לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2011, 06:12
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
יוסי ביילין: "יש לחון את הנשיא לשעבר קצב. לא מגיע לנו נשיא בכלא"

שר המשפטים לשעבר, יוסי ביילין, אמר אמש (שלישי) כי יש לחון את הנשיא לשעבר משה קצב לאחר שבית המשפט יגזור עליו עונש מאסר. בראיון לתוכנית "פוליטיקה" בערוץ הראשון הגדיר ביילין את משפט קצב כתהליך טראומטי למדינה. "מבחינת הדמוקרטיה הישראלית זה היה סוג של מבחן בגרות שהיא עברה", אמר, "קרה משהו שלא קורה כמעט בשום מקום בעולם ואנחנו צריכים להיות גאים במערכת שלנו שכאשר קרתה הטרגדיה הזאת שנשיא מדינה אנס, המערכת אמרה שהיא תשפוט אותו כאחד האדם ואכן עשתה כך".

ביילין הוסיף: "אני מעריך שהוא יישלח לכלא ואני חושב שהוא צריך להישלח לכלא, אבל מיד אחרי זה צריך להקל בעונשו ולחון אותו". הוא הסביר את עמדתו לפיה על קצב להיקלט בכלא אך לא לרצות את עונש המאסר: "אני לא חושב שמגיע לנו כישראלים לראות את הנשיא שלנו בכלא ומבחינתו לדעתי העונש האמיתי שלו זה להיות ברחוב מול אשתו, ילדיו ושכניו וזה העונש האמיתי הרבה יותר מאשר להיות בכלא".

http://news.walla.co.il/?w=/1/1776111&m=1&mid=107253
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2011, 06:38
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
נו טופ. כעת אני משוכנע שהשופטים צדקו וכי הענישה צריכה להיות הולמת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "יוסי ביילין: "יש לחון את הנשיא לשעבר קצב. לא מגיע לנו נשיא בכלא""

ביילין הוא מסוג האנשים שכאשר הם אומרים לך 'בוקר טוב' כדאי שתבדוק אם לא הגיע הערב ואם יאמרו לך בסבר פנים יפות 'שלום' מוטב כי תתכונן למלחמה.
על יוסי ביילין אמרו פעם יריביו במפלגתו [אחת מהן] כי אם יוכש חלילה ע"י נחש ארסי לא יוכלו הרופאים להציל את הנחש המכיש בשום דרך...

אדם שאינו ממצמץ טרם הפיכת המציאות במילים ובממולחות אין קץ ולכאורה בנועם מוליך שולל את הניצב מולו. אני מעריך את כשורי המו"מ שלו וסבור כי אילו היה מייצג בדיונים עם הפלשתינאים את ישראל ולא את האינטרסים הערביים - יתכן והיה אפשר להגיע עימם להסכם סביר...

ישן 05-01-2011, 08:45
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
האמת שכשמסביב פורח מרבש עשבים שוטים וחומצתיים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "נו טופ. כעת אני משוכנע שהשופטים צדקו וכי הענישה צריכה להיות הולמת."

כמו הבורגים, האלוניים (כל הדורות) ובטח הצעירים יותר שצמחו רעילים כבר מהבצל, ולא עברו אבולוציה, בילין נראה לי איפושהו הרחק מאחור או בתחתית הפרבולה של הוולגריזם האידאולוגי. אני חושב שאפשר לסכם את בילין כתאורטיקן מנותק, ולא כרדיקל מרושע. בניגוד לאלה המתחבקים עם מרצחים מטונפים בדם ואז חוזרים לתל אביב ומספרים על בילוי מהנה עם אנשים נחמדים, נקיים ואמינים, בילין הוא סוג של חייזר שפשוט מרחף מעל המציאות בקלילות ובלי שלעולם יש לו צורך לנחות. הוא לרוב מנומס (יחסית לקיצוני) ומציג את דעותיו בניסוח רך ואקדמי כמעט. הוא בטוח שהוא "חגורה שחורה" בריאל פוליטיק וכך הוא גם מתבטא. הבעיה שלו היא שהוא לחלוטין לא מבין שגם ריאל פוליטיק זה דגם התנהגות שנסמך על התנהגות אנושית ארצית.
כשהוא מדבר על מין מניפולציה משפטית כמו במקרה כזה, הוא כרגיל מערב הזיות שבהן האזרחים הם כמו להקת אווזים העפה במבנה, יחד עם הנטיה הרגילה שלו לנסות ולסבך דברים די פשוטים כך שיתאימו לקו האידאולוגי שלו.
פעם תייגתי אותו כ"עוד רדיקל" אבל אחרי שקראתי כמה ראיונות אתו ושמעתי אותו מדבר, אני דווקא חושב שהוא שייך לגמרי לסוג אחר, ואולי אפילו לו היה מוצב בתפקידים אחרים, במקום אחר, הוא היה אדם מאוד מועיל.

ישן 05-01-2011, 09:12
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
האדון (דודה) ביילין מנותק יותר מתמיד
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "נו טופ. כעת אני משוכנע שהשופטים צדקו וכי הענישה צריכה להיות הולמת."

בהשאלה: גם לא מגיע לנו "חתרן בלתי נלאה" כמו מר ביילין..
בהקצנה:
מחר כל השרים יהיו משוחררים לאנוס כאוות נפשם כי אין דין ואין דיין והם לא ישלחו לכלא לאחר שיגזר דינם בשל "חנינת בושה למדינה" נוסח ביילין. (או שזה מיועד רק לנשיאים..?)
כנראה שמי שהיה הזוי פעם - הזוי יהיה לתמיד.
ביילין:
"אני מעריך שהוא יישלח לכלא ואני חושב שהוא צריך להישלח לכלא, אבל מיד אחרי זה צריך להקל בעונשו ולחון אותו". הוא הסביר את עמדתו לפיה על קצב להיקלט בכלא אך לא לרצות את עונש המאסר: "אני לא חושב שמגיע לנו כישראלים לראות את הנשיא שלנו בכלא".

לא חרם על המערכת? יש לי רעיון ע"מ לא להכביד עליה.
קצב יכנס לקלבוש וירטואלי.
הכנסת תשקיע בפיתוח משחק שבו השרים והנשיאים למיניהם שסרחו, גנבו, אנסו ורימו, יכנסו ויצאו מבית האסורים וירטואלית וכך, גם מדינת ישראל תצא נשכרת..

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 05-01-2011 בשעה 09:41.
ישן 05-01-2011, 14:06
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי eldad_reznik שמתחילה ב "[QUOTE]האמת שיש הרבה אנשים..."

קטונתי מלדרג את איכותם של הפוליטיקאים בישראל. אני כמובן גם לא מכיר את כולם מספיק טוב כדי להבטיח שלא אפספס מישהו ראוי לא פחות. עם זאת ביקשת, אז אני אמנה כמה מהמוערכים על ידי (מדובר פה רק על הערכה של מקצועיות וניקיון כפיים, בלי קשר לדעה פוליטית. אני מניח שתמצא שכמה מהם נמצאים בקצוות די שונים של המפה מהבחינה הזאת):
- צביה גרינפילד.
- בני בגין.
- דן מרידור.
- אחמד טיבי.
- יוסי שריד (בתקווה שיחזור לחיים הפוליטיים, למרות שאני בספק).

זאת רק רשימה חלקית, אבל יש עוד רבים וטובים. אני מאוד לא אוהב אמירות כמו "כל הפוליטיקאים מושחתים" שלא באמת משקפות את המציאות.

ישן 07-01-2011, 18:32
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
וואו, יש רק שם אחד ברשימה שלך שראוי להופיע בה...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "קטונתי מלדרג את איכותם של..."

אני שואל עצמי מה עשתה צביה גרינפילד בשביל להיות ראוייה
לסגידתך, מעבר לכך ששמעת עליה ש"היא חרדית ממרצ", ומתקשה
למצוא תשובה.

לגבי בני בגין, יוסי שריד, דן מרידור ואחמד טיבי התשובה קלה בהרבה: קראת בעיתון שהם אחלה, והוכחת ששיקולי הצבעתך זהים בדיוק
למה שהתמרמרת לגביו קודם ("המשפחה שלי מצביעה וכו'..."
רק שבמקום משפחה, אצלך זה התקשורת - ואני לא בטוח שזה
לא יותר גרוע, אגב...).

שלא יהיו טעויות, בני בגין הוא אכן איש הגון וישר, אבל לגבי כל
השאר ניתן למצוא בערך 58975967 סתירות בין מעשיהם לבין
הצגתם ככאלה.

מכיוון שאתה קורא עיתונים, אין לך מושג לגביהם, ולכן אשמח
לסייע לך:
1. יוסי שריד נתבע לדין על הוצאת דיבה והפסיד. הוא ניסה לחמוק
מתשלום הקנס שהשית עליו ביה"מ, ורק איום בהוצאה לפועל,
הביא אותו לשלם. את החשבון על ייצוגו המשפטי הוא הגיש
לסיעת מרצ - למרות שהמשפט עסק בתקופה שקדמה להקמת מרצ ביותר מעשר שנים, ובכל מקרה לא הייתה קשורה לעיסוק
פוליטי, אלא לדיבה שהוציא אודות עיתונאי בספר ראיונות שלו.

2. דן מרידור החליף מפלגות ודיעות בערך 300 פעם. האיש היה
פעם נאמנו המוחלט של שמיר, עד שזה הפסיק להשתלם, והוא
נהיה פתאום יונה צחורה. האיש הצטרף למפלגת המכרז (לא, הטעות מכוונת, למקרה שתהית...), והעקרונות שם היו זהים
לאלה שקיימים באט"ד של ימינו, שגם אליה רצה להצטרף, אלא
שלא היה להם מקום עבורו...

3. אחמד טיבי הוא טיפוס חביב להפליא - הוא עבר בין כ-ל שלוש
המפלגות הערביות, כשכל פעם הוא עוזב ברגע שמתברר לו שלא
יתנו לו שריון. אכן איש עקרונות...

4. צביה גרינפילד (שאני מודע לכך שאתה יודע עליה בערך כמו
שאני יודע אודות מנהגי ניחום האבלים של שבטי הבאנטו) עמדה
בראש עמותה שקיבלה תרומות עתק מממשלות זרות לצורך
פעילות פוליטית פנים-ישראלית. לא יודע איך קוראים לזה
בשלומיסטית, אבל החוק הישראלי הגדיר זאת בעבר כ"מגע עם
סוכן זר"...

5. בני בגין הוא אכן צדיק. הוא גם הימני היחיד ברשימה שלך...
ישן 07-01-2011, 19:01
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אגב ב. בגין - סיפור אמיתי
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "וואו, יש רק שם אחד ברשימה שלך שראוי להופיע בה..."

אדם מסויים שאני מכיר מעניין משותף (מבוגר ממני בהרבה ואיש רב פעלים בתחומו) שמע ממני פעם דברים שאמרתי אודות ספרו "סיפור עצוב", שעד היום אני רואה אותו כאחד החיבורים החשובים ביותר שזמינים בעברית אודות הנושא הנדון (יחד עם "אירוערביה"). הוא כנראה ציפה שאתחיל לתת נאום בדבר יושרו של ב. בגין, ולכן מיידית הודיע לי שלאור היכרות רבת שנים על הנ"ל (עניין הוא נכון) הוא יכול קצת להפריך את האגדה אודות יושרו, מאחר והוא זוכר שאי שם בשנות השמונים, עת התמודד בגין בפריימריז של הליכוד לראושנה, הוא זוכר את בגין פעם אחת שולח כמה פקסים שעסקו בנושא, ממכשיר פקסימיליה שהיה במשרדו באיזה מוסד אקדמי. העניין היה שהסיפור נאמר ברצינות תהומית,ף ונוספו לו כהנה וכהנה סופרטיבים. מפאת כבודו של המספר (אדם גדול ממני ביותר מאשר שנות דור) לא התפרצתי בצחוק.

ישן 05-01-2011, 15:44
  משקיפה משקיפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "יוסי ביילין: "יש לחון את הנשיא לשעבר קצב. לא מגיע לנו נשיא בכלא""

ביילין מקורי. בדרך כלל אומרים מגיני המושחתים והפושעים שיש להקל על העבריין רם הדרג כיון שהוא סבל מספיק. לדעתם הפגיעה במעמדו מהווה עונש .
לדעת ביילין הענשת קצב היא הענשת כולנו ומכיון שהוא חס עלינו הוא רוצה שקצב יסתובב בחוץ עם אות קין ולא בכלא.
אני טיפוס חשדן. אני מתה להבין מה גורם לאדם כמו ביילין להגיע ל"יציאה" אווילית כל כך.
אני מודיעה בזאת שאני אפגע מאד אם קצב יקבל חנינה ואם רמון (אובססיה אישית) ימשיך בפוליטיקה.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.qtl.co.il/img/trans.png]

נערך לאחרונה ע"י משקיפה בתאריך 05-01-2011 בשעה 16:01.
ישן 07-01-2011, 19:09
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06

הוא חושב שבית המשפט זה תאטרון ובסוף ההצגה כל השחקנים על הבמה צרכים ללכת הביתה.

לא רק שמשה קצב צריך להיכנס לכלא אלא שצריך להחמיר איתו פי כמה מאשר עם אדם שלא נבחר לכהונה ציבורית למען יראו וייראו כל היושבים בצמרת.

אני מניח שכאדם שהיה חלק מהעולם הפוליטי הוא נגוע באותו חיידק טורף שגורם לנשאיו להאמין שפוליטיקאים אינם בני תמותה רגילים אלא בני אצולה מורמים מעם שיש לנהוג בהם בכבוד מלכים.

מאיפה יש לביילין את היוהרה להגיד משפט כמו: "לא מגיע לנו נשיא בכלא"? לציבור מגיע שאדם שביצע פשע ישלם את המחיר. זה שבכל העולם לא נהוג להתייחס לבעל מעמד בכיר עבריין כעבריין לא אומר שאנחנו צרכים ליישר קו עם הנורמה הפסולה הזו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:46

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר