22-02-2011, 09:45
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
|
הבהרה בנוגע לקשר שלי להצעת החוק:
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "גילוי נאות: לקחתי חלק בהכנת הצעת חוק חובת גילוי לגבי מי שנתמך ע"י ישות מדינית זרה"
אינני עובד בכנסת והצעת החוק אינה פרי יוזמה שלי.
הנגיעה שלי אליה היא כזו:
בקרב בכירי הגוף שבו אני עובד ומבצע את ההתמחות שלי (שמסתיימת מחרתיים) חששו שהצעת החוק החדשה, שעם המטרה והכוונה שלה אני אישית מאוד מסכים, תפגע בגוף "שלנו" בצורה מסוימת, וזאת למרות שבדברי ההסבר להצעה היה ברור לנו שבשל אופי הגוף שלנו ופעילויותיו היא לא מכוונת "נגדנו".
מכיוון שכך, ביקשנו להשתתף בישיבת ועדה חוקה חוק ומשפט על מנת שנוכל להביע את עמדתנו ולהציע פתרון מתאים, וכך אכן נעשה.
הכנו נייר עמדה מסודר ובדיון הבענו את עמדתנו הן בעל פה (לפרוטוקול) והן באותו נייר עמדה אשר חולק לחברי הכנסת.
רוב חברי הכנסת שהשתתפו בדיון הסכימו עם עמדתנו, הן מהימין והן מהשמאל, ואכן בסופו של דבר נראה שנמצא פתרון שמקובל על כולם ובו האינטרסים של הגוף שבו אני עובד יישמרו.
אנקדוטה משעשעת מהדיון:
כחצי שעה לפני תחילת הדיון הגעתי לאולם הדיונים של הועדה ביחד עם עוד שתי עורכות דין מהעבודה שלי, אחת מהן היא היועמ"ש שלנו.
הושיבו אותנו במקום מסוים, ודקה לאחר מכן הגיע עוד בחור שנראה לי מוכר בפנים אבל לא זכרתי מהיכן. הוא התיישב לידי.
אחרי מספר דקות הוא הציג את עצמו בפנינו ולחץ לנו ידיים - מסתבר שזה היה יריב אופנהיימר, מזכ"ל שלום עכשיו.
הדיון התחיל.
לאחר פרק זמן מסוים נכנס לאולם ח"כ מיכאל בן ארי. הוא עבר בין הנוכחים, בירך לשלום ולחץ ידיים, ואז הוא הגיע לאזור שלנו.
ברגע שהוא זיהה את אופנהיימר, הוא החל בקריאות "הנה ההוא מטרור עכשיו", "טרוריסט, מה אתה עושה פה?" וכו', תוך שהוא מסתכל גם עליי במבטים זועמים.
אחרי כמה דקות, כשהגיע זכות הדיבור "שלנו", בן ארי הבין שאני לא קשור לאופנהיימר ואמר לי "אתם בסדר, אליכם אין לי טענות".

לעולם אשא דגלך בגאווה
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 22-02-2011 בשעה 09:48.
|