ראשיתו של הסיפור בטרגדיה חתולית: שלושה גורי טיגריס בנגאלי נולדו בגן החיות בינגון שבבורמה, באמצע מרץ, אך אימם הרגה אחד מהם, וסירבה להאכיל את שני הגורים הנוספים. הווטרינרים בגן החיות הצליחו להציל את שני הגורים הרכים, אך נתקלו בבעיה כשניסו להאכיל אותם באמצעות בקבוקים: "הם לא הצליחו לינוק מפטמות הבקבוקים, אך כשניסינו להניק אותם מחזה של אישה, זה היה בסדר גמור". סיפר וטרינר של גן החיות.
כיוון שהמשימה הלא שגרתית דרשה מתנדבת אמיצה, הצוות המקצועי בגן החיות כמעט ואמרו נואש, אבל כמו באגדות נכונה להם ישועה מכיוון בלתי צפוי: הלה הטאי, עקרת בית מקומית ומסורה, החליטה שלא לעמוד מנגד ולהשלים עם הגורל העגום הצפוי לגורים, והיא מניקה שלושה תינוקות מידי יום: תינוק אנושי בן שבעה חודשים, ולצידו שני גורי טיגריס בנגאלי.
סוכנות הידיעות "רויטרס" מוסרת כי התפקיד האימהי החדש דורש מהטאי עמידה בלו"ז קפדני: מדי בוקר, צהריים וערב נאלצת הטאי ללכת לגן החיות ולהניק את שני הגורים המתוקים, העתידים להתפתח לטורפים אימתניים.
מקורות בגן החיות מסרו שההנקה הלא-שגרתית תיפסק בסוף אפריל, או לחילופין, ברגע שהגורים יצמיחו שיניים..
"מתייחסת לגורים כאילו היו הפעוטות שלי"
"אני מתייחסת לגורים כאילו היו הפעוטות שלי" אמרה הטאי לרשת טלויזיה מפיג'י, בזמן שאחד מהגורים ינק ממנה. "זה לא מפחיד אותי כלל" הוסיפה, כנשאלה בנוגע ל 45 הדקות כשבהם גורי הנמר יונקים ממנה. "הרגשתי ממש רע בנוגע למצב הגורים, ולכן הייתי חייבת לעזור להם", הסבירה הטאי.
מעניין אם הוטרינרים בגן החיות שואלים את עצמם מה יקרה כשהגורים יגיעו לגיל הבגרות? האם משבר זהות חמור יתקוף את שניהם?
http://news.msn.co.il/news/Yellow/W...50424202100.htm