לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2011, 02:12
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "לא נורא...מי יודע אם אותם..."

מעניין שעדיין לא הצעת לסרס את כל הפלסתינאים, בשביל לוודא שלא יצא אף מחבל. אולי פשוט תוציא את כל הילדים להורג מראש, ככה ליתר ביטחון? מה ההבדל בינך לבין מחבלים פלסתינאיים שמתרצים פגיעה בילדים בכך שיגדלו להיות חיילים?

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2011, 04:09
  FRESHMAKER FRESHMAKER אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.08.10
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "מעניין שעדיין לא הצעת לסרס את..."

אני לא אמרתי שצריך להרוג ילדים ערבים באופן סיסטמתי. אני אסביר בדיוק את דעתי בנושא בצורה חדה ובהירה מכיוון שכתבתי מעט מדי בהודעה הקודמת ואולי זה לא הובן כהלכה:אם הילדים הערבים נהרגו(לא בכוונת תחילה),אז זה לא נורא ולא צריך לעשות מזה סיפור גדול, כי יכול להיות שאותם ילדים יהיו מחבלים בעצמם. יש הבדל בין לומר שצריך להרוג את כל הילדים הערבים ובין לומר שזה לא נורא שכמה ילדים ערבים נהרגו(לא בכוונת תחילה)...אני מתנגד באופן מוחלט להרג מכוון של ילדים ערבים חפים מפשע(ובכלל של ערבים שלא מתעסקים בטרור),אבל אם בטעות פגז נורה על מחבלים ופגע בכמה ילדים אני לא אצטער יותר מדי...אני גם לא חושב שיש יותר מדי ערבים שיצטערו אם ילדים יהודים ייהרגו מהרקטות של חמאס.

נערך לאחרונה ע"י FRESHMAKER בתאריך 23-03-2011 בשעה 04:15.
ישן 23-03-2011, 12:34
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "אני לא אמרתי שצריך להרוג..."

יש הבדל בין להבין שילדים יכולים להפגע מפעילות מלחמתית, במיוחד בשטח בנוי ומה שאתה עשית, שזה לבטל את זה בגלל "שהם יכולים לצאת מחבלים", ובטח ובטח שלא לבטל את זה כאילו לא קרה כלום.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 23-03-2011, 13:39
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
מה, באמת איכפת לך על קורבנות בקרבנו?
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ולעזעזל על קורבנות בקרבינו"

הרי אלפים נפלו קורבן בגלל פשעי אוסלו, ואתה עדיין תומך בהחזרת שטחים ובפיסות נייר שיביאו עלינו עוד ועוד קורבנות...

תגיד שאיכפת לך רק מקורבנות של האוייב.. ושאתה מוכן להקריב מאות ילדי ישראל ובלבד שלא תיפול שיערה אחת מראשו של פלסטיני....

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:26

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר