לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר. ! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח תעסוקה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2005, 03:46
  sam_fresh sam_fresh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.05
שלח הודעה דרך MSN אל sam_fresh
מידע כן, אתה צודק - אבל רציתי לעזור לך בחיים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי נחמן שמתחילה ב "לא ניראה לי"

חבר נכבד ויקר.

נכון, ביקשת לא מכירות. מתנצל.

אבל, אני אתן לך כמה עובדות למה עשיתי זאת:

1. זוהי הזדמנות עסקית שנוצרת פעם בדורה, בהשקעה כמעט אפסיתועם פוטנציאל אדיר.

שיווק רשתי זה משהו שמתפתח בעולם כולו ובישראלבפרט.

' מקדונלדס', 'קסטרו', 'פיצה האט', 'פוקס', 'זארה' כל אלה הם רשתותובעל החנות הוא זיכיון שמשקיע הון בשביל לקנות את הזיכיון, משלם על המקום, המלאי, הפועלים העובדים אצלו והוצאות התפעול ולוקח לו זמן רב עד שהוא מתחיל להרוויח אתהשקל הראשון. זאת אומרת, עד שמכסה את העלויות שהזכרתי ונשאר לו משהו מהמכירה. ואםהעסק לא מצליח לו הוא מפסיד את המכנסיים ומחפש עבודה.

העשירים בונים רשתות ושולחים את האחרים לחפש עבודה.

האם אין לך חלום או חזון להיות סוף כל סוף יום אחדעשיר?

לא אמרתי לך אל תהיה נהג. במה שהצעתי לך אתה יכוללהמשיך להיות נהג וזה בסדר.

אתה יכול לשלב את ההזדמנות שהצעתי לך עם עבודתך כנהגעד שתחליט מה יותר טוב?

אם תיתן לי הזדמנות להסביר לך בהרחבה, תראה ותבין איךאתה עובד כל החיים שלך פלוס או מינוס 80,000 שעות ובעבודה של שיווק רשתי, בהתאםלתוכנית העסקית ושיטת התגמול של החברה אתה בעצם מייצר 80,000 שעות עבודה ב 80 יום, אם תעבוד לפי שיטה שמלמדים אותך ואתה מתמיד.

אני משאיר לשיפוטך מה עדיף.

עד סוף העשור 80% מהמכירות הקמונעיות תתבצענה דרךהאינטרנט. אתה רואה את זה היום לרוב בצורה של מכרזים או קניות קבוצתיות בארץ, כאשרבעולם לא מחכים למכרזים.

כשאתה הולך למסעדה ויוצא מרוצה ממנה, פוגש זוג חבריםלמחרת וממליץ עליה והם הולכים בעוד שבוע ומספרים לבעל המסעדה על שאתה אכלת והמלצת, בעל המסעדה ממשיך להרוויח. האם הוא שולח לך צ'ק תודה? בשיווק רשתי כן, בהתאםלתוכנית העסקית שהרשת אליה התחברת החליטה לשלם.

העסק שאני מציע לך הוא בעל פוטנציאל אדיר ואמחיש לךאותו כך אם תרשה לי לשאול את השאלה הבאה ואתה תענה לעצמך:

מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר ב'מק דונלדס'? היום, אתמול, לפני שבוע, לפני שבועיים, אולי לפני חודש?

מתי בפעם האחרונה אכלת פיצה?

מתי בפעם האחרונה קנית ב פוקס?

מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מתי בפעם הבאה תדברבטלפון? מתי תפסיק לדבר בטלפון?

עכשיו תענה לעצמך, תחשוב ותנסה להבין.

שוק הטלפון הוא שוק שיהיה מס' 1 בעולם בסוף 2010 ויעבורבהיקפו את שוק הנפט שהוא מוביל כיום. 600,000 איש התחברו לסלולארי בסין בשנההאחרונה. מס' חיבורי אינטרנט בישראל, כפי שפורסם בסוף אוקטובר 2004 הוא 3,200.000כאשר 500,000 חיבורים נעשו בין מרץ 2004 ל אוקטובר 2004. אתה קולט את המספריםהאלה?

ובכן, חבר יקר. האם שגיתי בכך שרציתי להאיר אתעיניך?

אז שיהיה לך כל טוב. אני הצלחתי להבין בהבדלים והחלטתי. כל השאר תלוי בך, ברצון שלך להיות אדון לעצמך, להשקיע כמה זמן שתה רוצה בעסק שלךולעבוד בשביל מי שאתה רוצה.

שיהיה לך רק כל טוב בחיים. מאחל לך מעומק ליבי.

בברכה, שמואל כפיר-אל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר