לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2010, 11:44
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי stomer שמתחילה ב "אשמח להסבר את ההבדל במחיר אני..."

AVR זה מייצב מתח, לא נותן גיבוי במקרה של הפסקת חשמל

Online UPS הוא מכשיר שמטעין סוללה מצד אחד (כל הזמן) ומצד שני ממיר ממתח סוללה למתח 230V (מה שנקרא Inverter). התוצאה היא גל סינוס טהור למדי - ואי השפעה של קפיצות מתח בכניסה על היציאה מה UPS (וזאת בשונה מ UPS רגיל, מה שנקרא Line Interactive - שבדרך קבע מעביר את הזרם כפי שהוא אל הצרכן, ורק כשהוא "מרגיש" שהזרם לא יציב ו/או נפל, הוא עובר לאספקה ממצברים - מה שגם גורם לקפיצה בין חיבורים שהיא ניתוק רגעי ובעצם משהו שאנחנו מנסים למנוע, וגם לכך שיש למעגל הבקרה זמן תגובה מסויים עד שהוא "מחליט" להעביר את מקור האספקה למצברים, שבו, בינתיים, המחשב "חטף" מה שאנחנו לא מעוניינים שיחטוף...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2010, 17:27
  יבש יבש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
אפשר לחפש פיתרון הגנה למכשיר מכשיר, או לחילופין פיתרון מערכתי לכל הדירה
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "נשרף לי הממיר של הוט אחרי..."

אפשר לחפש פיתרון הגנה למכשיר מכשיר, או לחילופין פיתרון מערכתי לכל הדירה.

אם רק רוצים להגן על מכשיר/מכשירים המחוברים לשקע חשמל אחד, לחברת Advice יש מיצב מתח ומגן ברקים של מדגם Avr Pro 2000, שעולה באיזור 300 ש"ח בחנויות.
המגרעת של המיצב מתח ומגן ברקים AVR PRO 2000, היא שמדובר בפיתרון לשקע בודד וה- Avr Pro 2000 יכול לספק עד 1200w בלבד.

בעבודה אני משתמש בפיתרון מערכתי לכל המשרד, שנקרא משגוחן - המשגוחן נמצא בלוח החשמל הראשי, והמחיר שלו לא כולל עלות התקנה של חשמלאי מתחילה מ-400 ש"ח.

בפועל יש לי במשרד שתי רמות הגנה, משגוחן בתור פיתרון מערכתי, אל-פסק Online מרכזי למחשבים השונים ומיצבי מתח Avr Pro 2000 למדפסות ומכונות צילום.

מבחינתי שכבות ההגנה הנ"ל הוכיחו את עצמן באיזור פורים שעבר כאשר היה סופת ברקים רצינית, וציוד המיחשוב והתקשורת לא ניזוקו, כאשר מרכזיית הטלפוניה של הבניין שממוקמת באגף אחר ומקבלת חשמל מארון החשמל המרכזי של הבנין - נשרפה בסופת הברקים.

המשגוחן הוא מוצר ישראלי של נבו טכנולוגיות.

יבש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:11

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר