לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2010, 20:08
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בית הספר לרפואה בצפת - מזימת רשע

כרוז שטנה נגד ראש העיר צפת, אילן שוחט, הופץ היום (חמישי) באזור העיר העתיקה. הכרוז שהופץ על ידי גורם המכנה עצמו "מטה המאבק" יוצא נגד יוזמת ראש העיר להקים בצפת בית ספר לרפואה.

בכרוז נכתב כי הקמת בית הספר לרפואה היא "מזימת רשע בעבור אינטרסים אפלים של אילן שוחט", אשר מעוניין, "לייסד מחנה פליטים ומאורת פריצים לסדיסטים ערבים חולי נפש שפלים". עוד נכתב כי "הפשע נעשה בעידוד איש הטרור ראאד סאלח, הזומם להשתלט על עירנו".

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1196938.html
זה נחמד כשהאמת יוצאת לאור. בהתחלה פרצי הגזענות נראים לכולם כהתמודדות סבירה עם בעיה אמיתית. ואלו שמוחים כנגד הגזענות נשלחים לסופ"ש בעזה. או סתם מכונים בוגדים ועיוורים.
אבל הרוע הגזעני שמתחיל במלחמה על שכונות נקיות מערבים, לא נעצר שם. וטוב שהוא לא נעצר שם. בשלב מסויים עוד דברים נהפכים להיות אויביי האומה, כולל בית ספר לרפואה.
גזענים מטומטמים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-11-2010, 20:44
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
מילא גזען, אבל גם לא מעודכן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "בית הספר לרפואה בצפת - מזימת רשע"

מחקר מהחוג לסוציולוגיה באוניברסיטת באר שבע מסביר שישראל מטפלת בערבים בבתי החולים שלה בעיקר כדי שהיא תוכל לחסל אותם מאוחר יותר, ולא מתוך דאגה לבריאותם. המחקר מצטרף לשורה ארוכה של מחקרים שמצביעים על נטיות גזעניות מקצינות בחברה הישראלית ובהם: חיילי צה"ל אינם אונסים פלשתיניות, מדינת ישראל סוללת כבישים בכפרים ערבים (כדי שימותו בתאונות), משטרת ישראל אינה מונעת גניבת רכב (כדי שאספני הרכב ימותו בתאונות), חברת מקורות מספקת מים לישובים ערבים (שיטבעו), חברות ישראליות מעסיקות ערבים (שלא יהיה להם זמן וכח לעשות ילדים), וגולת הכותרת - ישראל לא גובה מיסים ומשלמת ביטוח לאומי לערבים (כדי שהכסף ישחית אותם).

בקיצור - בית ספר לרפואה זה אינטרס ישראלי ברור - רפואה טובה יותר משמעה יותר מטרות לצה"ל.
ישן 04-11-2010, 23:51
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כמה שאתה תמים. דע לך שהפתולוג הראשון היה רורשאך בכבודו ובעצמו
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "אתה כל כך צודק, הקורס..."

וכל מה שאתה חווה עכשיו נעשה במסגרת נסוי פסיכולוגי חובק עולם ונטול אישור הלסינקי. אם אתה לא מאמין - שאל את קגנס.

בתמונה הזו למשל תוכל להבחין בהסננה של לימפוציטים לתוך הלאקונות ע"ש אשלי בחתך הוריזונטלי של הפראטירואיד [ותוכיח שלא!]:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נ.ב

זה לא רק שהם לא יאמרו לך מאיזה איבר זה נלקח - הם גם לא יגלו לך מאיזו מאה הביופסיה ומה קורה לצבעי פסטל רומניים וזולים שמרחו אותם יחד עם קצת רקמות על רסיסי וטרינה שבורה ביום השנה לעליית צ'אוצ'סקו לשלטון ומאז הוחזקו במקרר הפקולטה יחד עם נקניק מגעיל ולא כשר ושני בקבוקי וודקה מזוייפת.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 05-11-2010 בשעה 00:04.
ישן 04-11-2010, 22:24
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
guilt by association
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "בית הספר לרפואה בצפת - מזימת רשע"

בהתחלה, אתה יכול להביע את דעתך נגד חדירה של ערבים לערים יהודיות מתוקף היותך יהודי החי במדינה היהודית היחידה על הפלנטה ומתוקף היות התרבות הערבית ברברית, פרימיטיבית ואלימה אבל השנים עוברות,המדינה היהודית מתבססת ואז הנאורים משנים את הכללים ומחליטים שזו גזענות.

מי שלא מוכן לקבל את התווית הזאת, מוקע על ידי משטרת הפוליטיקלי קורקט המודיעה שאם משוגע כלשהו מחזיק בעמדה דומה לשלך לפיה עדיף שערבים לא יחיו בערים יהודיות אזי בהכרח אתה חושב, בדיוק כמוהו שמוטב לא לבנות בתי ספר לרפואה.

שתהיה לי בריא.

ישן 05-11-2010, 00:23
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "guilt by association"

אני לא במשטרה אפילו לא במשא"ז.
אבל אם אתה רוצה לבנות ערים ליהודים בלבד. מאיזו סיבה שלא תהיה אתה גזען.

מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתה על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות. מדינת ישראל תהא מוכנה לשתף פעולה עם המוסדות והנציגים של האומות המאוחדות בהגשמת החלטת העצרת מיום 29 בנובמבר 1947 ותפעל להקמת האחדות הכלכלית של ארץ-ישראל בשלמותה.

ישן 05-11-2010, 01:40
צלמית המשתמש של looklook

קראת את המגילה שציטטת?
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "אני לא במשטרה אפילו לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
אני לא במשטרה אפילו לא במשא"ז.
אבל אם אתה רוצה לבנות ערים ליהודים בלבד. מאיזו סיבה שלא תהיה אתה גזען.

אני רוצה לבנות ערים ליהודים בלבד? כל ממשלות ישראל בנו ערים ויישובים ליהודים בלבד. "לייהד את הארץ" הייתה מטרה בפני עצמה. וזו לא גזענות, אני לא רוצה ערבים בשכונה שלי מהרבה סיבות שאף אחת מהן לא קשורה לגזע ולדם שלהם. על אחוזי פשיעה גבוהים שמעת? על חוסר כבוד לחוק שמעת? על פגיעה בזכויות נשים שמעת? על אנטישמיות קשה ביותר? על תמיכה בטרור? א-ת-ה יכול לספר לי עד מחר שאתה רוצה שכנים כאלה ואני לא אאמין לך.
אתה בכלל גר בשכונה שיש בה הרבה ערבים?

מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה;

לא כתוב שמדינת ישראל תשקוד על פיתוח כל הארץ לטובת כל תושב. בהחלט ייתכן שפיתוח יעשה לערבים וליהודים בנפרד.

תהא מושתתה על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין;

כל אזרח המגיע מתרבות מכובדת רשאי להתגורר היכן שיחפוץ . זה נראה לי שיוויון גמור. הפרשנות לפיה "שיוויון חברתי גמור" הוא הזכות להתגורר בכל מקום שאתה רוצה, נראית לי הזויה.

תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות. מדינת ישראל תהא מוכנה לשתף פעולה עם המוסדות והנציגים של האומות המאוחדות בהגשמת החלטת העצרת מיום 29 בנובמבר 1947 ותפעל להקמת האחדות הכלכלית של ארץ-ישראל בשלמותה.

ישן 05-11-2010, 02:04
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "קראת את המגילה שציטטת?"

בשכונה שלי כרגע גרים צוענים, אבל זה קשור כנראה לאשכול אחר.
האם גרתי בשכנות לערבים? בת"א יש מעט, ברמת גן לא היה ידוע לי בכלל. אבל בתקופה שהדרכתי צלילה באילת, צמוד ליחידת דיור שלי התגורר ערבי, בעצם אם הוא ממזרח ירושלים אז הוא כנראה פלסטינאי. והוא גם הדריך צלילה. וכמו שסמיר אמר על עצמו השילוב של ירושלמי וערבי שיודע לשחות הופך אותו ליצור מעולם אחר. אז אני עדיין לא בטוח אם היה לי מספיק שכן ערבי כדי לזהות גזענות.

אני תוהה לגבי הקריטריונים בערים המופרדות שלך, אם או בלי וועדות חריגים? האם לאח ערבי העובד בבלינסון יהיה מותר לגור? לקבלן ערבי? לפארמדיק ערבי? למדריך צלילה ערבי? דוקטור לפרמקולוגיה ערבי? המקצועות שאני בוחר הם כאלו שהכרתי אישית את האנשים שעבדו בהם, ובמקרה הם היו ערבים.
אולי צריך לחשוב מראש, הרי יש ארבעה מליון יהודים בארץ. וכולם אומרים שכל הערבים הם זבל, חוץ מהערבי הפרטי שיש לכל אחד מהם. שדווקא הוא בסדר ולא עבריין. וככה כל תוכנית ההפרדה תרד לטימיון.

אתה לא רוצה לגור ליד עבריינים, לגיטימי. גרתי תקופה בטירת הכרמל, חלק מהחבר'ה היו עברייני צעצוע. לי אין בעיה לגור שם, אבל אני מבין את ההסתייגות שלך.
אבל אתה רוצה לאסור על ערבים להיות שכנים שלך בגלל שהם ערבים. קוראים לזה גזענות.
כמעט לכל גזענות יש בסיס. יש עובדות סטאטיסטיות שאני מכיר ואני לא מתעלם מהן. ועדיין זאת גזענות.
אתה תאסור על ערבים להיות השכנים שלך בגלל סטאטיסטיקות, וישובים אחרים יעדיפו אשכנזים בגלל סטאטיסטקות אחרות.

רק על תגיד לי שזה החזון של מגילת העצמאות, כי זה לא. אבל אני מודע לזה שיש סיכוי שאתה מייצג את הרוב. ואתה גזען, וזה מקובל בימנו. וברוך ה' אין משטרה שאוסרת על מחשבות גזעניות.

אנקדוטה: אחרי סיום הסדרה "עבודה ערבית" נעשה סקר לגבי השפעת הסדרה והמוכנות לקבל שכן ערבי. סייד קשוע אמר, שגם הוא צפה בסדרה והוא עדיין לא רוצה שכן ערבי.

נערך לאחרונה ע"י eshely77 בתאריך 05-11-2010 בשעה 02:07.
ישן 05-11-2010, 02:41
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "בשכונה שלי כרגע גרים צוענים,..."

אני אומר את האמת- אני לא רוצה שכנים לידי שחושבים שאני אורח שלהם ושיום יבוא וחבריהם ממחנה הפליטים לבנון יעיפו אותי מהבית שלי. אם האוכלוסייה הערבית ישראלית הייתה מתנתקת מאתוס שזה של היהודים זמנית ואנחנו לקחנו וכבשנו ושהם עדיין פלסטינים תחת כיבוש ישראלי ולא רק ישראלים והיו רואים את עצמם כשויי זכויות וחובות כמו כולם הייתי מסכים שהם יגורו לידי, אני לא רוצה שבני הלאום הערבי שרואים את עצמם כנתינים תחת כיבוש ושבסתר(וגם לא בסתר , עיין ערך זחלאקה -פה זה שייח מוניס) מייחלים ליום שבו ישחררו אותם צבאות ערב יחיו לידי.

ישן 05-11-2010, 12:34

כעקרון - לכל אזרח מותר לגור היכן שיחפוץ. זה הבסיס.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "מה לגבי הערבים שלא תקועים..."

לבסיס מגיעים בעת שלווה ואנו עדיין רחוקים משלווה.

תושבי צפת [לא מוציאי הכרוז] טועים בחושבם שזכותם למנוע ממישהו לגור במקום כלשהו אך הם לא עושים זאת ממניעי גזענות ורגשי עליונות. נסיוני הדל בחיים לימדני כי רגשי עליונות וגזענות הם מאפיין חזק מאוד דווקא של 'ליברלים קיצוניים' מהסוג שמנסה למלא את הארץ בפורצי גבול סודנים.

כיום מתנהל מאבק בין העם היהודי היושב בא"י לבין העם הערבי אשר פרומיל ממנו יושב בא,י ונושא עיניו בציפיה לשאר ה99.9% הערבים שיגיחו מהמרחב האינסופי של האיסלאם, יבוזו את ערי היהודים ויעניקו להם את אשר לנו. כך בפשטות.

איך אני'יודע' שזה מה שחושב הציבור הערבי? אני פשוט מביט בתוצאות הבחירות לכנסת בעשורים האחרים ומאזין למה שאומרים ועושים נבחרי הציבור הערבי במקום היחיד במזה"ת שנבחר באמת קרוב איכשהו לשקף את מה שרצה המצביע. אסנע, זועבי ובישארה הן לא שבאב באום אל פאחם והם אומרים את המרב שיכול לומר ח,כ ערבי מבלי שמערכת החוק תאלץ לפעול כלפיו.

גם לי יוצא להפגש מעת לעת עם שותפינו הערביים לארץ הזו. השגרה בין אדם לאדם ביום יום היא כמובן נינוחה אבל את אדי הבנזין שבאוייר אני חושב שאפשר להריח. אני גם חושב שדווקא ערבים משכילים אינם עושים די כדי לנסות ולפזר את האדים בטרם יוצת הגפרור. אשליית כח מהסוג שפקדה את סבא רבא שלהם ב1946-7 מן הסתם. זה לא מדגם סטטיסטי אבל בשוכני במעונות מזמן מזמן היו אלה הסטודנטים הערבים ששרו בילאדי בילאדי בהפגנתיות בקולי קולות בלילה מתחת לחלונות ונהגו להתפזר בריצה [מה שדיקן הסטודנטים, אותו אחד שיכל להעיף סטודנט שהפגין חלילה בעד שר הבטחון יצחק רבין הסביר שהוא שיר חקלאי עממי ולכן אין בעיה שישירו אותו]. איכשהו היו אלה הם שתמונות של החליל מרובה החורים, רוצח ההמונים הידוע כאבו ג'יהאד נתלו בחדריהם. איכשהו גם בעירי הנוכחית ברחוב מהישוב דירה שהושכרה לסטודנטים ערביים הייתה זו שבה ישבו וליהגו בקולי קולות מהמרפסת אל העוברים ברחוב ומוסיקה ערבית רעשנית בקעה ממנה גם כשהיה חשוך ואיש לא היה בבית ויש עוד צרופי מקרים...
האם דיבור זול לעוברות אורח ורעשנות היא תכונה שיהודים נקיים ממנה? בודאי שלא אך עדותי האישית היא כי בשכבות המשכילות אצל הערבים הגרים בערים יהודיות שם הייתי מצפה כי לא תתרחש היא בהחלט קיימת כלפי אלה שאינם מעמם. הנחת היסוד שלי כי זהו כסוג של התגרות לאומנית. ממש לא כולם אבל ממש לא מעט.

מה המסקנה שלי?

מדינת ישראל צריכה לדאוג לכך שאיש לא יוכל למנוע מסטודנטים ערבים לגור היכן שירצו [ורצויה שכירת דירות המונית למענם ברמת אביב ג' במקביל לשיכונם של ניגרים מסכנים בכל דירה עשירית].

מדינת ישראל צריכה גם להתכונן היטב ליום עצוב שבו תוסר המסיכה מפני רבים מהם ויתברר לחלקנו שמלחמת השחרור מעולם לא הסתיימה.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 05-11-2010 בשעה 12:37.
ישן 05-11-2010, 18:08

מצטער על התשובה המאוחרת. רק כעת הבחנתי בשאלה לגבי סכויי הדו קיום.
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "מקובל עליי כמעט לחלוטין. אני..."

אני חושב שלא. שאין כאן סכוי להכרה אמיתית של ערביי מדינת ישראל בישראל כמדינה יהודית שהם מחוייבים לקיומה, לבטחונה ולכלכלתה.

אני חושב שזה נובע מההשפעה השלילית של העולם הערבי והמוסלמי העוטף אותנו אשר אין לו כל אינטרס לדו קיום. נהפוך הוא - רובו עשוי ממדינות זוועה טוטליטריות שזקוקות לאויב תמידי.

יש משקל רב גם לאיסלאם המגיח מחדש. זו דת משכרת ופשוטה שלא עודנה ע"י אלפי שנות מציאות כמו היהדות וגם הנצרות. זו הדת היחידה המפעילה היום מערכת אלימה ומצהירה על כוונות התפשטות בכל מחיר וגם היחידה המחזיקה צבאות של ממש וארגוני טרור. זה משדר למאמין הפשוט כח ואמונה שעוד טבח קטן אחד והכל יהיה בסיידר.

אני חושב שכל נסיון לניתוח סוציולוגי וחיפוש שכר ממוצע, זמן המתנה בבקורת בנתב"ג או מספר השעות המוקצות לשירת דרוויש בבי"ס - כהסבר לאי השלמת ערביי ישראל עם קיום המדינה, בטעות יסודו.

ערביי ישראל הם חלק מהמרחב הערבי. זו שפתם, תרבותם, דתם וזהו הלאום שלהם. אנו מבחינתם כובש זר בבית אל, ברמת גן בחיפה ואפילו באילת גם אם רק אתמול הגיעו ברגל מסודן. על הנייר אנו אויב חלש. השפה שנראית לנו ברורה ותקיפה נשמעת להם כחולשה מזמינה. הדבר היחיד שמונע מהם להרגנו הינו קיר ברזל שאיכשהו מחזיק מעמד.

קיר הברזל הוא שהיה והוא שיהיה ולא שלום, לא יונים ולא פרחים. אם יש מישהו שרוצה למנוע אסון נוסף במזרח התיכון הרי שרק קיר ברזל של עוצמה ובטחון ללא התנצלויות או פשרות בזכות קיומה של ישראל כמדינת העם היהודי יבטיח זאת.

עד כאן נמוקי התאוריה.

במבחן המעשי אומר זאת:

[1] זועבי, אסנע, טיבי, בישארה הם נבחרי ערביי ישראל. הקשב לאשר הם אומרים, ראה את שתוף הפעולה עם הנייה, אסד ונאסראלה. מה שהם אומרים ביוהנסבורג זה בדיוק מה שהם ובוחריהם מתכוונים אליו

[2] אוסלו + דוקטורינת ברק ובייניש בבג"צ + ההתנתקות: כל התרחקות של ישראל משורשיה, כל ויתור מדיני וצבאי וכל נסיון לראות בלאומני-ערבי פלילי ובבית המשפט את מגרש הבית של עדאללה - הוליכו לעוד תביעות על הארץ הזו ולעוד אלימות ערבית. הנסיון כבר נעשה ותוצאותיו לפנינו. כמו שאומר השיר בלאטמה "אל תגידו יום יבוא - הבאתם את היום..."

בן גוריון ראה זאת ב1945 והחל לחשוב על העתיד בזמן שגם הימין חשב על דו קיום. היום לא צריך להיות חכם כמו בן גוריון כדי להבין שאין סכוי לקבלתנו ע"י הערבים.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 05-11-2010 בשעה 18:10.
ישן 05-11-2010, 09:55
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "אני אומר את האמת- אני לא רוצה..."

יש המון אמת במה שאתה כותב.

לאתוס הזה, יש כל מני גורמים. אחד מהעיקריים שבהם, לדעתי, הוא שמעולם לא ממש הפכנו את ערביי ישראל לאזרחים ישראלים.
החוק הישראלי מפסיק להתקיים בכניסה לכפר ערבי. קח את עניין ה'צעירים' האהוב כל כך בפורום.
עבריינות ערבית מפריעה לנו ברגע שהיא נכנסת לחצר האחורית שלנו. בתי המשפט מקבלים בסלחנות רצח על כבוד המשפחה. ירי באויר מנשק לא חוקי בחתונות מתקבל כחלק מהתרבות הערבית. עבריינות רכוש ערבית היא נגע שבלתי ניתן להתמודד איתו.
לטובת הציבור הערבי הוקמה משטרה מיוחדת, מג"ב. שהתפקיד שלה הוא לא לחקור פשעים ולתפוס עבריינים, אלא להבטיח מינימום זליגה של הפשיעה הערבית אלינו היהודים.
קח את נושא עבירות הבניה. העדפנו להתעלם מהן ולא להתמודד איתן. שכן חלק מההתמודדות הייתה להודות שיש כאן ציבור שלם שצריך לדאוג לו. קבלת אישור בניה במגזר הערבי קשה פי מליון מאשר אצל הציבור היהודי. שלא לדבר על שינוי יעוד של קרקע חקלאית לטובת הרחבת יישובים.
דבר פעם עם ערבי שיספר לך על התסכול בישוב שלו, מזה שהאלים יותר מנצח ולאף אחד לא איכפת. ללא מעט מהם זה מפריע שהשכן בונה בית בלי אישור וכתוצאה מכך אין תשתיות מסודרות.
האם נראה לך שלתושב טייבה הממוצע זה נעים שהעיר מנוהלת על ידי משפחות פשע. (לא רק נשלטת אלא גם מנוהלת.)
במועצות ערביות יש שחיתות וגרעונות שאין בשום מקום אחר. אבל ההתייחסות שלנו היא קחו את התקציב ממשרד הפנים ותנהלו את האוטונומיה שלכם ללא פיקוח של החוק של המדינה שלכם. וזאת כי מבחינתנו זאת לא המדינה שלהם ולכן אין לנו מה לפקח.

והתוצאה היא כזאת לא בגלל אלימות גנטית המוטבעת בגזע הערבי. התוצאה הייתה מתקבלת בכל אוכלוסיה. כשאין פיקוח, האלים יותר והחזק יותר משתלטים.
ביישוב הצהוב של הורי, מפעם לפעם הערס התורן, שיכול להיות אדם משכיל בעל מקצוע מכובד, מנסה להפוך קרקע ציבורית לחלק מהגינה שלו.
אני מניח שלא מעט מסכימים עם תיאור המצב במגזר. אבל המסקנה שלהם היא הפוכה משלי. הם מבינים שצריך לחמש עוד פלוגות מג"ב, להיכנס בהם יותר חזק, להראות להם מי בעל הבית וכך להשליט את החוק. ומתוך כך הערבים יפסיקו לנסות לחתור תחתינו.
אבל זה לא להשליט חוק, זה להשליט טרור. אם ערבי הוא אזרח שווה זכויות וחובות בארץ, אז הוא יכול לגור איפה שהוא רוצה מצד אחד. ולעבריינות בשכונה שלו המשטרה הכחולה נכנסת, חוקרת ומבצעת מעצרים.
אם הוא אזרח, הוא יכול לקבל אישור בניה כמו כל אזרח, וגם יש לו למי להתלונן כשהשכן בנה בשטח שיועד לגן הציבורי.

במידה ונבחר בפתרון האלים, מתוך איזו שהיא מחשבה שאם נהיה ממש קשוחים איתם הם יבחרו להיות אזרחים נאמנים השמחים לקיומה של מדינה יהודית במרחב, אזי נסיים כמו דרא"פ.

ישן 05-11-2010, 14:29

כמה תיקונים/הערות מנקודת השקפתי הסובייקטיבית:
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "יש המון אמת במה שאתה כותב. ..."

ציטוט:
יש המון אמת במה שאתה כותב.

מעולם לא ממש הפכנו את ערביי ישראל לאזרחים ישראלים.

הזכות לבחור ולהבחר, הזכות להביא דברים בפני בית הדין כשווה בפני החוק, הזכות לקבל קיצבה מהבטוח הלאומי, הקמת בתי ספר ומוסדות ציבור מתקציב המדינה - הם מהות ההפיכה לאזרחי ישראל.

אם היית מוסיף את המילה 'שווי זכויות' הייתי מסכים אבל אותם הבדלים של שווי זכויות מקורם במצב הבטחוני בארץ. לכן גם אני שאיני ממש לבנבן וגם הערבי - נבדק יותר בשער הבניין.
מצבם של הרשויות הערביות גרוע בשל תרבות חמולתית ואי גביית ארנונה בדיוק כמו רשויות יהודיות הנוהגות באותה דרך קלוקלת

החוק הישראלי מפסיק להתקיים בכניסה לכפר ערבי.

החוק לא 'מתקיים מעצמו'. הניסוח הנכון הוא 'חלק מהערבים מפסיקים לקיים את החוק הישראלי בכניסה לכפר'

עבריינות ערבית מפריעה לנו ברגע שהיא נכנסת לחצר האחורית שלנו.

כל עבריינות מפריעה לכל אדם כשהיא בחצרו האחורית אבל מעולם חשבתי להאשים עצמי בעבריינותו של סוחר הסמים בטירת הכרמל. איני מוצא סיבה להאשים עצמי בעברינותו של הדילר בטייבה

בתי המשפט מקבלים בסלחנות רצח על כבוד המשפחה.

האם תוכל למנות פסקי דין סלחניים בענין רצח אחיות ובנות מהעשורים האחרונים?

ירי באויר מנשק לא חוקי בחתונות מתקבל כחלק מהתרבות הערבית.

זה הגיוני לומר שאם אלף חוגגים ערבים בחתונה צופים בפנטזיית נשק גנוב ומאתיים מהם מוחאים כפיים ועוד 800 לא מעלים בדעתם להתלונן במשטרה ולמסור את סרטי הצילום כדי לתפוס את הפושעים - זה חלק מתרבותם... במיוחד אם הדבר מתרחש במרחב שבין הודו לכוש מאז הביאו הארופאים את הנשק.

עבריינות רכוש ערבית היא נגע שבלתי ניתן להתמודד איתו.

עבריינות רכוש ערבית היא מן הסתם הרבה יותר ממה שמחצית משוטרי ישראל העוסקים בתחום זה מנסים להתמודד איתו

לטובת הציבור הערבי הוקמה משטרה מיוחדת, מג"ב. שהתפקיד שלה הוא לא לחקור פשעים ולתפוס עבריינים, אלא להבטיח מינימום זליגה של הפשיעה הערבית אלינו היהודים.

מג"ב היא לא משטרת טוהר הגזע היהודי והתאור שלך ממש לא הוגן. מג"ב הוקמה לפעילות בט"ש אי שם בימי המסתננים [נחש מאיזה עם]. בשל המחסור בכח אדם מיומן במשטרת ישראל [שתי ניידות סיור בלילה לב"ב ור"ג] - הפך מג"ב לפתרון לצורכי גיוס כח אדם גדול עם מיומנות שיטור בסיסית.

מג"ב מגיע למועדוני לילה. מג"ב הובא לר"ג בעבר כדי לאבטח את מגוריהם של...סטודנטים ערבים ברמת עמידר. מג"ב פוגש הרבה ערבים כי הרבה ערבים בחרו בחיי פשע.

קח את נושא עבירות הבניה. העדפנו להתעלם מהן ולא להתמודד איתן.

העדפנו? הרי איך נטפל בהן בלי גיבוי של האוכלוסיה שעוצרת את החוק ואת המדינה בפתח הכפר שלה ואיך נעשה זאת בלי מג"ב? מערך שלם של 'ליברלים', 'אנשי חוק' וחברי ועדת המעקב מקשה על הטיפול בכל הפרה. עשרות אלפי ערבים שלא חשבו לגשת לש.ג של הישוב שלהם ולהוציא אישור 'להרחבה' בונים בחודש יותר ממה שיצליח המנהל להרוס בשנה. מבחינתי אפשר לעלות מחר עם בולדוזרים על כל בנין שלם שהוקם ללא רשיון בא"י אבל יש לי הרגשה שהענין יעצר בקרוונים של מיגרון ובמרפסת של משה מת"א. האם אזרחיה הערבים הנאמנים יחצצו בין הבריונים והעברינים שבכפרם לבין פקח המשגיח על ההריסה?

דבר פעם עם ערבי שיספר לך על התסכול בישוב שלו,

כל החיים אני שומע ערבים ומוסלמים מתוסכלים. בכל אני אשם. באי תשלומי הארנונה שלהם, בזה שלא מתחו בזמן קו מים, ביוב וחשמל לבית הלא חוקי שלהם מהכסף שאין למועצה שלהם בעלות של תשתית רחוב קטן בעיר מתוקנת. הם מתוסכלים בגללי באיראן, ברמאללה ואפילו באינדונזיה. ו...גם באום אל פאחם. אומר לך כי מבחינתי תסכולו האזרחי של הערבי במדינת ישראל אינו גדול יותר מזה של הישראלי היהודי. כל אחד וסיבותיו - אז זו לגיטימציה להפקרות?

מזה שהאלים יותר מנצח ולאף אחד לא איכפת. ללא מעט מהם זה מפריע שהשכן בונה בית בלי אישור וכתוצאה מכך אין תשתיות מסודרות.
האם נראה לך שלתושב טייבה הממוצע זה נעים שהעיר מנוהלת על ידי משפחות פשע. (לא רק נשלטת אלא גם מנוהלת.)
במועצות ערביות יש שחיתות וגרעונות שאין בשום מקום אחר. אבל ההתייחסות שלנו היא קחו את התקציב ממשרד הפנים ותנהלו את האוטונומיה שלכם ללא פיקוח של החוק של המדינה שלכם. וזאת כי מבחינתנו זאת לא המדינה שלהם ולכן אין לנו מה לפקח.

זה פשוט לא נכון. למדינת ישראל משטרה קטנה, עניה ודלה. מעט תקנים ומעט כלים חוקיים. את מחיר הפשיעה בטירה משלמים לילה לילה בצורן כך שהתזה על 'זה ישאר במגרש שלהם' אינה נכונה. כשהמשטרה דלה ומנהיגי הציבור והצבור הערבי מתנכרים כאידאולוגיה לאומנית לחוק הישראלי ומגבים על רקע לאומני את עבריניהם - שלא ילינו כי העברין עושה בערערה כבתוך שלו.

מי הם ראשוני הצועקים והמסיתים בכל פעם ששוטר במצוקה פוגע בעבריין ערבי? בדיוק אלה שהרחוב ברהט משלשל את פתקיהם לקלפי בחירות אחר בחירות

והתוצאה היא כזאת לא בגלל אלימות גנטית המוטבעת בגזע הערבי.
התוצאה הייתה מתקבלת בכל אוכלוסיה. כשאין פיקוח, האלים יותר והחזק יותר משתלטים.

על זה אין ויכוח. הסיבה היא לא גנטיקה אלא עוינות לאומנית והתיחסות ערבית לשלטון הישראלי כאל פרה זמנית שיש לחלוב אותה ככל האפשר ולהמתין ליום שחיטתה. כשמנהיגים מקומיים משדרים לערס הקטן שזה בסדר שהחוק הישראלי הוא לא החוק שלך - הוא מרחיב את הפרוש שלהם מעבר להבטים הנוגעים בחוק השבות.

אבל זה לא להשליט חוק, זה להשליט טרור.

בשנים האחרונות קיבלתי את הרושם שטרור במובנו הלשוני הוא מיומנות ערבית הרבה יותר גדולה מיהודית. אפילו היה נדמה לי שטרור אמיתי של ערבים כנגד יהודים זה דבר שערביי ישראל דרך מנהיגיהם לא ממש מסתייגים ממנו.

אם ערבי הוא אזרח שווה זכויות וחובות בארץ, אז הוא יכול לגור איפה שהוא רוצה מצד אחד. ולעבריינות בשכונה שלו המשטרה הכחולה נכנסת, חוקרת ומבצעת מעצרים.

אתה מוזמן להצטרף לניידת עם שח"מיסטית ולנסות מזלך במעצר על רקע אלימות במשפחה בלקייה למשל. אלה שאתה מגן עליהם הם בדיוק אלה שיבצעו בך שפטים

במידה ונבחר בפתרון האלים, מתוך איזו שהיא מחשבה שאם נהיה ממש קשוחים איתם הם יבחרו להיות אזרחים נאמנים השמחים לקיומה של מדינה יהודית במרחב, אזי נסיים כמו דרא"פ

ההשוואה שלנו לדרום אפריקה, השימוש בבטוי טרור כלפי פעולות שיטור במגזר הערבי וההתיחסות למג"ב כאל משטרת הפרדה - אינם לענין.

.
ישן 05-11-2010, 15:43
מנהל פורום סטודנטים

אנסה להסביר ולהבהיר
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "כמה תיקונים/הערות מנקודת השקפתי הסובייקטיבית:"

ברשותכם אני לא אשתמש עם ציטוטים, העכבר שלי די דפוק.
קודם כל, אני לא חושב שיש לי את התשובות, לא את כולן ולא את חלקן. כך שאני לא רוצה שיעשו את מה שאני אומר. בעיקר כי אין לי שום נוסחת קסם והמורכבות של המציאות היא כזאת שאני לא רואה שום פתרונות קסם מיידים. אין לי גם ויכוח שנוסחת אוסלו, ודומותיה נחלו כישלון חרוץ.
חשוב לי להבהיר דבר נוסף לגבי תפיסת עולמי. חברון מהמון בחינות יותר חשובה מת"א. ההיסטוריה שלי כעם, קרתה ביו"ש ולא במישור החוף. ומבחינתי ישראל היא יותר מעיר מקלט.
דבר נוסף, בישראל נכון להיום אין משטר של אפרטהייד. במאבק בנינו לבין הערבים אנחנו בצד של הטובים. יש לנו זכות היסטורית על הארץ הזאת ולפחות בתקופות מסויימות הייתה בנו נכונות אמיתית לחיות בשלום, ומהיכרותי עם העם שלי, במידה ונאמין שנוכל לחיות כאן בשלום רובנו יעדיפו לנטוש את המלחמה.

אני כן חושב שעם ערביי ישראל בחרנו שלא להחליט, בחרנו שהשלטון שלנו והתרבות שלנו יעצרו בכניסה לכפר. אני גם חושב שהמצב הוא הפיך. לחוק יש משמעות רק אם הוא נאכף. ברגע שאתה מקטין את האכיפה הסיכוי שהבריונים ישתלטו גדל באופן משמעותי.

יש לנו אתגר מאוד לא פשוט. אנחנו רוצים להקים מדינה שונה במרחב אחר. אנחנו לא רוצים להיות דומה לשכנים שלנו. חלק מהשכנים שלנו הם תושבי הארץ הזאת, מצטער על ההשוואה הצורמת לדרא"פ אבל זה הניסוי היחיד שאני מכיר שדומה לשלנו, אני אשמח לשמוע על דוגמאות נוספות.
האפרקינרס הבינו שהדרך היחידה להתמודד עם היותם מיעוט הם על ידי חקיקה שהבטיחה את שמירת התרבות שלהם.
הפתרון שמוצע כאן לא הופך אותנו לדרא"פ של תקופת האפרטהייד, אבל לשם לעיתים מנשבת הרוח.

באיזה אשכול בעבר, (פורום פוליטיקה, אני חושב שזה היה כי למשהו היה איזה מפגש בארה"ב על מה זה הישוב הציוני) GLSH כתב (אם זכרוני לא מטעה אותי), וחבל שהוא הפסיק, שמספיק עם השטויות של הערכים והרצון להגשים איזה שהוא חזון שיתאים ליהודי האמריקאי. קטונתי, אבל אני לא מסכים איתו.
אני נאיבי, אני חושב שלקיום של עם ישראל בארץ ישראל יש משמעות יותר גדולה מרק מקום בטוח. ואם לא נצליח להיות מוסריים בארץ הזאת, אז לא נצליח להיות כאן.
וחד"ש או מרץ, או לפחות חברי הכנסת מטעמם הם ממש לא הדוגמה שלי לאיזה שהוא מוסר או בשורה שאמורים לצאת מציון.

י

ישן 05-11-2010, 09:32
צלמית המשתמש של looklook

אתה חוזר על עניין ה"גזען" בלי להתייחס כלל לטיעון
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "בשכונה שלי כרגע גרים צוענים,..."

לפיו ההחלטה שלי מבוססת תרבות ולא מבוססת גזע.

לגבי "הערבי הפרטי" - זה בדיוק העניין. יש גם ערבים אוהבי המדינה, שומרי חוק, מכובדים. אנשים נפלאים. חבל ש - 90% מהערבים מוציאים להם שם רע.. האם אהיה מוכן לגור ליד אדם שכזה? בהחלט כן. האם אהיה מוטרד משכן ערבי אחד בשכונה יהודית כמו שהיה לך באילת? כנראה שלא. האם אבין מה יקרה לשכונה שלי אם היא תוצף בערבים ולכן אצדיק את האנשים שמעדיפים שהשכנים שלהם לא ימכרו/ישכירו דירות לערבים? כן, בהחלט. נכון, יש גם עבריינים יהודים, אבל אתה מודע לסטטיסטיקות . הרבה יותר סביר שערבי יהיה עבריין/שונא ישראל/מתעלל בנשים/חסר כבוד לחוק וכו וכו' מאשר יהודי. עד כדי כך שבחברה הערבית הם מהווים את הרוב ובחברה היהודית את המיעוט. אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה הזאת בגלל פוליטיקלי קורקט. צר לי, אבל זה לא עושה אותי גזען, אלא שפוי. עובדה - היה לי יותר קל להתגורר בין ערבים שעברו סובלימציה, למשל באבו גוש או בין מוסלמים סופים.

האמת שגם אתה חושב בדיוק כמוני. לכן הלכת לגור ברמת גן ובתל אביב ולא חיפשת דירה להשכרה באום אל פאחם.

ישן 05-11-2010, 10:03
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אתה חוזר על עניין ה"גזען" בלי להתייחס כלל לטיעון"

1. ללא ציניות, אני מתנצל על האמירה אתה גזען, הייתי עורך וכותב שזאת התנהלות גזענית.

2. ברגע שאתה אוסר על אנשים ממוצא מסויים לגור איפה שהם רוצים, אתה מתנהל באופן גזעני.

אם נעזוב את ההיבט המוסרי והערכי, שם אני מניח שלפחות כלפי חוץ אנחנו נגיד את אותם המילים. בהיבט הפרקטי את יורה לעצמך ברגל. את מעצים את תחושת הניכור, אתה שומט את הבסיס מתחת לבית שבנינו כאן. ואתה מתנהג כמו מדינת ישראל ב-60 השנה האחרונות. בטווח הקצר אתה מרוויח שקט, ובטווח הארוך אתה מחמיר את הבעיה פי מליון. ויום אחד זה מתפוצץ לך בפנים.

או שהמדינה הזאת היא מוסרית ודמוקרטית. ומוצאת את הדרך לעשות זאת ולהשאר מדינה יהודית. ולעניות דעתי זה אפשרי.
או שהיכולת היחידה שלנו לשרוד במרחב הזה, היא תוך הפעלת חוקי גזע המגינים על התרבות שלנו, שאני מעדיף באופן מוחלט, והתוצאה של זה היא שפשוט לא נהיה. הארץ תהיה זאת שתקיא אותנו, ולא בפעם הראשונה.

ישן 05-11-2010, 12:51
צלמית המשתמש של looklook

אם אני לא גזען הרי שההתנהלות שלי איננה גזענית
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "1. ללא ציניות, אני מתנצל על..."

שוב, השיקולים הם לא הגזע וזה שיש גזענים שיתנהגו אותו דבר לא הופך את ההתנהלות שלי לגזענית.

יש לי אגב, פתרון מצוין לבעייה. ועדת קבלה בכל יישוב/שכונה. ושאף אחד לא יפנה לבג"ץ בטענה שהכללים נוסחו באופן שכזה שימנעו כניסת ערבים. זו לא אשמתי שמרבית הערבים יפלו על שנאת ישראל/פשע ודברים נוספים שגם מיעוט יהודי יפול עליהם. איפה הם יגורו? במעט המקומות שבהם לא תהיה ועדה כזאת, עלות הדיור שם תהיה נמוכה והשיטור יופעל בצורה אפקטיבית.

ואם זה לא ימצא חן בעיני שלומיסט כלשהו, שיתכבד הוא ויעבור לגור בחברתם - איש לא ימנע ממנו.

זה פתרון לטווח הקצר. הפתרון לטווח הארוך? שינוי תרבותי עמוק בעזרת פעילות עומק של הרשות המבצעת -א. חינוך לאהבת המדינה כפי שהיא, יהודית, חינוך לאהבת האחר, חינוך לכיבוד האישה - כן, כולל זריקת מורים שמטיפים את ההפך מבתי ספר ערבים ב. אכיפת חוק ללא פשרות . בלי התחשבות ברגשות מגזריים, בלי משפטים לשוטרים שממלאים את תפקידם. ג. זריקת מטיפים קיצוניים ממסגדים, בוודאי אלה שמקבלים משכורת מהמדינה וגם כל האחרים ד. שלילת אזרחות ממעורבים בטרור.

אני מבטיח לך שתוך 5 שנים מהפעלת התוכנית תקום מפלגה ערבית ציונית ותוך 20 שנה - אני ארגיש די בטוח להתגורר בשכונה ערבית.

אבל המדינה לא יכולה לעודד בקריצת עין את התרבות המוסלמית הברברית ואז להתלונן על יהודים שלא רוצים לגור בשכונה ערבית. ככה חושבים 95% מיהודי המדינה ולא הוגן לקרוא "גזען" לאלה שמעיזים לומר זאת בקול רם.

ישן 05-11-2010, 14:48

אני חיב לומר שקשה לי כמי שנעים לו לשוחח עימך ברשת להתווכח איתך אבל גם קשה לי להבליג
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "1. ללא ציניות, אני מתנצל על..."

ציטוט:
1. או שהיכולת היחידה שלנו לשרוד במרחב הזה, היא תוך הפעלת חוקי גזע המגינים על התרבות שלנו, שאני מעדיף באופן מוחלט, והתוצאה של זה היא שפשוט לא נהיה. הארץ תהיה זאת שתקיא אותנו, ולא בפעם הראשונה.

למעשה אתה אומר: או שתעשו מה שאני אומר לכם [אפילו שחלקכם הגדול חושב שזה יכול להרוג אותנו]

או שמגיע לנו כל הדרעק שההיסטוריה האכילה אותנו. גלות, מוות, עבדות. זו באמת הייתה הסיבה לחורבן בית שני? זה שהעם סרב להצביע חד"ש-מרצ?

זה צורם מאוד כשזה נאמר בהצמדה לנאום סנגוריה ארוך בענין התנהלות ערביי ישראל תוך התעלמות מהסבך הבטחוני שישראל מצויה בו.
ישן 05-11-2010, 15:13
  ספייקר ספייקר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.10
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני חיב לומר שקשה לי כמי שנעים לו לשוחח עימך ברשת להתווכח איתך אבל גם קשה לי להבליג"

אתמול שוחחתי עם אחת משכנותי, קליפורנית ממוצעת, מייצג מהימן לסביבה שאני חי בה, לסבית לבנה בת 50 לערך, שהסבירה לי שאנחנו הישראלים צריכים להפסיק להתנהל ברבדים הנמוכים של ההתנהלות ולעבור להתעסק ברבדים יותר גבוהים של הקיום האנושי. כטוב ליבי עלי ביין שזרם ללא הפסקה, הצעתי לה לצאת איתי החוצה, ואמרתי לה שאני הולך להכניס לה סטירה בלחי, את הזעזוע ראיתי בעיניה, והיא שאלה למה ? אמרתי לה שאני לא אדם אלים, רק שאלתי אותה כמה סטירות יידרשו בכדי שהיא תעזוב את האידיאלים שלה ותפסיק לדבר איתי, היא טענה שאחרי הסטירה הראשונה היא עוד תסלח לי, אבל אחרי העשירית היא כבר לא.
למרות זאת היא לא הצליחה להבין למה מדינת ישראל, מתעקשת לא לעשות שלום.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:06

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר