לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-11-2010, 14:37
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "תתקין מערכת על מחיצה של..."

אפשר הסבר למה?
*הייתי צריך שתח של 200GB כדי להוריד לשם ישר קבצים וב 800GB לאכסן קבצים
הייתי מעוניין לדעת למה אתה מציע 20-40GB/1T והאם זה יספיק לי ויתן יותר ביצועים למערכת מאשר 200GB או דיסק רק בשביל המערכת של 80GB (אפילו שהוא איטי ממנו בהרבה אבל הוא גם קטן ממנו בהרבה)

ושוב פעם לדעתי האישית יהיה יותר קל למערכת להפעיל סרט שנמצא על כונן מהיר בזמן שמערכת ההפעלה פועלת על כונן נפרד (למרות שהוא איטי)
וזה בהשוואה ללהריץ סרט על מחיצה אחת ואת מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת

כוונתי:
80GB מערכת הפעלה
1TB סרט / משחק או הורדת קבצים.

*אני מאבד ממהירות מערכת ההפעלה אבל מרוויח בביצועים טובים יותר של שתח האכסון והרצת הקבצים.

מה דעתך?

תודה רבה.

נערך לאחרונה ע"י MCGP בתאריך 26-11-2010 בשעה 14:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2010, 02:09
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MCGP שמתחילה ב "התייעצות לפני התקנת הווינדוס כונן SATA 80GB ו SATA3 1TB"

מערכת הפעלה עדיף, שתהיה על הכונן מהיר עם כונן משלה פיזי לדעתי האישית, כפי שאצלי זה מותקן ויש לזה יתרונות רבים מאוד, אך אצלך המצב לא מאפשר לה כונן משלה עם הנאה משיא המהירות ולכן עדין שהיא תשב על כונן של ה 1tb עם מחיצה משלה קטנה לא יותר ממאה גיגה, עם מינימום שטויות על אותה מחיצה.

עכשיו עוד שאלה חשובה, כמה ram יש למחשב הזה? זה גם תורם למהירות של העבודה של המערכת הפעלה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 27-11-2010 בשעה 02:18.
ישן 27-11-2010, 13:53
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אתה טועה, כי מערכת הפעלה עדיף..."

שמע אני רוצה מאוד SSD אבל בשביל 40GB לשלם 450ש"ח זה הרבה מדי (זה נראה לי יחסית מאט זיכרון)
אם 80GB יעלו 500ש"ח (ולא 900ש"ח) אז הייתי קונה בשמחה [ובעתיד העוד יותר רחוק הייתי קונה עוד אחד ומריץ את שתיהם ב RAID 0] והיה מאוד משתלם לי להריץ עליו את מערכת ההפעלה.

אבל כיום מכיוון שממש נחוץ לי שתח האיכסון אז רכשתי רק 1TB (שיש מצב שבעתיד אני יעשה גם לו RAID 0 בתנאי שהוא לא יהיה מוגבל במחיצה כי SSD אני בתוח יקנה אבל לא בזמן הקרוב)

תגידו יש מצב ש SSD יהיה בהתקן של SATA3 כי יש לי הרבה יציאות כאלו והייתי מעוניין לנצל אותן (כי על הנייר הם פי2 יותר מהירות מ SATA2 - לא שאני באמת מרגיש בהבדל העבודה)

הדיסק הקשיח הוא באמת צוור בקבוק רציני (לא שזו התוכנה המתאימה להראות זה אבל בכל זאת)
ואני לא מוצא בשום דרך להעלות את הביצועים שלו (אולי אפשר לעשות OverClock לביצועים של הדיסק הקשיח?)
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תודה.

נערך לאחרונה ע"י MCGP בתאריך 27-11-2010 בשעה 14:00.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:06

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר