לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-02-2011, 20:10
  m11bradley m11bradley אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.04.10
[עזרה] אבוד בכלל צה"לי

אני אמור להתגייב31 למרץ כלל צה"לי
קב"א 56 דפ"ר 90 פרופיל 97
הייתי אמור להיות קרבי אבל לפני 3 חודשים הגשתי בקשה להקלות בת"ש בגלל בעיות שצצו פתאום . לפני שבועיים קיבלתי את ההקלות וכמה ימים לאחר מכן צו גיוס חדש לגיוס כל"צ .
פניתי ללשכת גיוס כמה פעמים ודרשתי מיונים אבל הבנתי שבגלל שהגיוס קרוב כבל לא אוכל להתמיין ולמרות שעברתי יום המאה עדיין אני מיועד לכל"צ כמו כן דחו את בקשתי לדח"ש.
אני מבין שנפלתי אבל עד כמה הנפילה חזקה ? ביום הגיוס אני אראה קצין שמיון שיגיד לי לאן אני הולך בודאות ? או שאדע את התפקיד רק בסוף הטירונות וכך אני לא יוכל לסרב פינוי בבקו"ם ? האם ישנם תפקידים איכותיים שאוכל להגיע אליהם או שהאופציה היחידה שלי היא אכן סירוב פינוי?
תודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2011, 19:36
  משתמש זכר Yaneev Yaneev אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי m11bradley שמתחילה ב "הקצין מיון יאמר לי ביום הגיוס..."

שמע, כלל צה"לי מורכב מכל כך הרבה תפקידים, באמת שאם יש לך רצון לתרום, ונתונים גבוהים אתה תגיע למקום טוב בסופו של דבר.

סירוב פינוי או סירוב פקודה כלשהי רק תפגע בך. דבר עם הקצין, תראה מה הוא מציע לך, יכול להיות שרק אחרי הטירונות תקבל שיבוץ ויכול להיות שאחרי הטירונות ישלחו אותך חזרה לבקום בשביל לראות שוב קצין מיון.

גם אני וגם כמה חברים שלי "נפלנו" לתוך גיוס כלל צה"לי וכל אחד הגיע למקום אחר בצבא ונהנה ותרם והגיע למקום לא פחות איכותי.

השירות שלך תלוי גם במזל אבל הרבה יותר בך, בשאיפות שלך ובהתמדה שלך להתקדם ולהגיע לאן שתרצה להגיע. כל"צ זה סתם שם כולל מפגר לגיוס חיילים עורפיים.
ישן 06-02-2011, 23:22
  TheHunter TheHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.03
תקשיב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי m11bradley שמתחילה ב "[עזרה] אבוד בכלל צה"לי"

גם אני הורדתי פרופיל לפני הגיוס ל64 זמני
בגלל בעיות בבית, קבא 54 דפר 80, הייתי מיועד לגבעתי ושינו לי לכל"צ אחרי הטירונות גוב בזיקים שחפרתי לכל המפקדים שלי שאני רוצה קרבי רוצה קרבי נשלחתי לבקום העליתי פרופיל ונשלחתי לכפיר סיימתי בתור סמל מחלקת צלפים באמת שזה היה שירות מטריף נהנתי מכל רגע, לא תוכל לדעת לאן זה יקח אותך אבל תלחם, יש לי עוד חבר כמוך, נתונים מדהימים נפל ביום סיירות בחור איכותי בטירוף וחזק מבנה גוף ענק בלי יופ סיירות קיבל גיבוש חובלים עבר נפל אחרי חצי שנה על רפואי שחיקת סחוס מאוד קשה נפלט לקריה לאיזה משהו במודיעין היום הוא ע' קמן של יחיסה מאוד סודית קצין סגן וד"א הוא די לוחם.

לך תדע לאן הדברים יובילו. רק אל תתפשר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר