
28-01-2011, 22:26
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
הודעות: 8,838
|
|
בניגוד למה שמקובל, ובעיקר באשמת גבעת חלפון "שנייה לפני שגולש" זה טעות גדולה.
קפה הוא דבר שמתבשל, הטמפרטורה הנכונה היא 98 מעלות, קשה מאוד להגיע לזה בשטח, אבל המשמעות של לתת לו "כמעט לגלוש" היא ששורפים את הקפה.
אני שם את המים על הפינג'ן, שזה כבר חם (אבל לא רותח) מוסיף את הקפה, לא מערבב. בשנייה שהקפה רותח (זה כבר לא טוב אבל זה הכי קרוב שאפשר) אני מכבה.
אחרי זה את הסוכר שם לאט מעל, עד שהוא מפיל את הקפה למטה, רק אז מערבב.
_____________________________________

הגלריה שלי בפליקר
|