לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-02-2011, 13:55
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "שעון המוות: מה זה החרטא הזה, באמא'שלכם?"

הידיעה שיום אחד אתה הולך למות, והידיעה בדיוק מתי אתה הולך למות הן לא שונות בעיקרן. גם לחשוב על זה שיום אחד אתה הולך למות באופן וודאי, גורם לתחושה של חוסר משמעות וחוסר תכלית, בעייני אלו שלא מאמינים שיש משהו אחרי המוות. ההבדל הוא שכל עוד אתה לא יודע זמן קונקרטי או סיבת מוות מדויקת, הרבה יותר קל להתחמק מהמחשבה על זה. ברגע שנשתנו לך נתונים מדויקים על המוות שלך, יהיה לך הרבה יותר קשה לא לחשוב על זה כל הזמן.
סתם מחשבה - אם היו מציעים לכם לשתות שיקוי, שיגרום לכם לחיות בדיוק עד גיל 200 (בגוף צעיר ובריא ובלה בלה בלה), באופן מדוייק עד רמת היום, כך שאתם חיים חיים ארוכים מאוד, אבל יודעים בדיוק מתי תמותו, הייתם שותים?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-02-2011, 15:59
צלמית המשתמש של שמולביץ אשר
  משתמש זכר שמולביץ אשר שמולביץ אשר אינו מחובר  
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש

חבר מתאריך: 01.02.09
Facebook profile
הי
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב ":D"

אם כבר נכנסים לפילוספיה. אני בדעה שזה עניין של גיל.
כאשר אתה צעיר, אתה במחשבה שעוד לא עשית כלום בחיים ואתה רוצה שזה ימשך לנצח.
כאשר אתה מזדקן. ואתה מתחיל להרגיש ולשלם על כל הטעוייות שעשית בחיים, אתה די משלים עם "הקצבת זמן". אתה די "מוכן לוותר".
אני מאד התרשמתי שבסרט 2012, "נשיא ארה"ב" אומר את האמת לאומה. ולו רק כדי שאנשים יספיקו להפרד בצורה טובה מהיקרים להם.
אני חושב שאם באמת היה "שעון חול" שמתחיל לעבוד ברגע שנולדת, ואומר לך בדיוק מתי אתה אמור לסיים. זה נותן המון אפשרות לתכנן את החיים בצורה טובה יותר.
תשאלו את אלו שקיבלו "בשורת אייוב" מהרופא שאמר להם, "יש לך עוד.... כדי לחייות" איך הם רואים את החיים אחרת.
תשאלו את אלו שהמוות נשק על פיהם...... וחזרו לחיים.
אנחנו לא יודעים ולא מסוגלים להבין את אלו ששמעו את משק הכנפיים של מלאך המוות וברגע האחרון הוא וויתר להם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:55

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר