24-11-2010, 13:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.09.05
|
|
|
מחשב ביתי - פירוט בהודעה
היי,
אני רוצה לקנות מחשב שולחני, ואשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שהרכבתי עד כה, והמלצות לגבי הדברים החסרים.
השימוש העיקרי של המחשב יהיה ככל הנראה תכנות, צפיה בסרטים (רוב הסיכויים שלא HD), ומשחקים, אך ככל הנראה בעיקר משחקים שהם לא כבדים ועתירי גרפיקה, כך שהכיוון כרגע הוא לא להשקיע בכרטיס מסך אלא להשתמש בכרטיס on-board, ובהמשך במידת הצורך להוסיף (סבירות נמוכה שזה יקרה).
המפרט הורכב באתר של KSP. הדבר הקבוע היחיד הוא הכונן הקשיח, שאותו כבר יש, 1.5T SATA של WD
המסך שהמחשב יעבוד איתו הוא LG FLATRON L1960.
המפרט עד כה:
מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray
לוח אם: P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E
זכרונות: 2 של 2GB כל אחד, Kingston DDR3 1333
צורב: DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem)
התייעצות לגבי שאר הרכיבים:
ספק כוח: אני חושב בכיוון של 430-450W, של Corsair/SeaSonic, או Enermax. האם ההספק הזה יספיק לי או שכדאי יותר חזק? האם יש המלצות לגבי דגם מסויים?
מארז: אין לי מושג איזה מארז יתאים ללוח האם. אני לא מחפש מארז מרהיב עם אורות וכאלה, אני כן מחפש מארז פונקציונאלי, עם זרימת אוויר טובה, ונוח עם כניסות שימושיות בפאנל הקדמי.
מאווררים: אני מחפש מאווררים שקטים, גם למעבד וגם למארז. האם יספיק לי מאוורר אחד למארז, או שאני צריך שניים?
אל-פסק: מחפש המלצה לאל-פסק איכותי שיתאים למערכת
מקלדת/עכבר: יש לי מהמחשב הישן, אולי אני אחליף אותם, אבל במשהו פשוט. אם יש לכם המלצות על עכבר/מקלדת Low end ספציפיים אני אשמח לשמוע, אבל זה חלק זניח (לפחות כרגע) במפרט.
|