05-12-2010, 18:50
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
|
|
|
נכדו של הרב עובדיה: "מלחמת התרבות מתקופת יוון ועד היום נמשכת. יש יהודים ומתיוונים"
גם בציבור החרדי מתקשים "לבלוע" את דבריו של מנהיג ש"ס הרב עובדיה יוסף אמש בשיעורו השבועי לפיהם השריפה בכרמל נגרמה בגלל חילול שבת. גורם בתקשורת החרדית אמר היום (ראשון) לוואלה! חדשות כי "גם אם יש מי שחושב כך, ברור שהדברים לא היו צריכים להיאמר, ודאי שלא בתזמון בו הם נאמרו". מנגד, מסבירים היום מקורביו של המר"ן כי "הרב לא התכוון להרוגים ולנפגעים בשריפה. הרב דיבר עלינו, החרדים, שאנחנו צריכים להתחזק בשמירת שבת".
יונתן יוסף, נכדו של הרב עובדיה יוסף, הגיב היום בשיחה לוואלה! חדשות על ההתקפות נגד סבו. "מלחמת התרבות מתקופת יוון ועד היום נמשכת. תמיד יש יהודים ומתייוונים", אמר יוסף בהקשר של חג החנוכה. הוא הוסיף עוד כי "הפכו את זה למסע הסתה נגד סבא שלי. מי שלא רוצה להקשיב לשיעורים שלא יקשיב. אנשים מנסים להילחם ב-11 המנדטים שיש לש"ס ובמפעל האדיר שסבא שלי הקים".
באשר לדברים עצמם, הסביר יוסף כי סבו לא התכוון לנפגעים ולהרוגים אלא "הוא קרא לציבור שומעי ליקחו להתחזק, לי ולכל משתתפי השיעור שהם אנשים חרדיים לגמרי". יוסף הוסיף כי "יש מושג ש'כל ישראל ערבים זה לזה', כשאני עושה עבירה, זה משפיע גם על אנשים אחרים".
http://news.walla.co.il/?w=//1764050&m=1&mid=105059

-----------------------------
S e g m a n y
|