לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-12-2010, 18:50
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
נכדו של הרב עובדיה: "מלחמת התרבות מתקופת יוון ועד היום נמשכת. יש יהודים ומתיוונים"

גם בציבור החרדי מתקשים "לבלוע" את דבריו של מנהיג ש"ס הרב עובדיה יוסף אמש בשיעורו השבועי לפיהם השריפה בכרמל נגרמה בגלל חילול שבת. גורם בתקשורת החרדית אמר היום (ראשון) לוואלה! חדשות כי "גם אם יש מי שחושב כך, ברור שהדברים לא היו צריכים להיאמר, ודאי שלא בתזמון בו הם נאמרו". מנגד, מסבירים היום מקורביו של המר"ן כי "הרב לא התכוון להרוגים ולנפגעים בשריפה. הרב דיבר עלינו, החרדים, שאנחנו צריכים להתחזק בשמירת שבת".

יונתן יוסף, נכדו של הרב עובדיה יוסף, הגיב היום בשיחה לוואלה! חדשות על ההתקפות נגד סבו. "מלחמת התרבות מתקופת יוון ועד היום נמשכת. תמיד יש יהודים ומתייוונים", אמר יוסף בהקשר של חג החנוכה. הוא הוסיף עוד כי "הפכו את זה למסע הסתה נגד סבא שלי. מי שלא רוצה להקשיב לשיעורים שלא יקשיב. אנשים מנסים להילחם ב-11 המנדטים שיש לש"ס ובמפעל האדיר שסבא שלי הקים".

באשר לדברים עצמם, הסביר יוסף כי סבו לא התכוון לנפגעים ולהרוגים אלא "הוא קרא לציבור שומעי ליקחו להתחזק, לי ולכל משתתפי השיעור שהם אנשים חרדיים לגמרי". יוסף הוסיף כי "יש מושג ש'כל ישראל ערבים זה לזה', כשאני עושה עבירה, זה משפיע גם על אנשים אחרים".
http://news.walla.co.il/?w=//1764050&m=1&mid=105059
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-12-2010, 21:12
  אינקה אינקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.09
רק תבין דבר אחד.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "מצחיק שאנשים בציבור החרדי..."

אתה מנסה לצחוק על מקורבי הרב עובדיה בשל נסיונות הפרשנות שלהם לדעתך.

אז תבין שלא הם הפרשנים, אלא אתה.

אתה זה שלא מכיר את הרב בכהוא זה, ודאי שאתה לא מכיר את כוונותיו, ובמיוחד כשאין לך בכלל מושג מה הרב אמר אלא רק שמעת/קראת איזה חצי או רבע משפט שנבחר ע"י התקשורת במיוחד בשבילך. (ואתה יודע טוב מאוד שתמיד אפשר לקחת איזה חצי משפט שע"י כך יראו דברי האומר הפוכים ב180 מעלות מדבריו באמת)
לכן אתה יכול להבין שלא מקורבי הרב הם אלו שמפרשנים את דבריו, אלא אתה.
זה לא שההבנה שלך בדברי הרב היא היא "הפשט" והם מפרשים. אלא ההבנה שלך היא מוטעית ותהיה בטוח שאם היא היתה נכונה אנשי הרב לא היו מהססים לעמוד מאחוריה לרגע.

אני לא מנסה לרדת עליך או משהו, אלא רק לנסות להסביר לך.
אל תהיה כלי משחק בידיה של התקשורת שכוונותיה ומגמתה ידועות לכל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:21

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר