לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-11-2010, 13:11
  vivotech vivotech אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל vivotech
מחשב ביתי - פירוט בהודעה

היי,

אני רוצה לקנות מחשב שולחני, ואשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שהרכבתי עד כה, והמלצות לגבי הדברים החסרים.
השימוש העיקרי של המחשב יהיה ככל הנראה תכנות, צפיה בסרטים (רוב הסיכויים שלא HD), ומשחקים, אך ככל הנראה בעיקר משחקים שהם לא כבדים ועתירי גרפיקה, כך שהכיוון כרגע הוא לא להשקיע בכרטיס מסך אלא להשתמש בכרטיס on-board, ובהמשך במידת הצורך להוסיף (סבירות נמוכה שזה יקרה).
המפרט הורכב באתר של KSP. הדבר הקבוע היחיד הוא הכונן הקשיח, שאותו כבר יש, 1.5T SATA של WD
המסך שהמחשב יעבוד איתו הוא LG FLATRON L1960.

המפרט עד כה:
מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray
לוח אם: P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E
זכרונות: 2 של 2GB כל אחד, Kingston DDR3 1333
צורב: DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem)

התייעצות לגבי שאר הרכיבים:
ספק כוח: אני חושב בכיוון של 430-450W, של Corsair/SeaSonic, או Enermax. האם ההספק הזה יספיק לי או שכדאי יותר חזק? האם יש המלצות לגבי דגם מסויים?
מארז: אין לי מושג איזה מארז יתאים ללוח האם. אני לא מחפש מארז מרהיב עם אורות וכאלה, אני כן מחפש מארז פונקציונאלי, עם זרימת אוויר טובה, ונוח עם כניסות שימושיות בפאנל הקדמי.
מאווררים: אני מחפש מאווררים שקטים, גם למעבד וגם למארז. האם יספיק לי מאוורר אחד למארז, או שאני צריך שניים?
אל-פסק: מחפש המלצה לאל-פסק איכותי שיתאים למערכת
מקלדת/עכבר: יש לי מהמחשב הישן, אולי אני אחליף אותם, אבל במשהו פשוט. אם יש לכם המלצות על עכבר/מקלדת Low end ספציפיים אני אשמח לשמוע, אבל זה חלק זניח (לפחות כרגע) במפרט.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-11-2010, 08:16
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vivotech שמתחילה ב "מחשב ביתי - פירוט בהודעה"

במעבדים ולוחות האם החדשים של אינטל, כרטיסי המסך כבר לא מוכללים בלוח האם, אלא במעבד.
זה אומר שכדי להשתמש בכרטיס מסך מובנה, אתה צריך לקנות מעבד עם כרטיס מסך, כלומר מעבד מסדרת ה Core i3 או Core i5 6XX, המעבד שבחרת מגיע ללא כרטיס מסך כזה.
קח בחשבון שב 09.01 אינטל תשיק את המעבדים החדשים שלה, מבוססי Sandy Bridge, שיגיעו עם יכולות גרפיות משופרות, ויכללו אותן גם במעבדים חזקים יחסית (כמו המחליף של ה Core i5 760 שלקחת), לכן אולי כדאי לך לחכות עוד חודש וקצת עם הקנייה.
אם אתה מתכוון בהמשך לקנות כרטיס מסך או רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, לך על ספק של 450-500W, מומלץ להשתמש במחשבון הספק (לינק בעוגן ה FAQ של פורום חומרה) בשביל אומדן טוב של צריכת החשמל של המערכת שלך.

ישן 28-11-2010, 15:19
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי vivotech שמתחילה ב "rlsf תודה על המענה :-) אבל..."

זאת הטעות שהצבעתי עליה, לוח האם לא כולל מאיץ גרפי, כדי שיהיה לך מאיץ גרפי במערכת אתה צריך:
1. לקנות מעבד חלש יותר (מהסדרות שרשמתי בהודעה הקודמת) שמגיע עם מאיץ גרפי מובנה
2. לקנות כרטיס מסך נפרד.

מה שתרוויח מההמתנה הוא:
1. לא תהיה הדילמה אם ללכת על כרטיס נפרד או מעבד חלש יותר, תוכל לקחת מעבד באותה רמת ביצועים שיכלול גם כרטיס מסך מובנה.
2. ביצועים עדיפים - במבחני ביצועים ראשונים שיפור הביצועים נראה מרשים מאוד.

לפי מידע לא רשמי, המחירים הצפויים של המעבדים לא אמורים להיות גבוהים במיוחד, הם אמורים להחליף את המעבדים הנוכחיים של אינטל באותן נקודות מחיר.
מה שעוד לא ידוע הוא תמחור הצ'יפסטים, שישפיע על תמחור הלוחות, אבל אם אינטל באמת רוצה שהשוק יעבור למעבדים החדשים שלה, אפשר לקוות שהיא לא תתמחר אותם בצורה פרועה מדי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר