לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2011, 20:47
  pendejo1 pendejo1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.06.10
עזרה| מכתב ערעור חובלים צוללות

אהלן חברים,

השבוע היה לי יום מיון לחובלים צוללות בביתן חיל הים בתל השומר... לצערי קיבלתי צוללות והחלטתי להרגיש ערעור למה אני מרגיש שהלך לי בן זונה... וגם כי כבר עברתי תיום מיון הזה מזמן לגדנע חובלים!

אני צריך אתכם שתגידו לי איך המכתב יא אחים!

הנה המכתב..

שלום רב,

שמי XXX מס ת"ז XXX , בתאריך XXX ניגשתי ליום מיון חובלים צוללות,במהלך היום הרגשתי שתוצאות המבחנים שלי היו טובות והייתי מאוד בטוח לגבי סיכויי לקבל גיבוש חובלים.להפתעתי ביום המיון הודיעו לי שקיבלתי זימון המשך לצוללות, דבר שלא מובן לי . באותו הרגע הרגע התאכזבתי קשות מכיוון שחלומי הוא להגיע לקורס חובלים ומכיוון שהרגשתי שתוצאות המבחנים שלי היו טובות.
כמו כן ברצוני להדגיש שניגשתי בעבר ליום מיון זהה לחלוטין במסגרת המיונים לגדנע חובלים ואותו עברתי בהצלחה ולכן אני עדיין מבולבל ומאוכזב מכך שלא קיבלתי זימון המשך לחובלים. הנני מגיש מכתב ערעור זה במטרה שתבחנו מחדש את החלטתכם לשבץ אותי לגיבוש צוללות אלא לקבל זימון לגיבוש חובלים. כמו כן ברצוני להוסיף כי אחי היה בקורס חובלים מס' חודשים אך פרש מסיבות רפואיות, סיבה נוספת לרמת המוטיבציה הגבוהה שיש לי להתקבל לקורס.

בתודה מראש XXX

צריך אתכם אנשים! תגידו לי איך המכתב?! הערות הארות וכו'
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-02-2011, 20:15
צלמית המשתמש של deltaforce
  deltaforce מנהל deltaforce אינו מחובר  
מנהל פורום מתגייסים

חבר מתאריך: 15.06.07
שלח הודעה דרך MSN אל deltaforce
אני חושב שהמכתב שלך סבבה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי pendejo1 שמתחילה ב "קודם כל תודה על ההתייחסות, חח..."

סך הכל אתה לא צריך לכתוב מגילה, אני לא יודע אם צריך לצרף גיליון ציונים או לא..
יכולים להזמין אותך ליום מיונים נוסף ויכול להיות שישנו לך לחובלים בלי לעשות סיפור(היה פה מישהו שכתב במאמר שלו על יום המיון שהוא ביקש לשנות מצוללות לחובלים ושינו לו).
בכל מקרה אל תדאג, תתקשר במקביל למכתב לחיל הים, תסביר יפה ותבקש שישנו, אם לא יסכימו תבקש עוד הזדמנות ליום מיון, בכל מקרה אני מאמין שיתנו לך, תתחיל בזה.
אני לא יודע כמה הסיפור על אח שלך ישנה אבל הוא בטוח לא יפריע והם יחליטו לא לתת לך בגלל שאח שלך היה בקורס ונשר.

בהצלחה.
(לי יש יום מיון כזה עוד שבוע אז אני אעדכן בהזדמנות לגבי מה שאקבל )

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר