17-11-2010, 19:33
|
|
מנהל פורום סטודנטים
|
|
חבר מתאריך: 03.09.08
|
|
לא מבוסס ולא נכון.
המאבק בשהתלטות של הבדואים על אדמות לא יכול להיות בתקשורת או בבית המשפט. הוא צריך להיות על ידי גורמי אכיפה, משטרת ישראל והסיירת הירוקה.
המאבק הסביבתי הוא לא פוליטי, נקודה.
סי אנד סאן, קניון ארנה, חוף פלמחים, הדיונה הגדולה וכוק. על כולם נאבקים ארגונים סביבתיים, היזמים והתושבים של הפרוייקטים הללו לא חשודים בנטיות לאומיות. (אוקיי, זיסר הוא דתי שגנב לי חוף ים, אבל המאבק בו זה כי הוא גנב. כל השאר שגנבו מאתנו הם לא דתיים/ימניים, אלא סתם חארות תאבי בצע)
חוף הים של ניצנים באמת היה מגרש המשחקים של הילדות שלי. (חצי שעה באופניים דרך השדות והגענו לים) בלי קשר לדיעה פוליטית זה שהיום יש שם שכונה, זאץ תחושה שמשהו גנב לי את הבית. (אגב, הקראווילות לא יושבות על החוף, הם די קרובות לכביש, על החוף יש ישוב וילות דתי בשם ניצן, שהוקם הרבה לפני שמשהו חשב שנוותר על החוף של נווה דקלים.)
אני זוכר שכשהתחילו בניצנים עבודות התשתית התלהבנו מזה שמשקיעים בחוף, לא חשבנו שיום אחד לטובת בילוי בים ביום שישי נדרש לשלם 60 ש"ח. בהחלט לא מחיר שווה לכל נפש.
אדם טבע ודין, החברה להגנת הטבע הם לא ארגונים פוליטיים.
אני מכיר את הטענות לגבי החברה להגנת הטבע. אבל לא ביס"ש עפרה ולא ביס"ש קשת יונתן יכולים להיות חשודים בסכינאות בגבה של האומה המדממת.