לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2011, 07:45
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לא ברור לי מדוע מדינת ישראל נמנעה מלהעביר לגולדסטון נתונים ב"זמן אמת"

גולדסטון, התחרט או שלא בדיוק התחרט על דבריו. אבל אני מקווה שמדינת ישראל למדה את הלקח. כבר אריק שרון טען, באחת מאמרות הכנף שלו, שטוב להמצא באוהל ולהשתין החוצה מאשר להיות מחוץ לאוהל ולהשתין פנימה.. אנחנו "התעוררנו" רק "לאחר שהסוסים ברחו" - הדו"ח יצא הנזק הבלתי הפיך נגרם ואף אחד איננו מסוגל להחזיר את הגלגל אחורה.
למרות שאני סומך על אמינותו של הצבא ועל "טוהר נשקו" (אין יריה מכוונת על אזרחים) - היו חייבים להקים וועדת חקירה בלתי תלויה ו/או לשתף פעולה עם גולדסטון, שהדו"ח שלו יצא מעוות, בגלל שהוא נערך על בסיס צד אחד. ההסברים המאוחרים משכנעים את המשוכנעים - אבל אינם מועילים לרושם העז (המעוות) שיצר הדו"ח.
אני מקווה שלהבא ילמד הלקח - נפעל כפי שראוי לפעול במלחמה ונוכל להתמודד עם תוצאותיה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2011, 08:59
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
מדוע השמאל בישראל אינו מעביר ל"מדינאי" את תוכניותיו העתידיות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא ברור לי מדוע מדינת ישראל נמנעה מלהעביר לגולדסטון נתונים ב"זמן אמת""

יש מהלכים של השמאל שמסכנים את עם ישראל כולו. לפני שעושים איזשהו מהלך, הם חייבים להראות ל"מדינאי" של FRESH מה התוכנית ואיך זה יעזור לעם ישראל, ואיך אין בזה סיכונים, או שלמרות הסיכנים, הסיכויים להצליח הם פי כמה יותר עד שזה משתלם.

גם רצוי שהם יעברו בדיקת פוליגרף שהם באמת ובתמים מתכוונים לטובת עם ישראל וארץ ישראל, ולא קיבלו טובות הנאה מגורמים שאין ביניהם לעם ישראל וארץ ישראל שום דבר משותף.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 04-04-2011, 11:55
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בעיה מעשית: שתוף הפעולה היה מייחב חשיפת שמות קצינים וחילים בדרגי ביניים ומטה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא ברור לי מדוע מדינת ישראל נמנעה מלהעביר לגולדסטון נתונים ב"זמן אמת""

מעמיד אותם אישית בפוזיציה של חשודים בפשעי מלחמה וחושף אותם להטרדות משפטיות זמן רב לאחר שאנו היינו שוכחים את גולדסטון ודו"חותיו. במילים אחרות - מדינת ישראל העדיפה לספוג מתקפה תקשורתית ודיפלומטית רבת עוצמה כמדינה ולהשאיר את לוחמיה כ'פרטים' בטוחים יחסית מציידי יהודים המשוטטים בעולם במסווה של אנשי זכויות אדם. זאת, על פני האפשרות להוריד את דרגת המתקפה הדיפלומטית לבינונית ומעלה ולחשוף בתמורה באופן שמי את החילים שהיו מעידים או נחקרים בפני גולדסטון.

צריך לזכור כי הממונים בא"ם על זכויות האדם הינם אנשים מסוגו של קדאפי ולכן אין להתייחס אל חקירותיהם שאל משהו תמים שנועד לגלות אמת כלשהי אלא כאל משהו שנועד לפגוע בנו בכל מקרה.
ישן 04-04-2011, 13:06
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
מאזכר נשכחות : הגדרת המשימה של יהודי החצר אבן-זהב
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "בעיה מעשית: שתוף הפעולה היה מייחב חשיפת שמות קצינים וחילים בדרגי ביניים ומטה"

הגדרת המשימה של אבן-זהב מטעם האדונים הנכבדים במועצת זכויות האדם (בהנהגת מדינות פלורליסטיות כסוריה ולוב) הייתה "לחקור את פשעי המלחמה שביצעה ישראל בעזה במהלך מבצע עופרת יצוקה". מכיוון שהמסקנה לפיה בוצעו פשעי מלחמה בעזה נקבעה מראש - לא היה טעם לשתף פעולה עם החקירה שכל מטרתה הייתה איסוף ראיות לשם האשמת ישראל ולא בירור העובדות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 04-04-2011 בשעה 13:16.
ישן 04-04-2011, 17:39
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
גולדסטון מיתמם - לא עומדת לו חזקת החפות

המאמר המבולבל שלו בוושינגטון פוסט הוא הכאה על חטא, אבל גולדסטון אינו תמים וכבר בשעתו ידע שמדובר בחטא. דבריו שקולים להתנצלות של אב שאנס את ילדיו. גולדסטון ידע היטב שהחמאס לא יחקור את עצמו ולא ישנה את דרכיו, והוא ידע שהועדה שהוא עומד בראשה נועדה לנגח את ישראל ותו לא. המנדט שהוא קיבל מהאו"ם היה ברור, והמסקנות היו ידועות עוד בטרם קיבל גולדסטון את הצ'ק הראשון מהאו"ם.

לו היתה מדינת ישראל משתפת פעולה עם הועדה, תוצאות החקירה לא היו שונות, ומצבה של ישראל היה גרוע בהרבה: גם משום ששיתוף פעולה של המדינה היה נותן יותר תוקף לועדה, וגם משום שפסק דין "אשם" הוא חמור הרבה יותר אם הנאשם זכה להגנה משפטית. ישראל עשתה את הדבר הנכון בכך שבחרה לא להשתתף בקרקס הזה. גולדסטון ידע שהוא לא יותר ממריונטה, ובכל זאת בחר לקחת חלק במעשה כדי לזכות בפרסום ובכסף. אפשר רק לקוות שהחרטה שלו היא אמיתית ולא נועדה לקדם אינטרס אישי חדש.
ישן 05-04-2011, 15:18
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03

גולדסטון היה ונשאר יצור נלעג וחלש אופי שמיטלטל בין כוחות החזקים ממנו בהרבה, ובמקרה זה הוא קיבל על עצמו לנהל חקירה שתוצאותיה הוכתבו לו מראש. כל חייו (כולל במסגרת משטר האפרטהייד בדרא"פ) שירת אדונים החזקים ממנו בהרבה, וגם במקרה זה ובהתאם לאופיו החלוש שירת את השמאל הרדיקאלי העולמי המכתיב את סדר היום בזירות השונות בעולם באמצעות מנגנוניו בעלי זרועות התמנון. במקרה דנן הדו"ח הוכתב לו בידי עמותות השמאל הרדיקלי הישראלי הניזונות מאותו מנגנון, שמידת מעורבותם התפרסמה בעבר.
לסיכום: אני לא מאמין שהיתה לו השפעה ממשית על התוצאות, הוא בסה"כ תפקד כמריונטה בהצגה שבוימה על ידי אחרים, ובואפן שהלם את דמותו הפאתטית והמלאת סתירות, להפליא.

חזרתו החלקית מאוד מדבריו אינה משנה כמלוא הנימה. קודם התעלמו אח"כ יעשו לו דה לגיטמציה, אתמול הוא כתב את האמת היום הוא בסה"כ יהודון שמפחד מאחיו.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 05-04-2011 בשעה 15:23.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:32

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר