12-12-2010, 08:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
|
|
|
ע"פ תוכן הכתבה, הכותרת של מעריב לא ממש מדוייקת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "דן חלוץ על מחדל השריפה: האחראי הראשי – ראש הממשלה"
רק נזכיר שחלוץ התחבב על אנשי פורום החווה ועל כוסות בירה בבארים שונים יחד עם עמרי שרון, ("מנהל המדינה") הוחלט כי יהיה לרמטכ"ל הכחול הראשון..
ברור שהבחירה לא היתה מוצלחת בשל חוסר נסיון טוטאלי של חלוץ (שריון, יחידות שדה, חיל הים וכו') וכידוע, מלחמת לבנון השניה העצימה את חוסר נסיונו ולאחר כשנה, התפטר.
אני מניח ששרון בחר בו בשל "מערכת היחסים" ביניהם ובאותם ימים חשב כי אם תהיינה בעיות, הרי הוא כבעל נסיון יוכל לתת מלמעלה הוראות לחלוץ.
הסוף ידוע. שרון נפל לתרדמת וה"סוס" שנבחר, "נרדם" אף הוא.. בעיקר בשל חוסר נסיונו.
אני לא רואה באופק אף מפלגה שהיתה מוכנה לחבק אל חיקה את ה"תיק" שנקרא חלוץ, מלבד קדימה שאליה התפקד לאחרונה.
לעיתים מוזר לי שלבני רואה בחלוץ נכס.. יתכן שבין השניים מערכת יחסים המבוססת על כישלון מלחמת לבנון השניה והכישלון הזה הוא גם נקודת החיבור בין השניים.
יתכן ויגיע היום בו חלוץ יחליף את מופז במפלגה ה"מטולאת" הזאת - המכונה קדימה ומופז יתפקד לליכוד במסגרת "ושבו בנים לגבולם".
כך או כך, גם המעט שאמר חלוץ, מעיד כאלף עדים על חוצפה והתיימרות ובעיקר על ניתוק ריגשי (המאפיין רבים ממנהיגנו) ועיתוני השמאל שכרגיל ששו וקפצו על המציאה, נתנו כותרת שאינה ממש מתחזקת את תוכן הידיעה.
אני מניח שבחדרי חדרים סיכמה לבני עם חלוץ, כי אם קדימה תצליח בבחירות הבאות (ואולי לבני חושבת שהבחירות מתקרבות..) יהיה זה חלוץ שיקבל את תפקיד שר הביטחון ומופז המאיים עליה ידחק לקרן זווית או אף יחזור לליכוד. (כפי שכבר ציינתי)
לנפלאות הפוליטיקה בישראל, אין אח ורע בעולם המודרני.. הכל נזיל.

looopy
|