לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2011, 00:59
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "מה זו? תגובה פבלובית לדברי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Bimler
מה זו? תגובה פבלובית לדברי טעם? אם היית כשיר שכלית למצוא את ההקשר להודעה הקודמת שלי ולא מגיב בצורה אוטומטית עאלק-שנונה (מהשנינות הנדושה שאפילו ארץ נהדרת לא מעיזים להשתמש בה במערכוני הסרק שלהם), היית מסוגל להבין למה ה"מחאה" שלכם מיותרת, מגוחכת ובעיקר מרגיזה. אבל למה להטריד אותך בנתונים ובעובדות? אתה רוצה להיות גיבור גדול ולעכב את התנועה!

מסכים איתך בהחלט בנושא של העיכוב תנועה והם בהחלט לא תורמים לכלום ולא גיבורים, שהם עושים את זה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-02-2011, 13:15
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "תשמע רגע לנין, אני לא יודע מה..."

זה מזכיר לי את המכתב שהקריאה אתמול ציפי לבני בכנסת, על זוג שחייו הופכים פה קשים מיום ליום, ולמרות שיש להם מקצועות מבוקשים והיו מתקבלי בברכה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, הם רוצים להשאר כאן.
התגובות של רובי ריבלין היו"ר וחברי הליכוד שצעקו בקולי קולות: " שיעזבו, שילכו, שיעזבו" הביאו אותי לעשות חושבים.
כידוע לך (או לא) אני איש ימין, לא מאמין בפשרות תמורת שלום, והשקעתי שנים רבות לבטחון המדינה מתוך אהבה אמיתית לארץ. אתמול ראיתי לראשונה מי הם באמת אנשי הליכוד. לא כולם, יש בינהם אנשים מצויינים, אבל ה mob mentality לצד אטימות חברתית של רובם שינו אצלי משהו. אני עדיין צריך לעכל את הדברים עד תום.
האטימות שמופגנת פה בפורום בידי בודדים רעשניים ושתיקת האחרים היא רק תמונת ראי לכנסת הגורמת לי תחושת בחילה.

ישן 04-02-2011, 12:18
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "מעניין, כשסגרו כבישים לאורך..."

זו החוצפה הגדולה ביותר שנראתה בשרשור הזה: עזוב שאתה רוצה להשבית לכולנו את הלימודים והעבודה כי החיים שלך ריקניים (ואני די בטוח שהם ריקניים, אחרת לא היית מהפכן מקלדת מהסוג שאתה מעוניין להיות), עכשיו אתה משווה את המיני מהפיכה שאתה מתכנן לצעדה למען גלעד שליט?? ואתה עוד מתפלא מדוע אני אומר בהאופן מובהק למדי שאתה ככל הנראה רפה שכל? ולעניין שאלתך המטופשת המי יודע כמה: אני לא זוכר שאמרתי שצעדת שליט שחוסמת את התנועה היא הדרך הנכונה.

לניניסקי, אתה מוזמן לעיין בעיתון הארץ, לפני כמה חודשים פורסמה שם כתבה שמפריכה סיסמאות חלולות של סוציודמגוגים מהסוג שלך. כן, עניים צורכים יותר פיתות. ובטח שזה לא מעניין אותך באמת מה העניים צורכים, אתה רוצה להיות צ'ה גווארה ולעורר מהפיכה ע"י חסימת צירי תנועה (אני מקווה שלא כמו צ'ה, אין לך שום כוונה לטבוח בחפים מפשע).

אבל טוב שלפחות חתמת בשמך. קבלת עצמך זה השלב הראשון בריפוי.
ישן 04-02-2011, 19:00
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "זו החוצפה הגדולה ביותר שנראתה..."

ציטוט:
אתה רוצה להשבית לכולנו את הלימודים והעבודה כי החיים שלך ריקניים

ואתה קורא לדברים של פילון חוצפה ?
הרי ישאר לך יותר כסף בכיס בסופו של התהליך הזה, ולא יפטרו אותך מהעבודה, ותסיים את התארים (היקרים) שלך.
אף אחד לא מבקש ממך להגיד תודה
אבל אתה יוצא עם לום כנגד הלוחמים החברתיים.
ישראל היתה מהאחרונות בעולם לאמץ הצגת מחירים כחובה על המדפים, האחרונה לחוקק חוקי החזר כספי (יש מדינות מפגרות ששם בלי חוקים עושים את זה ע"ע טורקיה למשל)
המרווח בין המשכורת להוצאות מהגרועות בעולם.
הצרכן הישראלי הוא פשוט אידיוט שלא יודע להלחם על שלו.
ואתה מדבר על ריקנות של אלה שמנסים לשנות את זה ?

ולא דיברתי על רווחיות החברות בישראל שהיא גדולה מדי וזה אומר שדופקים אותך עמוק יותר מהמקובל.
אבל אתה לא מוכן שילחמו בשבילך, ואפילו לא ביקשו את עזרתך, רק שלא תפריע כמו שאתה עושה.
לנין עאלק.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:06

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר