לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-01-2011, 19:35
  נור השמן נור השמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הנאחס השבועי בהקדשה לאבו מאזן והאמבוש שעושים לו באל ג'זירה"

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

זאת הדרך שנסעתי היום כדי להגיע לירושלים מהחור בשומרון ששמרתי בו.
בדיעבד הבנתי ששמרתי קרוב (יחסית) לישוב שנמצא בסוף כביש 5, מה ששעשע אותי קצת ואז חזרתי לקלל את שני הנגדים הטיפשים שבגללם עשיתי את הטיול הזה.
אחד מהם אפילו איים עליי במכות, מה שבדיעבד אני מצטער עליו - הייתי צריך להתגרות בו עוד קצת, לגרום לו להרביץ לי, לא להגיב, ואז לזיין לו ת'אמאמא ולגרום שהוא יעוף מהצבא.
אבל מילא, הנחמה היחידה היא שאלו אנשים פתטיים שאין להם מה לעשות מחוץ לצבא, הם יודעים שהם אפסים, והעובדה שיש להם טיפשויות על הכתפיים מקנה להם ביטחון עצמי. נו שויין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-01-2011, 20:16
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי נור השמן שמתחילה ב "הא!!! שכחתי לציין שנסעתי את..."

כשחיכיתי שיתקנו לי את הגלגל של האוטו, איזה דתי סיפר לי סיפור:

איזה יהודי נודד עם נר ותרנגול הגיע לעיירה של נוצרים ואף אחד לא הסכים לארח אותו ללילה.
בבאסה לו, הוא יצא לחורשה שמחוץ לעיירה, הדליק את הנר, קשר את התרנגול ונשכב על האדמה בשביל ללכת לישון.

לפני שנרדם, רוח חזקה כיבתה לו את הנר. "אלוהים?! למה אתה עושה לי את זה?!" הוא זעק בתוכו.
מייד אח"כ נמר ענק הגיח מבין השיחים וחטף את התרנגול. שוב היהודי זעק בתוכו "אלוהים?! למה אתה עושה לי את זה?!".
וככה היהודי נרדם בכעס.

למחרת, בשעות הבוקר המאוחרות, היהודי התעורר וגילה שעיירת הנוצרים נחרבה במתקפה קרקעית של חייזרים וכולם חוסלו ע"י רובי לייזר.

היהודי הבין למה קרו לו הדברים הרעים: אילו הנוצרים היו מוכנים לארח אותו ללילה אז הוא היה מחוסל ביחד איתם, אילו הנר לא היה נכבה אז התוקפים היו רואים את האור מהחורשה והופכים מודעים לנוכחותו ומחסלים אותו ואילו הנמר לא היה חוטף את התרנגול אז בשעות הבוקר המוקדמות התרנגול היה עושה קו-קו-רי-קו ושוב, התוקפים היו הופכים מודעים לנוכחותו ומחסלים אותו.

מוסר ההשכל הוא שיכול להיות שבזה שקרה לך דבר רע - ניצלת מדבר גרוע בהרבה ושחייזרים עם רובי לייזר זה מסוכן לאללה.

ישן 28-01-2011, 10:36
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
קראתי עד הסוף
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "כשחיכיתי שיתקנו לי את הגלגל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
כשחיכיתי שיתקנו לי את הגלגל של האוטו, איזה דתי סיפר לי סיפור:

איזה יהודי נודד עם נר ותרנגול הגיע לעיירה של נוצרים ואף אחד לא הסכים לארח אותו ללילה.
בבאסה לו, הוא יצא לחורשה שמחוץ לעיירה, הדליק את הנר, קשר את התרנגול ונשכב על האדמה בשביל ללכת לישון.

לפני שנרדם, רוח חזקה כיבתה לו את הנר. "אלוהים?! למה אתה עושה לי את זה?!" הוא זעק בתוכו.
מייד אח"כ נמר ענק הגיח מבין השיחים וחטף את התרנגול. שוב היהודי זעק בתוכו "אלוהים?! למה אתה עושה לי את זה?!".
וככה היהודי נרדם בכעס.

למחרת, בשעות הבוקר המאוחרות, היהודי התעורר וגילה שעיירת הנוצרים נחרבה במתקפה קרקעית של חייזרים וכולם חוסלו ע"י רובי לייזר.

היהודי הבין למה קרו לו הדברים הרעים: אילו הנוצרים היו מוכנים לארח אותו ללילה אז הוא היה מחוסל ביחד איתם, אילו הנר לא היה נכבה אז התוקפים היו רואים את האור מהחורשה והופכים מודעים לנוכחותו ומחסלים אותו ואילו הנמר לא היה חוטף את התרנגול אז בשעות הבוקר המוקדמות התרנגול היה עושה קו-קו-רי-קו ושוב, התוקפים היו הופכים מודעים לנוכחותו ומחסלים אותו.

מוסר ההשכל הוא שיכול להיות שבזה שקרה לך דבר רע - ניצלת מדבר גרוע בהרבה ושחייזרים עם רובי לייזר זה מסוכן לאללה.

חוכמה רבה ועמוקה בפיך.

ישן 27-01-2011, 19:48
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הנאחס השבועי בהקדשה לאבו מאזן והאמבוש שעושים לו באל ג'זירה"

מכירים את האשכול שלי "מתי יבוא כבר יום רביעי?" (או משהו כזה) ?

בקיצור, אחרי שמראש הודעתי טלפונית להוט שביקשתי ממישהו אחר להמתין לטכנאי שלהם (שהיה אמור להתקין לי את התשתית והקו טלפון שלהם) הטכנאי סירב לבצע את העבודה כי אני לא הייתי בבית.

"אבל אמרתי לכם מראש שאני לא יהיה בבית!" אמרתי לטכנאי ולבחורה מהשרות לקוחות וזה היה כמו לדבר לקיר.

בקיצור (2), אמרתי להם שאני מבטל את העסקה.

בקיצור (3), עכשיו אני מחכה שהם בכל זאת סתם יחייבו אותי על העסקה ויתחיל שמיייח.

תחסכו ממני את השאלות בסגנון ה"למה אתה לא מתנתק?". אין מה לראות בערוצים החינמיים. זה למה.

ישן 28-01-2011, 10:46
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "מכירים את האשכול שלי "מתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
מכירים את האשכול שלי "מתי יבוא כבר יום רביעי?" (או משהו כזה) ?

בקיצור, אחרי שמראש הודעתי טלפונית להוט שביקשתי ממישהו אחר להמתין לטכנאי שלהם (שהיה אמור להתקין לי את התשתית והקו טלפון שלהם) הטכנאי סירב לבצע את העבודה כי אני לא הייתי בבית.

"אבל אמרתי לכם מראש שאני לא יהיה בבית!" אמרתי לטכנאי ולבחורה מהשרות לקוחות וזה היה כמו לדבר לקיר.

בקיצור (2), אמרתי להם שאני מבטל את העסקה.

בקיצור (3), עכשיו אני מחכה שהם בכל זאת סתם יחייבו אותי על העסקה ויתחיל שמיייח.

תחסכו ממני את השאלות בסגנון ה"למה אתה לא מתנתק?". אין מה לראות בערוצים החינמיים. זה למה.

מה עם קצת חוש\ כח התמדה? אל תשבר באמצע, תמשיך גם אם אתה יודע, שכלום לא יצא מזה. תנצח, ואז תוריד אותם. עצם ההליכה אל המטרה שווה יותר מהמטרה, לפעמים.

ישן 27-01-2011, 23:16
צלמית המשתמש של Samantha
  משתמשת נקבה Samantha Samantha אינו מחובר  
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡

חבר מתאריך: 03.10.06

הייתי באירוע והיה שמייח, אבל מישהי דחפה אותי בטעות ועפתי על הברך (חצי כריעה) ועכשיו היא נפוחה ושרוטה.
מי בא לשים לי קרח?

חוץ מזה יצא לי לטעום כל מיני מאכלים אקזוטיים כמו לשון פרה :S
שבתכלס זה לא כזה רע אבל חבל שהפתיעו אותי באמצע הביס אחרי ששאלתי מה אני אוכלת בכלל...

שמתי כמויות של צלליות, עפרונות ומסקרה. ועכשיו צריך להסיר הכל
אני מאוד אוהבת להתאפר, אבל אני שונאת להסיר איפור.
הפעם אין ברירה אם אני לא רוצה לקום מחר בבוקר עם עיגולי דביבון מסביב לעיניים...

09.07.00-16.07.12

ישן 28-01-2011, 11:23
  shai-li shai-li אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.02

שבוע די ארוך ומגעיל. לא הרגשתי טוב וגם אי אפשר היה לצאת מוקדם מהעבודה בגלל לחץ מטורף והברזות של אחרים. אני לא אוהבת ללכת לרופא על כל שטות, אבל אני רואה שפשוט אין התייחסות לאנשים שלא עושים בלאגן. אולי זה הפיתרון היחיד.
בכל מקרה, שבוע הבא לא הולך להיות יותר טוב. סיפתח עם משמרת במוצ"ש, אחר כך 3 ימים שאני לא אראה בית בכלל וגם לא אראה חברים כי כולם בתקופת מבחנים.

הפלאפון שלי גוסס כבר כמה שבועות ונגמרה עליו האחריות של סלקום.
אני רוצה לקנות אחד חדש, אבל אני לא מוצאת חנות בצפון שמציעה מכשירים שאני רוצה במחירים נורמאליים (בהשוואה לחנויות בזאפ, שרובן במרכז.) ולקנות מכשיר דרך סלקום זה פשוט לא שווה את המחיר המופרז ואת חבילת הגלישה המוגזמת.
קצת מפחדת לקנות מכשיר באינטרנט כי נושא האחריות לא ממש ברור ברוב החנויות, קצת מסורבל ליסוע עד המרכז כדי למסור למעבדה במיוחד עכשיו עם כל החרטא של הרכבת.

אה ויש הרבה שיעורי בית בחדו"א.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:25

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר