10-11-2010, 04:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.08
|
|
תמונות תמונות תמונות! (של המחשב שלכם D:)
אהלן!!
מה קורה חברים... אני לא כל כך חדש בפורומים של פרש, אבל משום מה רק היום אחרי כמה שנים טובות, החלטתי להכנס לפורום של האוברקלוקינג וכו' בפעם הראשונה.
אז סתם להיכרות עם כולם (וסתם בא לי לראות מחשבים אחרים קצת D , וגם בגלל שאני בא במקור מהפורומים של futuremark ושם נהוג לעשות את זה... פרסמו תמונות של המחשבים שלכם!
עם מודים/בלי מודים, מגניבים/לא מגניבים, חדשים/ישנים... זרמו! אה כן, ורצוי גם מפרט בצד...
אז הנה שלי, החמוד שלי שבניתי לפני שבוע, אחרי 5 שנים של מחשב ישן יותר שנהיה לאט לאט פרנקנשטיין עם כל הניתוחים והשדרוגים שהוא עבר עד שהוא מת סופית על שולחן הניתוחים...

פעם ראשונה על השולחן, הכל מותקן, הכל נקי ועובד בפעם הראשונה D:

הלב של היפהפיה הזאת שיושבת לי על השולחן (יש לי חברה והיא עכשיו מעקמת את הפרצוף. מישהו לא מקבל בקרוב :| )
המפרט:
נתחיל מה- Scythe Mugen II rev. B המפלצת שיושב לו שם וכנראה שמתם לב אליו בשניה הראשונה.
מארז Coolermaster CM690, לצערי לא היה לי מספיק כסף ורצון לקנות את ה- CM690-II, זה לפעם הבאה...
לוח ASUS M4A88TD-M USB3/Evo
מעבד AMD Phenom II X2 555 שנפתח ל- X4 וכרגע רץ על 3.6GHz
2x 2GB G.Skill 8-8-8-21
כונן WD Caviar Black 750GB 32MB
ספק כוח Seasonic M12II-520 מודולרי
ואחרון לא כזה חביב, כרטיס (זמני!!!!) Sapphire HD4350, עד הנסיעה הקרובה מאוד לארה"ב, ואני אביא משהו מפנק.
וסתם קצת לנוסטלגיה, הנה תמונה אחת מתוך מלא שאין לי כוח להעלות, של המחשב הקודם בתחילת דרכו D:

המפרט שלו היה אם אני לא טועה, AMD Athlon XP-M 1600+ @ 2.5GHz, איזה 2GB של זכרון לא יודע של מי, ABIT NF7-S Rev. 2.0 (למי שמבין וזוכר, אגדה!!) וכרטיס GeForce Ti4200 של Leadtek. איי קלאסיקה.
תורכם!!
מחכה לראות גם! D:
אלון.
|