לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-04-2011, 18:40
  T20 T20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.11
לפסול מקצוע או לא?

ככה התגייסתי חיל האוויר בתור הנדסאי (כן טעות אני יודע) ישר לטכני, הייתי אמור לעשות שם קורס אוויוניקה, עקב בעיות רפואיות פסלו לי את הקורס והעבירו אותי לבסיס אחר בלי קורס, בתור טכנאי מחסנים אוטומטים, ופשוט זרקו אותי ואמרו לי שם ילמדו אותך,
ושם לא היה מי שילמד אותי אז שלחו אותי להכשרות של שבוע בבסיס אחר, עכשיו כל הקטע הזה מאוד מסריח, גם קיבלתי מקצוע מאוד משעמם וגרוע וגם הקורס עצמו זה סתם בשביל הנייר שאני יהיה מוסמך ויהיה לי מספר מקצוע.

בקיצור עכשיו אני בדילמה מאוד קשה, מצד אחד אני יכול לזרום איתם ולעבור את ההסמכות האלה ולהיות תקוע בתפקיד משעמם, ולא מועיל בשנתיים הבאות, או לא לעבור את המבחנים וכנראה שיפסלו לי את המקצוע וגם לא יראו את זה בעין יפה וכנראה יתחילו איתי במלחמות על כל דבר קטן.

השאלה עכשיו אם אני באמת יפסול את הקורס הזה יש סיכוי שישלחו אותי בחזרה לטכני או לימ"מ כדי שאני יקבל מקצוע טכני אחר או שפשוט יתקעו אותי בבסיס בתפקיד כללי? יש לזה חוקים או כללים או שזה נתון לבחירת המפקדים? כי זה פשוט מאוד מתסכל שתקעו אותי בתפקיד כזה ואני מפחד שאחרי שאני יהיה מוסמך אני לא יוכל לעבור לשום תפקיד טכני אחר גם אם אני ילחם.

כל עוד אני לא מוסמך לכלום יש לי סיכוי גבוהה יותר לעבור לתפקיד טכני אחר? או שפשוט המפקדים "ינקמו" בי ויתקעו אותי בתור עובד רסר או משהו?
אני פשוט גם מפחד שהפז"ם שלי יפגע לי בסיכויים לקבל קורס חדש, כי אני כמעט שנה בצבא ולא הוסמכתי לשום תפקיד, יש סיכוי לקבל תפקיד טכני אחר או שעדיף לי כבר לזרום עם מה שיש ולסבול בתפקיד משעמם כל השירות?

תודה

נערך לאחרונה ע"י T20 בתאריך 10-04-2011 בשעה 18:56.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-04-2011, 23:11
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי T20 שמתחילה ב "לפסול מקצוע או לא?"

תשאר במקצוע שלך ותמצא את המקום שלך בסופו של דבר.
אח שלי דיבר כמוך (הוא הנדסאי דרך הצבא) ואחרי הפסילת מקצוע שלו הדרך למטה הייתה מהירה מאוד. אחרי שנתיים הוא ישר קח עם המערכת,אבל זה כבר היה מאוחר מדי והוא הפסיד חוזה שמן בקבע עם תנאים מעולים שאין בדרך כלל באזרחות ובניגוד להנדסאים אחרים הציעו לו תפקיד אחר בצבא שממנו אפשר ללמוד גם לתואר ראשון בסופו של דבר,אבל הוא חשב שהוא חכם יותר מהמערכת והיום הוא משלם על זה ביוקר.

אני לא יודע איזה הנדסאי יש לך,אבל לדעתי תשאר במערכת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 11-04-2011, 19:42
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
נתחיל מזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי T20 שמתחילה ב "לפסול מקצוע או לא?"

שגוף ראשון עתיד מתחיל ב"א".

שנית - לא עשית טעות. כי למדת להיות הנדסאי וזו היתה ההזדמנות שלך להתמקצע ולרכוש ניסיון ולצאת לשוק האזרחי עם יכולות מסוימות.

אם תתחיל לעשות בעיות - תהיה מש"ק ממטרות. כי תהיה לך תווית של עושה צרות ואף אחד לא ירצה אותך. איני ידע מה הוריך עושים, אבל בודאי יש להם ניסיון - שאל אותם אם במקום העבודה שלה היו מחזיקים מישהו שעושה בעיות.

נסה להוציא את הלימונדה מהלימון - אם אתה טוב, תמצא את מקומך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר