03-04-2011, 21:44
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.06.09
|
|
|
שריפת דברים היא דרך מוסכמת ומקובלת להתנגד לדעות של אדם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "מוסלמים ביצעו לינצ' ב10 עובדי או"ם כי איזה כומר רצה לשרוף קוראן"
כמה שתרצו להכחיש את זה זה דבר קיים ומקובל בכל העולם וחוק בעולם המערבי מכבד את זה כצורת מחאה,חבל שבכל פעם שקבוצת קיצונים מוסלמים מאיימת להתנהג באלימות הממשלות המערביות מתקפלות,עם הם לא היו מתקפלות בעשרות המקרים בהם הם סירבו להודות שקיים קשר בין פיגועים ואיסלאם קיצוני או אפילו במקרים המגוכחים כמו הצינזור של הפרק של סאות'פארק עם מוחמד אז אולי לאותם קיצונים לא היה את האומץ לדרוש מאיתנו לוותר על אחת הזכויות הבסיסיות ביותר שלנו,הזכות לביטוי חופשי!ולאלה שאומרים שזה שונה משריפת דגלים\תמונה אז אני רוצה להגיד שאני מצטער אבל בתור יהודי הקוראן הוא לא יותר קדוש לי מדגל או תמונה,ואם אני אבחר לעשות זאת יש לי את הזכות המלאה לעשות מה שאני רוצה איתו בגלל שאני חיי בדמוקרטיה ליברלית.מה המסר מכל הסיפור הזה? בפעם הבאה שישרפו דגל ישראל באנקרה יש לכם את הזכות המלאה להכנס לשגרירות טורקית ולהרוג את כולם כי העם הטורקי פגע לכם ברגשות,ואם יש דבר אחד שלמדנו בעשור הזה זה שפגיעה ברגשות זה הצדקה מלאה לאלימות.
|