לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2010, 00:11
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי BELTZUSH שמתחילה ב "לטעמי אתה טועה. אין לזה שום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BELTZUSH
לטעמי אתה טועה.

אין לזה שום קשר לשירות שלו, לנראות של הפלוגה שלו או לשום דבר שקשור בתפקיד אותו הוא ממלא

או לחלופין שלשמו הוא יועד.

אצלנו בפלוגות היה נהוג שלפני יציאה הביתה מנקים את הרכב של המ.פ הא' והב' קוד, שזה בגדר

הסביר בהתחשב בזה שאלו תפקידים נחשקים ומי ששם לא רוצה לעשות בעיות,

אבל אם אתה מרץ08, וזה באמת מפריע לך, תגיד לו שלפני שהוא יוצא אתה מסכים, אבל אתה לא הזונה שלו

אם בא לך להכנס איתו לויכוח הזה לפני השחרור שלך (סתם דבילי, אם יורשה לי) אז אתה תנצח.

שתי שאלות נפרדות, האם מותר לו? זה שטח אפור, אין לי תשובה חד משמעית.
שאלה נפרדת היא האם אתה מחויב לבצע? התשובה לזה היא חד משמעית, אם הוא פוקד עליך לעשות זאת אז אתה חייב לעשות זאת, אתה יכול במקביל כמובן להגיש קבילה..אבל אתה חייב לנקות את האוטו בינתיים אם זאת הפקודה שלו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-11-2010, 13:16
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי BELTZUSH שמתחילה ב "[font=Verdana]לא לא, אתה מדבר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BELTZUSH
לא לא, אתה מדבר על פקודות הצבא, על הנחיות ועל היתרים כאלה ואחרים.
אני מדבר על מה שקורה בשטח, בפלוגות האלה ממה שאני מכיר את האופי הנהוג בהם.
אם הוא יגיד שחלאס הוא לא רוצה לנקות את הרכב כל יום שלישי וחמישי ויסביר את זה למ.פ
שלו בדרך כזו או אחרת, המ.פ שלו ככל הנראה עקב היותו הנהג הפרטי שלו כנראה לא יעלה את זה
בצינור למג'ד ויחליט לשפוט אותו, כי זה לא היחס שיש בינהם,
כמובן הכל תלוי באופן שבו הוא יגיד את הדברים, וכמובן כמובן שהוא לא יקבול אותו, זה לא תואם את
הנסיבות (מרץ08, נהג של המ.פ וכו')

נו באמת, מאיפה אתה יודע מה בדיוק קורה בשטח של הגדוד שלו..?
אני מסכים שמה שאתה כותב זו תחזית סבירה, אבל כל מקרה לגופו..וכמו שיש למפקד שלו ויצ' בעניין נקיון הרכב בהחלט יכול להיות שיש לו ויצים גם בענינים אחרים...אם בסוף הוא לא משתכנע ומתעקש שהנהג ינקה את האוטו אז הנהג חייב לנקות אות האוטו..אפילו אם הוא ממרץ 8!!!

ישן 16-11-2010, 15:43
צלמית המשתמש של Army_Boy
  Army_Boy Army_Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
אתה צודק. גם אם זאת פקודה בלתי חוקית עדיין אני חייב לבצע.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=BELTZUSH]לטעמי אתה..."

ניסיתי כבר לדבר איתו על הנושא, אבל לא נראה שאני אפילו קרוב לשכנע אותו, עד אז אני צריך לסבול מההשפלה הזאת.. ואין לי שום דרך לצאת מהמצב הזה כי אין לי כ"כ אל מי לפנות או לשאול בעיניין, גם פה אתם לא נותנים לי תשובה חד משמעית וזה לא נעים לי, לא נעים לי לקבל ממנו טלפון באמצע היום לבוא אליו למשרד ואז הוא זורק לי את המפתחות ומבקש ממני לשטוף לו את האוטו.. זה לא היחס שמגיע לי ולא התגייסתי בשביל זה לצבא.. ניסיתי אפילו לנסות לשכנע אותו לתת לי 30 שקל ואני אקח את האוטו לשטיפה שישטפו גם מבפנים וגם מבחוץ ויבריקו את האוטו אבל הכל לשווא.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר