לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2011, 23:20
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
סחתין! עשית פארודיה מעולה על "הלוחמים בגזענות" שבעצמם הם גדולי הגזענים:)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "זה לגיטימי, בניגוד לדורסנות..."

היציאה המבריקה כנגד "הפוטיניות" של ליברמן בתוספת האותיות
הקיריליות, פשוט מעוררת התפעלות! הקריצה השובבית שבמשפט
הזה מזכירה לכולנו שכל אלה שצועקים על סתימת פיות וגזענות -
מבטאים יחס זהה למגזר העולים מרוסיה, שבחר, אללי, להצביע
ימינה...
שמת את האצבע על התופעה הבולטת ביותר של הצביעות שלהם: חוסר היכולת לבקר את ליברמן, מבלי להתייחס למקום הולדתו...

אני מצדיע לך. מי ייתן ותוסיף להסיר את המסכה מפרצופו
המכוער של הפונדמנטליזם השלומיסטי.
אם תוכל, יהיה נחמד שתקדיש קצת זמן לתופעת היחס של העיתונאים ל"פליטים" מאריתריאה וסודאן...
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.qtl.co.il/img/trans.png]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-02-2011, 00:07
  Spinoza Spinoza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.02
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "סחתין! עשית פארודיה מעולה על "הלוחמים בגזענות" שבעצמם הם גדולי הגזענים:)"

קיוויתי שעם השנים יירגע מעט הדחף שלך לנדנד, אבל יאללה, נזרום איתך.

הביקורת על ליברמן קשורה קשר גורדי למקום הולדתו, משום שהוא ספג את התרבות הפוליטית המזעזעת של רוסיה, תרבות פוליטית שעיוותה את הקומוניזם ואחר כך את הדמוקרטיה. התרבות הפוליטית הזאת אינה ייחודית לרוסיה, ולכן אפשר להשוות את הפופוליזם המסוכן של ליברמן לזה שהעלה לשלטון כמה משטרים אפלים אחרים. אבל למה ללכת רחוק, כשאפשר להעמיד את איווט ואת ולדימיר אחד ליד השני ולגלות שההבדל המרכזי בהם הוא הגובה והזקן?

אין כל בעיה להצביע לימין, גם אם הוא בסופו של דבר יביא לאובדן רב יותר של שטחים ובדרך, של חיי אדם. הימין בישראל הוא ימין דמוקרטי, כמו הימין באירופה (שניהם, לפחות משתדלים). הבעיה היא שליברמן והמפלגה שלו הם לא ימין ישראלי. הם לא מבינים דמוקרטיה מהי, והתרבות הפוליטית בישראל זרה להם, לרבות החברים שנולדו כאן. הם מפחידים אותי, והם צריכים להפחיד גם אותך.

רצית שאתייחס לפליטים מאריתריאה? בבקשה. זה בלוף אחד גדול. מדובר במהגרי עבודה ותו לו. האובר-רגישות היהודית לסבלו של האחר ראויה להערכה, אבל לא נוכל לרפא את כל חוליי אפריקה. לגרש את כולם ומיד. העיתונאים שמפמפמים את הפליטות והמסכנות הם בורים. כמעט כמו הטוקבקיסטים הדבילים שמשפריצים את התועבה הלאומנית שלהם מתחת לכתבות של אותם עיתונאים.

ישן 22-02-2011, 01:20
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
צר לי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "קרא שוב. אם תמשיך להתקשות,..."

אאלץ להמתין עד שתסביר לי איפה כשלתי - זה שכינית את 'לוקלוק' "מקארתיסט", זה יש אז על זה ברשותך נסמן "V".
אם כן בוא ונמשיך מפה - משום מה נוצר הרושם שכשכתבת:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Spinoza
המקרתיזם שלך שולט בעיתונות (למעט עיתון אחד), למעשה יש לך ביטאון שלידו אל אהרם של מובארק מחוויר, האנשים שלך שולטים בצבא, שולטים בממשלה, במוטעצה לביטחון לאומי, במערכת החינוך (ועל הדרך משכתבים את ההיסטוריה), ועוד ועוד. ואתה עדיין ממורמר?? פפפ... חיים קשים, הא?

ניכר כי אתה מכנה את 'לוקלוק' - "קומוניסט" (הרי תיארת את הסממנים של חברה וממשלה קומוניסטית, לא?), אז איפה טעיתי?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 22-02-2011, 07:43
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
מתנגדי המשטר ברוסיה הם לא גזענים
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "גם לחאפז אסד לא היו מאה אחוזי..."

כי הם (או לפחות רובם) בוודאי שלא חושבים שכל מי שנולד ברוסיה הוא אוטומטית קומוניסט, שמגיל 0 כל מה שנתנו לו לינוק זה אידאולוגיה מרקסיסטית - אבל אתה נראה כמי שחושב כך, והכללות שכאלה הן גזענות לשמה.
אני ממש לא אוהב את פוטין (בלשון המעטה), אבל הוא סתם טוטאליטר שמתרפק על ההסטוריה של בריה"מ שמנסה להשתלט על המדינה הנכשלת והנחשלת שלו - אין לו שום דבר במשותף עם ליברמן, אלא אולי יותר לשליטים החביבים על הטיבים והזועביים למינהם, כמו קדאפי - ולכולנו ברור לאיזה צד של הקשת הפוליטית אותם טיבים וזועביים שייכים.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 22-02-2011, 00:55
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

עזוב שטויות, הדיעות שאתה טוען שאתה מאמין בהן, בולשביקיות לאין שיעור יותר משל ליברמן..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "קיוויתי שעם השנים יירגע מעט..."

למרבה השמחה, אתה לא מאמין לאף מילה מהשטויות שכתבת
(במיוחד לא הקטע המעולה שבו אתה טוען שהתקשורת בארץ
ימנית - זה היה להיט שרק האזכור הנוסטלגי של החיבה שלך
למילה "לאומן", יכולה להשתוות אליו...).

אחת לכמה חודשים אתה חש צורך לתת לנו הדגמה של שלומיזם
פנאטי מהו - ואני תמיד נהנה כשאתה עושה כן. טוב שאתה כאן
כדי להזכיר לנו שליד מבקריו הגזענים - ליברמן הוא סמל הנאורות
והליברליזם...

תגובותיך באשכול הן לעילא ולעילא - למרות שהאמת חמקה לך
לשנייה כשעלה עניין המסתננים (כנראה ששם הסוגייה לא
מצחיקה אותך מספיק, בכדי שתעשה עליה פארודיה מהסוג
שעשית כאן עם הפוטינים והאותיות הקיריליות...).

ושוב, יישר כוח! המשך לחשוף פרצופו הגזעני ואנטי-דמוקרטי
של האולטרה-שמאל...
ישן 22-02-2011, 00:21
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

כל הכבוד. חוק חשוב וראוי שאינו מספיק.
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "גילוי נאות: לקחתי חלק בהכנת הצעת חוק חובת גילוי לגבי מי שנתמך ע"י ישות מדינית זרה"

כבר הבעתי כאן את דעתי שהמציאות בה פוליטיקאים ישראלים חוקרים פוליטיקאים זרים בועדת הכנסת אינה נוחה לי (והרי זה מה שהם, נציגים פוליטיים של יישויות זרות ועוינות בחלקן)

שלב א' בחקיקה אכן צריך להיות חובת הגילוי הנאות
שלב ב' צריך להיות הטלת מגבלות על ארגונים שנרשמו ברשם העמותות כמי שמקבלים כספים ממדינות זרות ומגופים זרים בהם מכירה הכנסת כאינטרסנטים.
שלב ג' - הוצאה אל מחוץ לחוק של כל ארגון שמקבל כספים מגופים שהוגדרו עוינים. למשל - חיזבאללה, איראן, סעודיה וכו'.

חקיקה נוקשה אכן עדיפה על ועדת חקירה של הכנסת. ארגוני הזכויות נחלו היום ניצחון. פירוס.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 22-02-2011, 09:45
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
הבהרה בנוגע לקשר שלי להצעת החוק:
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "גילוי נאות: לקחתי חלק בהכנת הצעת חוק חובת גילוי לגבי מי שנתמך ע"י ישות מדינית זרה"

אינני עובד בכנסת והצעת החוק אינה פרי יוזמה שלי.
הנגיעה שלי אליה היא כזו:
בקרב בכירי הגוף שבו אני עובד ומבצע את ההתמחות שלי (שמסתיימת מחרתיים) חששו שהצעת החוק החדשה, שעם המטרה והכוונה שלה אני אישית מאוד מסכים, תפגע בגוף "שלנו" בצורה מסוימת, וזאת למרות שבדברי ההסבר להצעה היה ברור לנו שבשל אופי הגוף שלנו ופעילויותיו היא לא מכוונת "נגדנו".
מכיוון שכך, ביקשנו להשתתף בישיבת ועדה חוקה חוק ומשפט על מנת שנוכל להביע את עמדתנו ולהציע פתרון מתאים, וכך אכן נעשה.
הכנו נייר עמדה מסודר ובדיון הבענו את עמדתנו הן בעל פה (לפרוטוקול) והן באותו נייר עמדה אשר חולק לחברי הכנסת.
רוב חברי הכנסת שהשתתפו בדיון הסכימו עם עמדתנו, הן מהימין והן מהשמאל, ואכן בסופו של דבר נראה שנמצא פתרון שמקובל על כולם ובו האינטרסים של הגוף שבו אני עובד יישמרו.

אנקדוטה משעשעת מהדיון:
כחצי שעה לפני תחילת הדיון הגעתי לאולם הדיונים של הועדה ביחד עם עוד שתי עורכות דין מהעבודה שלי, אחת מהן היא היועמ"ש שלנו.
הושיבו אותנו במקום מסוים, ודקה לאחר מכן הגיע עוד בחור שנראה לי מוכר בפנים אבל לא זכרתי מהיכן. הוא התיישב לידי.
אחרי מספר דקות הוא הציג את עצמו בפנינו ולחץ לנו ידיים - מסתבר שזה היה יריב אופנהיימר, מזכ"ל שלום עכשיו.
הדיון התחיל.
לאחר פרק זמן מסוים נכנס לאולם ח"כ מיכאל בן ארי. הוא עבר בין הנוכחים, בירך לשלום ולחץ ידיים, ואז הוא הגיע לאזור שלנו.
ברגע שהוא זיהה את אופנהיימר, הוא החל בקריאות "הנה ההוא מטרור עכשיו", "טרוריסט, מה אתה עושה פה?" וכו', תוך שהוא מסתכל גם עליי במבטים זועמים.
אחרי כמה דקות, כשהגיע זכות הדיבור "שלנו", בן ארי הבין שאני לא קשור לאופנהיימר ואמר לי "אתם בסדר, אליכם אין לי טענות".

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 22-02-2011 בשעה 09:48.
ישן 22-02-2011, 12:23
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
זה לא יעזור יותר מדי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "ארגונים יצהירו על מימון זר: "אין פה סתימת פיות""

בלי לזלזל בכל המאמצים של ישראל ביתינו למיגור שליטת שונאי ציון, אבל צריכים לזכור שזה רק זמני, זמני מאוד.

רק חזרה בתשובה זה הפתרון. וזה עומד לקרות וזה כבר קורה.

כל מי שאינו חוזר בתשובה, היום הוא מנתנדנד קצת ימינה, מחר שמאלה, הכול לפי האופנה וגם לפי שטיפת המוח של הטמבלוויזיה. ובקיצור יותר: היום הוא ביבי, מחר הוא טיבי.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 22-02-2011 בשעה 12:26.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:30

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר