לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-04-2011, 21:13
  edensi edensi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי smabo שמתחילה ב "מנהל רשת מחשוב"

אני הייתי בקורס תכנות שהוא חצי שנה ומתקיים באותו המקום אז במהלכו יצא לי לראות המון המון מחזורים של מר"מ
(הקורס מר"מ קצר יחסית, חמישה או שבעה שבועות...)
אז מה שאני אומרת לך הוא ממה שיצא לי לשמוע על התפקיד ולהכיר עקב כך ובנוסף בגלל שהרבה חברות שלי עברו את הקורס.

מלמדים אותך בקורס בין השאר את מבנה המחשב, ניהול יוזרים ובעיקר תפעול תקלות. אנשי מר"מ הם ממה שאני מכירה בעיקר הכתובת לתמיכה בתקלות מחשבים, בגלל זה גם יש המון מהם. בכל מקום שיש מחשבים אישיים צריך תמיכה. ממה ששמעתי הקורס בסך הכל מכיל חומר בסיסי ואם לומדים כמו שצריך ממש לא קשה לעבור אותו...התפקיד בפועל מאוד תלוי באיפה אתה. שמעתי על אנשים שבעיקר מתעסקים בתקלות כמו מדפסת תקולה או חומרה אחרת ואחרים שעושים דברים מעבר לרמה של הקורס. הקורס מכין אותך להתמודד עם דברים שתצטרך בסך הכל.
מבחינת יציאות, הכל תלוי בתפקיד. יש לי חברה בבסיס סגור עם איזה גדוד אז היא יוצאת חמש"ושים וכנראה שהיא בעיקר אחראית לתחזוקה ולטיפול בתקלות במחשבים שם, חברה שלי שבמרכז תמיכה בפתוח עושה יומיות ועסוקה יותר בלהוסיף אדמינים חדשים ולענות לאימיילים עם שאלות ובקשות.

שוב, אני בעצמי לא עברתי את הקורס אבל אמרתי את מה שידוע לי בעניין. אם תרצה אני יכולה להפנות אותך למישהי שכבר קרוב לחצי שנה בתפקיד.
בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר