25-11-2010, 00:18
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
אם אני אתן לך לקרוא את "הקיסם בעינו של אלוהים" על כל מאות העמודים שבו (דבר שלא אעשה כי אני לא מצליח להיזכר למי לעזאזל השאלתי אותו), אני מבטיח לך שלא תוכל להניח אותו מידיך אף לא לרגע.
הספר כתוב בצורה לא פחות מגאונית - ולא רק אני חושב כך, זו היתה דעתו של רוברט היינלין, הסופר האגדתי, על הספר:
ציטוט:
|
Robert A. Heinlein, who gave the authors extensive, detailed advice on the novel, blurbed the story as "possibly the finest science fiction novel I have ever read".
|
אגב, גם התרגום שלו לעברית (בהוצאת זמורה ביתן, לא זוכר מי המתרגם [עמנואל לוטם?]) הוא לא פחות ממעולה.
את הספר קשה מאוד למצוא (על העותק שבידי - שהיה במצב מעולה - שילמתי סכום מטורף) אבל אם מצאת, הרווחת 
אם חפצה נפשך במשהו קצת פחות מד"ב-י, מומלץ ביותר הספר "תשעה נסיכים לאמבר" (שהוא בעצם הספר הראשון בסדרה ארוכה) של רוג'ר זילאזני. אמנם הוא נוטה יותר לז'אנר הפנטזיה, אך בתור ספר מתח - קשה מאוד להסיר ממנו את הידיים לאחר שמתחילים לקרוא אותו.
|
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 25-11-2010 בשעה 00:23.
|