לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-11-2010, 20:54
  RNN RNN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.11.10
מעבר תפקיד וביטול קבע

התגייסתי למודיעין בפרויקט גאמא לפני שנתיים, עברתי קורס ועכשיו אני משרת ביחידה קטנה בחיל
כחלק מהדרישות לקבלה למסלול חתמתי על שנה וחצי קבע.
עקב ראיה שונה של ההתקדמות שלי ביני לבין הצבא (אני רציתי להתקדם, הצבא רוצה לעכב אותי) ושחיקה מתגברת החלטתי שאני לא מעוניין יותר להשאר בתפקיד או בכלל בתחום הזה.
אני מעוניין לעבור לתפקיד אחר בחיל, לא טכנולוגי, ובדרך לפסול מקצוע על מנת לא להשאר מחויב לשנה וחצי קבע האלו במצב שבו אני נמצא. לפי הצורך והתמורה אני כנראה אהיה מוכן לחתום קבע במקום אחר.

מההכרות שלי עם הצבא והיחידה שאני משרת בה, אני אעבור 7 מדורי גהנום לפני שיתנו לי ללכת וגם כנראה שינסו לסכל את המעבר שלי למקום שאני רוצה, אבל בכל זאת רציתי לדעת ממישהו שמכיר או עבר משהו דומה מה הפרוצדורה של המעבר, כמה זמן יוכלו למשוך אותי עד שיאשרו לי מעבר ומה אני יכול לעשות מהצד שלי כדי לזרז את התהליך הזה במינימום סבל.
עצות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-11-2010, 13:13
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RNN שמתחילה ב "מעבר תפקיד וביטול קבע"

נתחיל מזה שבכלל לא חייבים לאשר לך מעבר - זה לא שצריך להתאמץ למשוך לך את הזמן. אפשר פשוט לומר לך שהמעבר שלך לא מאושר.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 21-11-2010, 09:31
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי RNN שמתחילה ב "אין לצבא שום אינטרס להעסיק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RNN
אין לצבא שום אינטרס להעסיק איש קבע שלא עושה את העבודה שלו בצורה רשמית
חוץ מזה שקבע זה חוזה לכל דבר וע"פ חוק כל חוזה אפשר להתיר. השאלה מה אני אצטרך לתת בתמורה כביכול

לצבא יש אינטרס להעסיק איש קבע חסר מוטיבציה, ולו רק כדי לשדר לכולם מסר שחוסר מוטיבציה לא ישמש כתירוץ להפרק התחייבות קודמת שהתחייבת בתמורה להשקעה שהצבא עשה בך. אם כל מי שיגיד שהוא חסר מוטיבציה ישוחרר אוטומטית, או יועבר לתפקיד אחר, הצבא לא יוכל לתפקד יום נוסף.
לגבי איש קבע שלא עושה את העבודה שלו - זה כבר סיפור אחר שבו ניתן לטפל משמעתית.

לגבי עניין החוזה - הגישה הרשמית של הצבא היא שמדובר בחתימת ר' שלא ניתן להתיר. האם זה חוזה בלתי חוקי? אולי... אף אחד עוד לא הגיש בג"צ ייצוגי, אבל אתה מוזמן לנסות. שמעתי שמועות על אנשים שהגישו עתירות פרטניות, שכולן בסופו של דבר הסתיימו בהסכם מחוץ לכתלי בית המשפט, שכלל החזרה של כספי רבים (עשרות אלפי שקלים) לצבא, ושחרור משירות הקבע.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:22

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר