09-03-2011, 22:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
אני "אתרגם" את מה שכתבת על מנת להביע את דעתי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
תיגבור הכוחות בסיני נעשה בידיעתה ובאישורה של ישראל, בין השאר על מנת לנסות ולשמור על אינטרסים משותפים לשתי המדינות.
כלומר, הצבא המצרי ניצל את המהומות כמנוף על מנת להפוך את הסכם השלום לפארסה.
עצירת הזרמת הגז נעצרה כתוצאה מפגיעה בצינור לירדן ומחשש לפגיעה גם בצינור המוביל את הגז לישראל. רק אחר כך הוחלט לחקור את תהליך קבלת ההחלטות שהוביל לחתימה על הסכם מכירת הגז לישראל.
כלומר, החל מהיום השני אין מדובר בעצירה על מנת לבדוק את המצב ולוודא זרימת גז תקינה אלא בתקיעת אצבע בעינה של ישראל. כרגע, אין שום סיבה לעצור את ההזרמה
כזכור לך, הועלו שם טענות לשחיתות, לכספים שהועברו מתחת לשולחן, ולעמלות שמנות שגזרו כל מיני מקורבים של.
הם משתמשים בזכותם הלגיטימית לחקור מה שבא להם על מנת לעצור את ההזרמה ולפגוע בישראל
כמו כן, לפני מספר ימים קראתי ידיעה, לא זוכר היכן, שנציג מטעם הממשלה (לא זוכר מי) נסע/עתיד לנסוע למצרים על מנת לעמוד על ולאמוד את הנזקים שנגרמו לאינטרסים הישראליים השונים, להיפגש עם נציגים בשלטון המצרי ולדון בדרכים לצמצומם של הנזקים.
עוד פקיד ישראלי נוסע על מנת להתחנן למצרים שלא יפוצצו אותנו. כרגיל, ההתרפסות בפני מצרים לא מביאה תוצאות
על זה שמצב ההסכמים רגיש ושביר מאוד אני מסכים. על ההכרזה כאילו הסכם השלום בשטח מבוטל למעשה אני לא, לפחות לא כרגע (אולי בהמשך).
טוב. כנראה שצריך לחכות עוד חודש בלי גז ועם צבא מצרי בסיני על מנת שתשתכנע. חוץ מלהצהיר על ביטול הסכם השלום, המצרים כבר עשו הכל
|