לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-12-2010, 20:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לדעתי זה אדיוטי. על כל בת שזה "יציל" יהיו שתי כתבות היסטריות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "מכתב הרבניות: בנות, אל תצאו עם ערבים"

הימין בישראל צודק ב99% בכל מה שנוגע ליחסי יהודים-ערבים,
ובכ"ז תמיד קמים מתוכו קבוצה של חכמים בלילה ומחליטים
שלמרות שההגיון עומד לצידו של הימין, "יותר עדיף" לזרוק כמה
סיסמאות שמחסלות כל צ'אנס לשכנע מישהו שלא היה מודע להעדר
הלוגיקה הבסיסית שעומד בשורש התפיסה השמאלנית.
מכתבי הרבנים/רבניות/חזנים/גבאים/בלנים/משגיחי כשרות/בלניות
ושאר נושאי תפקידים חשובים, הם מיותרים באופן שדי קשה
להגזים בתיאורו.

כל פעם שאני שומע איזה אוויל משריש שמקלקל טיעון ימני טוב,
אני לא יכול שלא לתמוה על כך שגם הימין הצליח להצמיח כמות
כזו של אדיוטים מועילים, דבר שהגיונית היה צריך להיות מונופול
מוחלט של השמאל...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2010, 21:18
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הידד להם, ההבדל הוא שהמשפט שלהם אשכרה מזיק למטרה שלהם...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אבל הרבנים האלו רואים בכך..."

על כל "בחורה שהדבר יגאל", יהיו 589576986 כתבות שיציגו
אותם כחבורת גזענים, ויפריעו להשמיע טענות בעלות הגיון,
באותם נושאים שיקרים לליבם של אותם רבנים חכמים...

אין ספק שלשמאל יש מזל גדול שבימין יש מיעוט קטן אך צווחני (שאנשי השמאל בתקשורת משקיעים רבות בהבלטתו) של חכמים
בלילה שתרומתם לשמאל גדולה לאין שיעור, מתרומתם לימין.
אדיוטים מועילים, כבר אמרנו?

בכל מקרה, לא באמת חשבתי שאשכנע אתכם להבין את הנזק
שאתצם גורמים לאג'נדה שאתם תומכים בה - אז המשיכו בדרככם
הברוכה. אין ספק שכל ספק הלכה אכן משפיע על ההמונים - אחרי הכל, ידוע שכל בחורה שיוצאת עם ערבים היא כזו שמאזינה
ברוב קשב לפסקי הלכה...
ישן 29-12-2010, 10:09
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אתה מביט על העניין מהיציע הלא נכון
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לדעתי זה אדיוטי. על כל בת שזה "יציל" יהיו שתי כתבות היסטריות..."

המכתב הזה לא פונה אליך/למילייה שלך: הוא פונה לאוכלוסיה שמסיבות שונות (תהליכיות) נשענות בקצב הולך וגובר על רשת הבטחון החברתית של ממסד דתי. לדעתי, אגב, במידה רבה של צדק. התחושה "ברחוב" היא שהממסד התפורר לחלוטין מבחינת דאגתו לסקטורים נרחבים - וזה במדינה שירשה את המתווה השלטוני המנדטורי/עוסמאני של הסתמכות כמעט חוקית על "שיוך עדתי". ההרגשה היא שישנם גופים שלטוניים או שלטוניים למחצה שדואגים במידה רבה ומתחזקת לאינטרסים העדתיים/חברתיים של חודים מסויימים, בעוד שהם באופן די בולט פונים נגד אחרים. בדיוק כפי שאני ואתה, חילוניים במופגן, הגענו מזמן למסקנה כי "רשת הבטחון" של העיתונות (ממסד חצי רשמי באידאולוגיה החילונית) ובג"צ בבירור אינם פועלים לטובתינו אלא נגדינו, כך גם אנשים ששייכים לספרה חברתית אחרת לגמרי הגיעו למסקנה שיש מי שפועל נגדם. היה צפוי (לפחות לי אישית) ואכן התממש שיותר ויותר אנשים ישענו בכוח על רשת הבטחון של הממסד הדתי. אני מצדיק, או שולל את תקפות וכדאיות הצעד הזה, אבל טוען שהוא מחוייב המציאות. אפשר עד מחר להגיד "טיפשים הם לא מבינים שהם יורים לעצמם ברגל" אבל ממה שאני מבין אלה לא אנשים ש"רווחת הימין" באופן הרוחני עומדת לעיניהם, אלא עולם מאוד גשמי. אני חושב שראוי להפסיק ולזלזל באנשים אלה (שכבות שנחשבות בעיני כל כדי נמוכות במדרג החברתי) ולפטור אותם כ"היסטריים ושוטים". יכול להיות שבמונחי עידנים אחרים (דווקא בעבר) הם היו נחשבים כ"לא מאוד חכמים" אולם בשנת 2010, כאשר מעמידים אותם מול לא מעט "חילוניים" שמקיפים אותי, אני דווקא מוצא את מי שחוזר לחייק הרשת החברתית הזאת חכם יותר, גם אם לא חכם מאוד.

ישן 29-12-2010, 21:19
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=FRESHMAKER][b] לדעתי..."

זה לא דבר טוב, אך עדיין זכותה של קבוצה אתנית לשמר את עצמה ללא שנאת האחר. אני לא שונא ערבים ואיני חפץ בהשמדתם, אבל עדיין אני יעדיף שיהודי יתחתן עם יהודייה ולהמשיך את נצר היהדות בלי סממני שנאה כפי שיש כאלה שמנסים להשוות תמיד לתורה אחרת שאמרה שצריך לשמור על גזע אחר נקי מאחרים , מה שמוריד מאותם כאלה שטוענים כך.

האם אני חייב להגיד בריש גלי שאני בעד נישואים בין יהודים וערבים?, למה שאני ישקר ויספק שמאלנים רידקלים שחפצים בכך?. האמת, שאני לא רוצה בכך , וזה לא עושה אותי בן אדם רשע וחשוך. אתה לא יכול לקרוא לאנשים שרוצים להמשיך את היהדות גזעניים, ואם הם יקראו לך גזען כי אתה תומך בדילול היהודים על פי דעתם? . לא כל אמונה שלא תואמת את השקפת העולם שלך היא גזענית.

נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 29-12-2010 בשעה 21:30.
ישן 30-12-2010, 00:07
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "יפה עכשיו תעבור ליד כרמיאל או..."

מאיפה אתה יודע על מה אני מדבר, ועל סמך מה אתה מניח שאני מדבר על ערבים נוצרים דווקא?
יצא לי לחלוק חדר עם ערבים מוסלמים, אשר חלקם אף תושבי ג'נין רמאללה, חברון ועזה. שכניי בשכונת כבביר הם אחמדים שזה פלג של האסלאם. יש לי חבר טוב מטירה שבמשולש, וכמה חברים מכפרים בגליל. גרתי במקור לא כל כך רחוק מכרמיאל, וחברה שלי במקור היא מכרמיאל עצמה.
להגיד לך שאין ערבים שעושים בעיות ומתנהגים בצורה עבריינית? בטח שיש. אבל יש גם מלא יהודים שמתנהגים ככה. אדם גזען שיראה חבורה של ערבים מתפרעים באיזו שכונה יגיד "הערבים האלה הורסים כל מקום שהם מגיעים אליו" אם אני אראה חבורה של ערבים מתפרעים באיזו שכונה אני אגיד "הערסים האלה הורסים כל מקום שהם מגיעים אליו", מהבנה ברורה שאלו יכלו להיות יהודים באותה מידה, שאין לצורת ההתנהגות שלהם שום קשר ללאום שלהם, ושעל כל ערבי שמתפרע ליד הבית שלי יש עשרים ערבים שיושבים בשקט בבית שלהם, ושלא עשו שום דבר שימצדיק הכפשה של הלאום שלהם.

נערך לאחרונה ע"י benny.zhit בתאריך 30-12-2010 בשעה 00:10.
ישן 29-12-2010, 21:30
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "זה לא דבר טוב, אך עדיין זכותה..."

יש הבדל מאוד גדול בין לרצות להתחתן בתוך הקבוצה האתנית שלך לבין מה שהרבנים הנ"ל עשו.
אני אתן לך דוגמה -
נניח שאני אעבור לגור בפריז. אני אפגוש שם בחורה מקומית נחמדה, ואתאהב בה. אני אציע לאותה בחורה נישואין, והיא תסרב בטענה שהיא מוכנה להתחתן רק עם נוצרי, ואני יהודי. אני כנראה אתבאס, אבל לא ארגיש אנטישמיות.

לעומת זאת, ננית שאני אלך לי ברחובות פריז, ופתאום אראה כרוז שעליו כתובים הדברים הבאים:
ציטוט:
"יש לא מעט יהודים מהגרים שמכנים את עצמם בשם צרפתי. דוד הופך לז'אן, פיני הופך לפול וברוך הופך לבאזיל. הם מבקשים את קירבתך, מנסים למצוא חן בעינייך ונותנים לך את כל תשומת הלב שבעולם, הם דווקא כן יודעים להתנהג באדיבות, לשחק אותה כאילו הם באמת דואגים לך, לומר מילה טובה, אלא שההתנהגות שלהם היא רק זמנית. ברגע שאת בידיים שלהם, בגטו שלהם, בשליטה שלהם הכול הופך להיות שונה... החיים שלך לא יחזרו להיות כפי שהיו, ואת תשומת הלב שכל כך ביקשת לעצמך יחליפו קללות, מכות והשפלות".

אז בהחלט הייתי מרגיש אנטישמיות.

ישן 29-12-2010, 22:10
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אתה מכיר את פעילות ארגון יד..."

יד לאחים הוא אירגון חרדי שעושה עבודת קודש בהצלת נשים, שעשו טעות ובחרו בעל לא יהודי, שהפך אותן לרכוש הפרטי שלו וחלק מהפעמיים הם מוציאים נשים משכונות עם הילדים המשותפים של האישה מאותו גבר, שהמשטרה עצמה מפחדת להכנס בעצמה לאותן שכונות של המוסלמים בדרך כלל. הם כנראה עושים עוד כמה דברים טובים, אבל אני מכיר רק את הסיפורים, שפורסמו בתקשורת.

התקשורת בישראל דאגה לפרסם את זה לשם שינוי בצורה טובה, למרות שהיא נוהגת למחוק פשעים של ה"צעירים" מסדר היום הציבורי בדרך כלל ולתת להם יצוג ציבורי טוב בחינם ולקחת כתבות, שמתאימות לסדר היום של אותו ערוץ או עיתון במקום.

יצא לי לראות כתבה על הצלה של אימא יהודיה עם הילדים שלהם עם בעל אלים בכלא ממזרח ירושלים, שאח שלו הפך לאדון החדש שלה ו"שמר עליה", שלא תיקח את הילדים לתוך ישראל בזמן שאח שלו בכלא ואותם אנשי קודש נכנסו לאותה שכונה בסיכון אישי שלהם עם רחובות קטנים והצילו את אותה אישה ואת הילדים שלה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:01

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר