרבי בסוף או שהוא הציע לך מה שאתה לא רוצה ?
ישן 21-10-2010, 08:57
  משתמש זכר eLi_xXx eLi_xXx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Roni21 שמתחילה ב "[QUOTE]אפשרי לבקש. לא בטוח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Roni21
אני אשאל שם חיילים אם אפשר לראות קצין מיון לפני...אני מקווה שאני אצליח..

ראית את הקצין מיון אחרי שרשרת החיול ? אני אצפה לדבר הזה שאלך לעשות טירונות 02 אבל אני מקווה שאם אני אראה קצין מיון והוא יציע לי את אחד מהיחידות אז ידחו לי את השירות בחודש ואני אעשה את השרשרת חיול ביחד אם כל המגוייסים איתי ביחידה מבלי לעשות טירונות 02...

ד"א, כמה זמן נמשכת הטירונות שעשית (02) ? וזה כולל טרום טירונות ? כי אני מקווה שאצליח להגיע בזמן לגיוס של היחידות שאני רוצה- בנוב' ושהטירונות לא תסתיים אחרי שהיחידות הקרביות מסיימים להתגייס ואחכה למרץ..-יכול לקרות מצב כזה ?
ומה האפשרויות שקצין מיון נתן לך ? והלכת לקרבי בסוף או שהוא הציע לך מה שאתה לא רוצה ?

אז ככה:
בשרשרת החיול אתה רואה קצין מיון בכל מקרה. אותי הוא העביר לקצין מיון קרבי בגלל שרציתי קרבי (שכנראה זה מה שיהיה אצלך). טירונות 02 נמשכת כחודש +-. אצלי הקצין מיון קרבי אמר לך ל02 תסיים בהצלחה (זתומרת שתראה שזה לא מקשה עלייך כי אם זה מקשה לא תצליח בטירונות קרבית) ואחרי זה חזרתי אליו. אני מאמין שאם תרצה להגיע ליחידה ספציפית ויש לך את כל הנתונים להגיע אלייה והטירונות שלהם התחילה אז או שתגיע באמצע (הכל תלוי מתי התחילו) או שתיהיה מסופח זמנית לבקו"ם עד למועד תחילת הטירונות הקרבית ויש עוד אפשרות שתקבל דח"ש עד למועד הטירונות הקרבית (שזה הכי פחות נראה לי שיקרה) בכל מקרה כל זה אחרי שתעבור טירונות 02 ועדיין תרצה להגיע לקרבי.
(כמובן שאני לא יכול להבטיח לך שזה מה שיהיה כי כל מקרה לגופו אבל זה מה שהיה אצלי)
בהצלחה!
ישן 22-10-2010, 02:38
  Roni21 Roni21 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי eLi_xXx שמתחילה ב "[QUOTE=Roni21]אני אשאל שם..."

אווקי,תודה.
אני אחרי גיוס ואני אמור לחזור יום ראשון לבקו"ם.
בגיוס היו שם קציני מיון של ג'וב אבל ביקשתי שיעבירו אותי לקרבי והם אמרו שאני אמור לראות קצין מיון קרבי
ביום ראשון.
עכשיו השאלה שלי היא, אני אמור להתייצב בבקום עם המחלקה שלי ( שעשו לנו בבקום ) לטירונות - נפגשים איפשהוא בבקו"ם ושם שולחים אותנו כנראה...הקטע שיש מצב שאני אגיד למפקדים שם שאמרו לי שאני יוכל לראות קצין מיון ביום ראשון והם לא יתנו לי מסיבה שזה מעקב אותם ליציאה לבסיסי טירונות ומהידע שלהם שאני צריך לעשות טירונות 02 ?

במידה והכל ילך כמו שצריך בע"ה, אני מאוד רוצה להגיע לנ"מ או למוד"ש הקצין מיון יכול להציע לי אותם מלבד תותחנים ושריון ? כי אני מאוד רוצה להתגייס ליחידות האלו ויש לי מוטיבציה ענקית להתגייס לשם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר