לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-02-2011, 20:33
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
סירוס לא תמיד פותר את הבעיה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "עד כמה נמוך אנשים מוכנים..."

בייחוד בטווח הקצר. יש מסורסים שלא מאבדים כלל את התאווה המינית ולפעמים גם לא לגמרי את היכולת להשיג זיקפה (אם כי עם הזמן בדרך כלל היכולת הזו אמורה לרדת). אבל, זה בחלט יכול להועיל במקרים רבים. לדידי, אין לכפות סירוס כימי בכח, אבל יש להתנות שיחרור של אנס מסוג כזה מהכלא בהסכמתו לפרוצדורה. כשאני כותב "מסוג כזה", אני מתכוון לעברייני המין שיש להם דחף חזק שלטענתם אינם יכולים לעמוד בו. אני לא מדבר על כאלה שהאונס שביצעו היה בשל שיקול דעת דפוק או תפיסת עולם מעוותת-אלו לא זקוקים לסירוס אלא לעונש מרתיע וחינוך מחדש. את אלו עם ה"דחף הבלתי נשלט" לא ניתן לחנך מחדש ולא ניתן להרתיע. אותם צריך לכלוא עד שיינשר להם הז' או להתנות שיחרור בסירוס כימי ושאר מנגנוני פיקוח-לפחות כמו אלו שמקובלים בארה"ב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:33

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר