לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-04-2005, 04:07
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
הטעות שעשו לדעתי היתה ב"פיספוס" השלום תוך ויתור על המשך הכיבוש
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "נו פנטסטי - אז אתה טוען שהם טעו "ובגדול" !"

אני בדעה שחייבים לחזור לתחומי מדינת ישראל ורק הסכם יקבע את גבולות הקבע של המדינה.
ההינתקות כיום היא השלב הראשון ב"קירוב הלבבות" - שלב שאני מקווה שיצלח ויביאנו למחוז חפצנו.

באשר לשלבי הפנוי, כפי שכבר כתבתי, אינני אסטרטג צבאי ואין לי ברירה אלא לקבל שקובעים המבינים בדבר. החשוב אצלי היא המטרה הכללית והמעשים לכוון ההסדר - באשר לתוצאות הן אינן תלויות בנו בלבד, קיימים צדדים נוספים לענין.

באשר לטעויות כולנו איננו חפים מטעויות.
לדעתי הטעות שנעשתה בהמשך הכיבוש והסכנה הכרוכה בו הוא אלפי מונים גדולה מזו מאפשרות הטעות של יציאה מהשטחים הכבושים והתבססות בתוך מדינת ישראל אפילו בגבולות זמניים. אנחנו חזקים ויכולים להרשות לעצמנו לקחת סכונים למען ההסדר עם שכנינו הקרובים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-04-2005, 13:12
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
אל תנסה לחמוק מהעניין....
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הטעות שעשו לדעתי היתה ב"פיספוס" השלום תוך ויתור על המשך הכיבוש"

לא חשובה הסיבה לטעות וכו' וכו'...
עשו טעות - מה מונע מהם לטעות שוב ?...

בקשר ל"חוזקנו" - אתה בעצם מוכן לקחת סיכון שוב ולהסתכן בעוד סבב דמים ?...
זה פנטסטי שאתה "מוכן להקריב את עצמך" (את עם ישראל) לרצון טוב של טרוריסטים
רצחניים, שאולי יפסיקו ואולי לא (פששש - אתה ממש בוטח באויב למרות העבר...)

אני לא מוכן, למרות "חוזקנו", לעבור שוב אינתיפאדה ובטח לא בלקיחת סיכונים
מיותרים - אתה לקחת סיכונים מוכן כשזה מהצד שלנו אבל כשדורשים ממחמוד
עבאס לפעול והוא לא פועל, אז אתה מצדיק אותו באיזו דרך (בד"כ שישראל
מפריעה לו...)

דן, פעם אחת אל תהיה הרפתקן כשזה נוגע לישראל אלא תחשוב על טובתה נטו (ולא יעזור
לך, אתה לא חושב כך...)

ישן 22-04-2005, 14:57

את טעות אי ניצול הכיבוש ועדיפותינו לעשיית שלום אנחנו כבר "אוכלים" 38 שנים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "אל תנסה לחמוק מהעניין...."

כפי שכתבתי אף אחד איננו חף מטעויות - אבל את טעות המשך הכיבוש כבר חווינו ועדיין חווים והיום ממשלת ישראל לא אני ולא אתה החליטה לנסות דרך אחרת. אל הטעות דהיום תמיד ניתן לחזור.

עד כה אנחנו לקחנו סיכון ושלמנו עליו במיטב בנינו נשותינו ילדינו וזקנינו. גרוע מהממצב דהיום (זה שהיה טרם הוחלט על שנוי מדיניות הכיבוש) לא יכול להיות. כחזקים באזור אנחנו יכולים לקחת עלינו גם את "סיכון" המבטיח את קיומנו לדורות ולשנות את כוון ההתדרדרות הכללית אל התהום וחיסולנו הודאי. ראה ביבי, אני תומך במדיניותו הכלכלית, מתפאר בהישיגיו. כל זאת לא היה קורה אם ישראל הייתה ממשיכה בעיקשותה - זאת היום יודע כל זעטוט וכל מי שראשו על כתפיו וחי בעולם הזה ולא בעולם דמיוני והזוי.

ההיפך הוא הנכון, כל מי שתומך בהשארות המצב הנוכחי הוא זה המקריב בפועל את עם ישראל לרצון טוב של טרוריסטים רצחניים. המשך הכיבוש משחק לידי הטרור זהו המרשם הבטוח לארץ ישראל השלימה תחת שלטונם. אינני בוטח בכל אויב אני בוטח בכוחותינו במרצנו וביכולתנו לעלות על פסים ראויים המביאים אותנו לשגשוג וצמיחה בבטחון מירבי. כי ללא בטחון כל הדבורים שלנו יתמוססו ויעלו באויר ואנחנו בעקבותיהם.

כמובן שעל ההאשמות השוא ועוותים אין בדעתי להתמודד איתך תמשיך בהם ותהיה בריא.
באשר להרפתקנות, אם לא אני ורבים כמותי היו נמנעים מהרפתקנות - אתה לא הייתה יושב היום ומשמיץ ומגדף כל מי שעיניו בראשו ופועל למענה של מדינת ישראל.
גם הרפתקנות חייבת להיות חיובית. הרפתקנות דאז, שהוכיחה את עצמה והעמידה על רגליה מדינה והרפתקנות דהיום ההורסת כל חלקה טובה ותביא להרס המדינה שהוקמה בעמל יזע דם ודמעות.

תחשוב מעט על המציאות ותוכח גם אתה - את אריאל שרון לא "עשו באצבע" ואם הוא אכן הגיע למסקנה ואני מקווה שבתום לב ומתוך ידע מעמיק כדאי הפעם ללוות את מעשיו באהדה ולאחל לו ולנו הצלחה בכל מעשיו ולמשמיצים לא תהיה תקווה.
ישן 22-04-2005, 15:47
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
כל כך הרבה כתב עבור מה ?...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "את טעות אי ניצול הכיבוש ועדיפותינו לעשיית שלום אנחנו כבר "אוכלים" 38 שנים"

ברור שלטעויות היום ניתן לחזור לדעתך - אחרי שתפנה אלפי אנשים מביתם,
תחריב ביתם ותגרום סבל לילדיהם - הכל בשביל הרפתקאה שאתה החלטת
שטובה לישראל - קבל ח"ח דן...תפסיק את הצביעות המלוכלכת שלך - זאת
צביעות ברמה הכי נמוכה שיש.

כחזקים אנחנו לא צריכים לקחת ש-ו-ם סיכון - החלש הוא שצריך לענות לדרישת
החזק - אליבא דבטבע (תתחיל להשכיל - אפרופו אסטרטגיה).

ואנא ממך, אל תבזה הרפתקנות למען ציון והפרתקנות למען פלסטין - עם ישראל
ברובו תומך בישראל ולא בפלסטין - הרפתקנות תעשה אתה בעצמך ואל תפיל
איתך את כל המדינה עם דעות הזויות.

בקשר לשרון - מי אתה שתקבע אם מניעיו טהורים ? - הרי לא לפני הרבה זמן שנבחר,
היית בטח מתומכי גוש שלום שרצו להעמידו לדין - יחד עם שאר עוכרי ישראל...
פתאום, לאור ולמרות כל השחיתות, אתה מעלים עין כאילו מדובר במושיע ישראל.

ישן 22-04-2005, 21:17

האמירה שלך שיש כל כך הרבה כח בידי היא אמירה ללא כסוי-הלואי והיה לי את הכוח שאתה מייחס
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "כל כך הרבה כתב עבור מה ?..."

את כל ההחלטות קבלה ממשלת ישראל ואושרו על ידי כנסת ישראל - האמן לי ידי לא היתה ב"מעל".

באשר לתמיכה או אי תמיכה ואפילו גנוי למנהיג - אני מתייחס לכל אחד על פי פועלו במועד התייחסותי. כאשר אריאל שרון היה זכאי לגנוי על פי השקפתי גיניתי את מעשיו וכאשר הוא ראוי לשבח אני משבח את מעשיו.

אינני מאלו הרבים כאן בפורום השופטים את האדם על פי סטיגמות שמיחסים לו, לעיתים סטיגמות מעוותות ושקריות ולא על פי מעשיו, דעותיו או התייחסויותיו.
אני משוכנע שאם אתבטא כנגד ראש הממשלה, אקרא להפרת החוק והסדר והתנגדות להתנתקות - כותבים שיראו את כנויי יכתבו מיד כנגד, מבלי לשים לב מה נכתב.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר