29-10-2010, 12:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.06
|
|
|
מתחרים זה בכלכלה ואני חושב שפורומים בימינו זה לא עסק כלכלי מובהק
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אתה מתכוון לפורום שכבר 9 שנים נמנעים מלהגיד את השם שלו?"
אהמר כי גם רוטר [אופס..!] אינו עסק רווחי בקנה מידה הייטקי. הצץ במפרסמים שם ולמד מה המצב.
אני מניח כי הכח הפוליטי בקהילת התקשורת החרדית הוא המניע העיקרי מסביב לקיומו של האתר ההוא.
כאן קיימת אידאולוגיה נאיבית וטובה שעיקר בטויה הינו בבחירת המנהלים ובדמוקרטיזציה והשקיפות/בקרה שמתקיימים בידי המנהלים איש על רעהו. דמוקרטיזציה ופתיחות לחופש הדיבור, תחלופת דורות וכו' האם הרי אלה שעמדו גם מאחרי חזרתך לכאן וטוב שכך שהרי מאז שובך את גולש נינוח, נעים שיחה וחוץ מזה שאתה נמנע מנקניקיות ומחזיק פוסטר של שרה מעל המחשב איני מוצא בך דופי...
למה פורומים הם בבחינת 'לא עסק'? אני מניח כי בעיקר בגלל הפייסבוק ושאר הרשתות החברתיות המרכזים קבוצות ענין בתחומים מסוימים וגם בשל יכולת התגובה בתגוביות בחלק מהאתרים החדשותיים המאפשרת לגולשים ולמשרדי הפרסום פורקן או הבעת דעה [במגבלות האחר המצנזר..].
רבוי הפורומים גם הוא אינו תורם. גולשים מתפזרים על פני היידפארק, תפוז וכו' וזה ממש לא יפה מצידם.
דעתי האישית היא כי ניתן 'לעשות יותר' ע"י שיווק/פרסום והצגת היתרונות של כתיבה בפורום גלוי בעל דרוג גוגל גבוה על פני כתיבה ברשת סגורה. אבל זו סתם דעה אישית שלי.
יש המתגעגעים לימים הסוערים 'ההם' ובתור מי שצפה אז מהצד ב'פרש' וברוטר אומר כי אני כלל לא מתגעגע. הניקים הכפולים בלטו לעין, קבוצה של גולשים הלמה בכל 'חדש' כאילו זהו בוחן קבלה ל 'מה שבראש'. הרגזות לשם הרגזות, עלבון לשם עלבון והיו מן הסתם מאלה שאתה מכנה 'תותחים' שחשבו שזה נהדר כי יש הרבה אשכולות והרבה הודעות וגם כי 'החבר'ה שלנו הכניסו לחבר'ה שלהם' ולהפך... לא היה עומק באשכולות. היית עובר עליהם ביעף בכדי לבדוק מי נשבר ראשון מדו קרב הקללות. מובן שגם רבוי הפיגועים, הבחירות התכופות ו'ההתנתקות' הקרבה גרמו להתפחת נפח התנועה. 'אומרים שהיה פה שמח'? אז אומרים... לא לכולם.
באשר לפורום שמעבר לכביש - הרי אין תחרות. מספר מירטי ביפרים ומתנדבי זק"א יכולים לספק שמועות וחדשות מוקדמות בשעה על לא מעט אסונות בניקים משולשים ובאשכולות כפולים ומכופלים. לצידם פועלים מתאגרפים מקצועיים שחובטים זה בזה בדרך שהייתה גורמת לכל הורה לשלוח את ילדו לשטוף את הפה וזה מספק נפח.
הרי לנו אשכול פקטיבי לדוגמא שלא הייתי רוצה לראות כמוהו כאן:
כותרת: כוחות זק"א בדרך דיווח על גמל שדרס חייל בשטח אימונים
[1] רפו"ש
[2] צריך להעיף את הבדואים משטח האימונים
[3] מי אתה שתעיף אותם לא שרתת בצבא
[4] אנחנו מתפללים בשבילך ובשביל הצבא שלא עושה כלום
[5] אימאש'ך
[6] אבאש'ך
[7] זבל
[8] רפש
[134] רצחתם את רבין!!
[3748] אלטלנה!!
[93884] קבלו ביטול. זה לא גמל שדרס חיל אלא חיל שדרש גימל.
|