לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-04-2011, 17:08
  fhrcis fhrcis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.09
גיוס איסוף קרבי + קמ"ן

שלום לכולם.

אני עתיד להתגייס לאיסוף קרבי , כנראה בנובמבר ( שישאר ככה ! )
ויש לי כמה שאלות.

אני בעל פרופיל 82 ,
יש לי בעיה של משקל ,
הגובה שלי הוא 1.83 בערך , ואני שוקל 60.
עכשיו זה לא תת משקל , אבל אני צריך לשקול בערך 70 כדי להיות במשקל תקין . .
האם זה יכל לפגוע לי במיונים של החייל ? ( בין רגלי לרכוב )
אם אני בסופו של דבר מתקבל לרגלי ,עם המשקל הזה .. מה יהיה איתי?
כי הבנתי שלוקחים עד כ 40% ממשקל הגוף שלך,אבל יש מצבים שבהם לוקחים גם יותר ..
זה פשוט לפגוע לי בגב ולשבור אותו ,מה עושים במצב כזה ? :/

ושאלה אחרונה,
במידה ואני ירצה לצאת לקורס קמנ"ים (מקווה שכתבתי נכון )
מתי אני יוכל לעשות את זה ? יגידו לנו שאפשר לצאת או שצריך להציק כבר מתחילת השירות?
האם קמ"ן זה יחסית תפקיד טוב ? או שעדיף להישאר בפלוגה הרגלית/רכובה?

תודה ומצטער על השאלות הרבות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-05-2011, 23:54
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "[QUOTE=FuzzyNapkin]1. 3...."

מי שעושה את התפקיד משעמם הוא האדם שעושה אותו. קמ"ן זה תפקיד סופר חשוב - ברמה הגדודית לטעמי הוא מס' 3 בחשיבותו (אחרי המג"ד ומפ"מ).

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 02-05-2011, 23:23
  fhrcis fhrcis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי FuzzyNapkin שמתחילה ב "1. רוב הסיכויים שתגיע לרכוב,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי FuzzyNapkin
1. רוב הסיכויים שתגיע לרכוב, אני לא מכיר אנשים בעלי פרופיל 82 ברגלי למרות שיש יוצאי דופן לפעמים
2. תצאו מהסרט שסוחבים 40%. ביחמ"מ סוחבים הרבה, הרבה יותר.
3. קורס קמני"ם עד כמה שאני יודע כבר לא שייך לחיל האיסוף הקרבי. התפקיד הוא תפקיד לא לוחמני ומשעמם לחלוטין (עבודה משרדית) ושייך כעת לחיל המודיעין.
4. אל תראה בכל זה המלצה לא לנסות להגיע לרגלי. אני אומר לך תכלס שאנשים נפצעים שם ונכנסים בידיעה שהם כנראה ייסבלו מבעיות כאלה ואחרות. למרות זאת הסיפוק המבצעי שם הוא הכי גדול וברכוב יכול מאוד להיות שתרגיש שאתה לא עושה הרבה.

מאיפה הגעת לזה שאם יש לי 82 אני לא יכל להיות ברגלי ?..
ואלה שברכוב ,מה הם עושים שם?
ישן 07-05-2011, 05:57
  222222 222222 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי FuzzyNapkin שמתחילה ב "1. רוב הסיכויים שתגיע לרכוב,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי FuzzyNapkin
1. רוב הסיכויים שתגיע לרכוב, אני לא מכיר אנשים בעלי פרופיל 82 ברגלי למרות שיש יוצאי דופן לפעמים
2. תצאו מהסרט שסוחבים 40%. ביחמ"מ סוחבים הרבה, הרבה יותר.
3. קורס קמני"ם עד כמה שאני יודע כבר לא שייך לחיל האיסוף הקרבי. התפקיד הוא תפקיד לא לוחמני ומשעמם לחלוטין (עבודה משרדית) ושייך כעת לחיל המודיעין.
4. אל תראה בכל זה המלצה לא לנסות להגיע לרגלי. אני אומר לך תכלס שאנשים נפצעים שם ונכנסים בידיעה שהם כנראה ייסבלו מבעיות כאלה ואחרות. למרות זאת הסיפוק המבצעי שם הוא הכי גדול וברכוב יכול מאוד להיות שתרגיש שאתה לא עושה הרבה.

1. רוב הסיכויים שיגיע לרכוב מכיוון שרוב הלוחמים מגיעים לרכוב. פרופיל 82 לא מונע הגעה לצוותים הרגליים. ראיתי גם אנשים עם 72 בצוותים הרגליים. בסופו של דבר, מה שבאמת יקבע מי הולך לרגלי'רכוב הוא התפקוד של החייל במהלך המסלול.
2. כל הנושא הזה של אחוזים ממשקל הגוף הוא דבר שנתקלים בו בעיקר בתכניות אימונים וכו'. במציאות- הצוות נדרש לסחוב כמות מסויימת של אמצעים בכדי לעמוד במשימה ואלו יחולקו בין חיילי הצוות פחות או יותר שווה בשווה. אף אחד לא עומד עם מאזניים ומודד לכם כמה זה יוצא לכם באחוזי משקל גוף. מניסיוני- בדרך כלל זה יוצא יותר מהמתוכנן על פי תכניות האימונים.
3. לא, כי לעשות 3 מארבי תצפית בשבוע זה מרגש ומלא באקשן. בשורה התחתונה בכל תפקיד יש את החלקים היותר מספקים שלו והחלקים המעצבנים ומשעממים שהם חלק מהעבודה (בטנקים זה טפ"שים, במוד"ש זה מארבים שלא קורה בהם כלום, לקמ"נים זה ניילון עזרים ותל"קונים)
ישן 07-05-2011, 21:13
  222222 222222 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי fhrcis שמתחילה ב "ומה צריך לעשות בכדי להגיע..."

יש לך 3 דרכים להגיע לתפקיד קמ"ן הגדוד (ואני מדגיש שמדובר פה בתפקיד של קמ"ן גדוד/בדרג הנפרס):
1.להבנתי בימינו זה כבר מופיע במנילה כמסלול נפרד בפני עצמו (מסלול ייעודי).
2. אחרי המסלול/קורס מ"כים מבקש לצאת לקמ"נים ויוצא כחלק מהקצאות התומכ"ל של הגדוד בהנחה ואתה מתאים מבחינת כלל הנתונים ועברת מבד"קים (אציין רק שאם אתה לא אחרי קורס מ"כים תצטרך קודם כל לעשות קורס מ"כים אג"מי/קורס מש"קי מודיעין)- לאחר מכן תתחיל בה"ד 1 במגמת להב.
3. צורה פחות רצונית- אבל זו גם אחת הדרכים בה מגיעים להיות קמ"נים- אם נפצעת במהלך המסלול והגעת לתפקיד תומכ"ל בגדוד/בא"ח/כל מקום אחר ועוד לא ביצעת שום קורס המכשיר אותך למקצוע אחר, תוכל לבקש לצאת לבה"ד 1 במגמת מעוז ואז להשלמת מחקר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר