לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-03-2011, 12:28
  HimushMan20 HimushMan20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.11
אני צריך עזרה בקשר להמשך הדרך

בקיצור התגייסתי באוקטובר 10 לחיל הלוגיסטיקה עם סעיף של קשיי הסתגלות ברמה של 02 ועשיתי שמה טירונות והתחלתי קורס.
בטירונות ובקורס לא הייתי יכול להסתדר עם האנשים בחיל הלוגיסטיקה כי אתם יודעים איך זה חיל הלוגיסטיקה זה חרא של חיל שלוקחים שמה את האנשים ההכי דפרים שלא יודעים מה זה משמעת ומקללים אחד את השני ורוצים לעוף משם וזאת ממש לא אוורירה שאני רוצה להיות באה במשך 3 שנים.
בקיצור אמרתי לקב''ן שאני לא יכול להיות עם האנשים המגעילים האלה ואני לא רוצה להיות בחיל הזה בגלל האנשים.
הקבן נתן לי פרופיל 45 נפשי ומשם הגעתי להיות פקיד.
בקיצור אני ממש נהנה כרגע בסדיר שלי להיות פקיד אני פקיד ביחידה של קשרי חוץ ויש שמה הרבה מאוד בנות מנומסות ורגעות ואנשים נחמדים עם קבא גבוה וכיף להיות שמה.
עכשיו בגלל שאני עושה יומיות הצתרפתי לתוכנית יובל אילם לכושר קרבי סיפרתי לקב''ן שאני בתוכנית הזאת ושיש לי רצון למצות את עצמי וללכת לקרבי בדיוק כמו שאר החברים שלי בבית הספר.
אני סקרתי כמה אפשרויות על פי מדדים של אנשים רמת קרביות ורמת שירות טיכנולוגי ואני מתלבט בין:

צנחנים,שירות בשייטות (שייטת דבור,סטיל,ילת''ם,סנפיר,צוללות, שייטת 13) ,יחידת הנ''מ המוצנחת, יחידות מובחרות ועוד כל מיני.

ההכי חשוב לי זה לדעת איך האנשים שמה אני לא רוצה להיות מורעל לאיזה יחידה ואז לגלות שהמצב שמה הוא כמו בחיל הלוגיסטיקה שאני משרת עם אנשים דפרים שרבים אחד עם השני וללא שום גיבוש, אני רוצה להרגיש שאני הגעתי למקום טוב עם אנשים טובים (מספיק לי שהם יהיו נורמליים ונחמדים לא גאוני הדור כמו בתלפיות) ולא לאיזה כלא.

ואני גם לא יודע במה לבחור על פי מדדים של רמת קושי הטירונות 03,05,07 וטירונות יחידית או לבחור במשהו שהוא יותר טכנולוגי כמו למשל בדבור?

תודה רבה ומצתער על החפירות

נערך לאחרונה ע"י HimushMan20 בתאריך 05-03-2011 בשעה 12:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-03-2011, 13:02
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HimushMan20 שמתחילה ב "אני צריך עזרה בקשר להמשך הדרך"

יש יחידות ויש יחידות. השאלה היא האם אתה מתאים לעמוד בלחץ הנפשי הכרוך בכך. לפי הסיפור שלך, לא נראה לי.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 05-03-2011, 13:34
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי HimushMan20 שמתחילה ב "כן אבל התנאים שונים למשל קושי..."

יובל עילם זה לא קרבי ולא קרוב לזה. הייתי מ"מ של חבר'ה שהיו בכל מיני הכנות שונות לצבא ונשרו בגלל חוסר התאמה.
הבעיה היא לא הקושי הפיזי אלא הקושי הנפשי.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 05-03-2011, 16:43
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HimushMan20 שמתחילה ב "אני צריך עזרה בקשר להמשך הדרך"

מעבר למה שביטיס אמר-

אין קביעות בנושא הזה, מחזור X ביחידה X יכול להיות מורכב ברובו מאחלה אנשים ומחזור אחריו באותה יחידה מחרא של אנשים.

מה זה בכלל אנשים טובים? כל אחד עם ההגדרה שלו ומה שמתאים לו.

קב"א גבוהה לא משליכה בהכרח על היות האדם "טוב", אני מכיר אנשים עם קב"א 56 שבא לי להקיא מהם, אני מכיר אנשים עם 49 שהם חבר'ה מדהימים.

היוזמה האישית שלך להצטרף לקרבי אחרי כברת דרך בשירות היא מבורכת, אבל היות ואתה מטופל (או שהיית מטופל בעבר) ע"י קב"ן ושמלכתחילה התגייסת עם קשיי הסתגלות אני ממליץ להתייעץ עם הקב"ן שלך בנושא.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר