לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2011, 14:24
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
ערב הסעודית תפסו "מרגל ישראילי"...

... בדמות עוף נדיר אשר מחובר אליו משדר GPS.
בישראל דואגים לגורלו של הנץ....
תגידו לאחר הכריש שנשלח ע"י המוסד, עכשיו נץ מה חושבים להם היהודים שאנחנו (הערבים) פראיירים?

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...__w_Arabii.html

מקור הידיעה ב-BBC, אולי משהו יביא אותה לכאן. אני היד שלי רועדת מרוב ה- ...

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2011, 14:44
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני בטוח שידינו היהודי הרדיק לזילברשטיין ריצ'ארד אומן השפה העברית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי האזרח שמתחילה ב "ערב הסעודית תפסו "מרגל ישראילי"..."

והבנת הנקרא, כבר יעשה ידיעה מהסיפור הזה...

My sources say that indeed the Israeli Shin Bet makes an extensive use of wild animals in order to launch espionage missions to neighboring countries. A secret Facebook group, to which I was allowed to have an inside look, dedicated to discussions between various members of the notorious secret service, even mentions the ultimate proof that eagles were among the devices used by the Shin Bet:

Ani Hoshev shu Nashr mehakursis quoted in one of the chats, which one who speaks Hebrew would easily understand as a quote mentioning a special course (“Kurs” in modern Hebrew) which trains eagles (“Neshr” in Hebrew) for espionage.

The case of the eagle – spy comes to light just weeks after the previous Shin Bet screwup when an Israel blood thirsty Shark apparently attacked holiday makes in the Sinai peninsula famous beaches. This came, as was first mentioned in my Blog, with the clear intension of causing a long term damage to the know reputation of the Egyptian resorts as safe for tourists, in contrast to the notoriously unsafe beach resorts of the Zionist occupiers. Exclusive sources reporting to “Tiqun Olam” from within the Israeli security services brought proof of this secret project as well. A doctor serving in the famous military oriented hospital of Assaf Harofe – also adjacent to the near by special Shin Bet zoological research center at the Vulcani institute - was heard to repeatedly discussing an un spotted “Khrish Dam Katlany” (“Murderous Blood thirsty shark” in modern Hebrew): yet another proof of the secret enterprises launched by the decreasing Zionist forces to combine nature resources in their desperate struggle to hide their criminal behavior”.

ישן 09-01-2011, 12:57
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
איך שהם תפסו אותך נצ'לה .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי האזרח שמתחילה ב "ערב הסעודית תפסו "מרגל ישראילי"..."

שנים שאנחנו מתאמנים ביחד, נצ'לה, אתה ואני, בהרי ירושלים. כשהגעת אלינו ידעת רק לעוף, אבל אני לימדתי אותך איך לשאת פצצות , איך להתחמק מהרדאר ואיך לנסוק במהירות של 200 קמ"ש, בסוף גם הגענו לתרגול האולטימטיבי ולמדת גם לחרבן על ערבים ולחזור הביתה בשלום.

אוי נצ'לה, נצ'לה איך הם תפסו אותך. אמרתי לך שהסעודים האלה הם לא סתם ערבים, יש להם נפט וטכנולוגיה מיובאת וכל זה, אבל אתה נצ'לה - ישראלי עד הסוף - אמרת לי "סמוך על סמוך" ועפת לך הישר אל המלכודות המתוחכמות של המודיעין הסעודי. כל שנות האימונים והחברות המשותפת במודיעין ירדו לטימיון.

אוי נצ'לה, עכשיו הם ישחתו אותך לסעודת עיד אל פיטר .ואני, מה אעשה בלעדיך? נשארתי רק עם נשרק'ה העצלן ועם אבאל'ה בונה. לבנות מנהרות נפץ בעזה עם חיות חובבניות ולשלוח את החתולים להרעיל את הבארות באורניום מדולל, זה מה שהשארת לי. נוח על קינך בשלום.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר