לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2011, 20:53
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
זה "אפקט רוזן"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "עכשיו: הפרעה של יואל שליט במהלך טקס הדלקת המשואות"

כמו הרבה תופעות שליליות במדינת ישראל, גם זו התחילה בתקשורת.

לאחר שחולל טקס לזכר הנספים באסון הכרמל, הללה התקשורת את דני רוזן שהתפרץ אל עבר אלי ישי והפריע גם לבנימין נתניהו. ההתפרצות הוכיחה שגם גסות רוח יכולה לקבל תגובות חיוביות מהתקשורת הישראלית, בעיקר כאשר היא מגיעה מהצד הנכון של המפה הפוליטית.

ולאחר שנפרצו גבולות הכרם, השועלים המשיכו להגיע בטקס יום הזכרון הממלכתי לחיילי צה"ל : אתמול שוב הופרע ראש הממשלה על ידי קריאות לא ברורות ולשיא הגיעו הדברים כאשר מפגין שהיה לו חשבון עם הביטוח הלאומי התפרץ אל עבר אסתר דומיניסיני בקריאות "זונה בת זונה".

והנה היום, גם טקס יום העצמאות חולל, גם יואל שליט , אחיו של גלעד שליט רצה לנצל את ההזדמנות ולזכות בתשומת ליבו של הקהל. הוא הורחק - אבל בחוץ קיים מטה שליט הפגנה.

אני מקווה שאנשי התקשורת מרוצים מעצמם. השלב הבא : חילול יום השואה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2011, 21:28
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "ומה עם לכבד את מי שנמצא בטקס..."

התשובה המתבקשת היא שצריך לשמור על התנהגות מכובדת למענם אבל שוב, כשבן אדם נדרס ע"י מוסד שאז עובר עליו ברוורס ואז דורס אותו שוב ואז שוב עובר עליו ברוורס ועוד פעם דורס אותו וכן הלאה אז אני יכול להבין את הקושי להתאפק.

מהו אדם אחד קטן ועלוב מול המוסד לביטוח לאומי שיכול להקפיא לך את חשבון הבנק ולהשאיר אותך בלי כסף בגלל טעות שלהם ומבלי לבקש אישור של שופט? אני נותן את עצמי בתור דוגמה פה. אני לא יודע מה הסיפור של אותו אחד שאמר את מה שאמר אבל כשאני הייתי במצוקה בגלל השטויות שלהם אז ממש לא עניין אותי מה חושבים/מרגישים אנשים אחרים.

אני לא תומך במעשיי כל אותם מתפרצים לאירועים אבל אני יכול להכניס את עצמי לנעליים שלהם ולהבין שמצב של מצוקה וחוסר עונים יכול לגרום לך לפגוע באנשים שבמצב שקול יותר היית לוחץ על ברקסים כדי לא לגרום להם לעוגמת נפש.

ישן 09-05-2011, 21:23
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שנינו יודעים שאתה לא טיפש ולא תמים. אז אל תתמם.
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "ומה התקשורת אשמה שהם מדווחים..."

התקשורת בישראל ממעטת לדווח דיווחים נייטרליים.בעיקר בנושאים פוליטיים ונושאים שמשיקים אליהם. יש סיקור שלילי ויש סיקור חיובי. שלא לדבר על פרשנים, אנשי רוח וכותבי טורי דעה וכו וכו'

עובדה שעד שהתקשורת התחילה לצהול על ההתפרעות של דני רוזן בטקס לזכר חללי הכרמל, אף אחד לא חשב להתפרץ על אישים באמצע טקס מכובד. זו בטח לא הייתה תופעה רווחת כל כך כמו בשנה האחרונה וזה לא קרה ביום הזכרון. משפחת ארד לא עשתה את זה מעולם, משפחת שליט לא עשתה את זה עד שדני רוזן לא קיבל סיקור תקשורתי חיובי וגם משפחת שליט לא עשתה את זה עד שרוזן החמור התפרע.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 09-05-2011, 21:35
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אני לא חושבת שיש לכם הזכות..."

בהתחלה הסכמתי איתך ואז חשבתי לעצמי שיש ניצולי שואה שאם נעשה השוואה לא מוסרית - סבלו יותר, ויש אנשים עם סיפורים גם מאוד איומים ש-לא התפרצו בצורה הזאת בטקס הזה.

אני מבין את כאבו אבל האם זה השיג משהו?
האם ההתפרצות הזאת תרמה למשהו?

לא חושב, זה לא היה במקום
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

ישן 09-05-2011, 21:56
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
קשקוש מוחלט - אפשר לשפוט מעשים של אנשים גם בלי להגיע למקומם
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אני לא חושבת שיש לכם הזכות..."

משפחת שליט זוכה לתשומת לב ציבורית ותקשורתית רבה מאד. כל אקט מחאתי שלהם מסוקר, וכל אמירה שלהם מתפרסמת. מבלי להמעיט בעוצמת התסכול והכאב שהמשפחה הזאת חשה, חלה עליהם גם חובה לכבד את הציבור שאת עזרתו הם מבקשים. יש מעט מאד טקסיות וחגיגיות ביום-יום הישראלי, והניצול של ארוע ממלכתי בסדר גודל שכזה הוא ביזוי של המעמד ושל הרבה מאד אנשים שזו בשבילם שעה של שמחה מהולה בעצב ושל תחושת אחדות נדירה בנוף שהוא ברובו ציני ומנוכר. המעשה המכוער הזה לא יכול להטות את דעת הקהל, הוא רק נועד לזכות בעוד תשומת לב שנתונה למשפחת שליט ממילא. מעשה מכוער שלא יוסיף תמיכה למשפחה.
ישן 09-05-2011, 22:52
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
הנושא לא יורד מעל סדר היום הציבורי
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "תלוי מה המטרה. אם המטרה היא..."

צפיתי במרבית התכניות בטלוויזיה ובכל אחת מהן הוזכר שמו של גלעד שליט.
רובי ריבלין הגדיל לעשות ואף הזכיר את החייל הנעדר הדרוזי מג'די חלבי.
דווקא בימים אלה, כך לפי העיתונות מסתמנת פריצת דרך (האיומים של חאלד משעל והתיווך המצרי).
אינני מאמין כי מעשה כזה יניע את גלגלי המו"מ בצורה מהירה יותר.
אם האח קיבל עצה ממישהו לבצע את מה שביצע, הרי שזאת הייתה עצת אחיתופל ותו לאו.
אולי זכה ל"רגע של תהילה" בטלוויזיה, אך ללא ספק שביזה את שמה של המשפחה ואת התדמית שהצטיירה עד כה בציבור.
אגב, אני דווקא בין אלה שתומכים בהסדר לשחרורו ואף כתבתי על כך מספר פעמים, אבל מכאן ועד למעשים כאלה המרחק רב מאד.
ישן 10-05-2011, 13:44
  Mamor Mamor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.02.11
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "זה מזכיר לי את הסטודנטים..."

סקר: הרוב חושבים שההתפרצות בטקס היא "צעד לגיטימי"

מסקר חדשות 2 בפייסבוק עולה כי ההתפרצות של יואל שליט וחברתו אמש במהלך טקס הדלקת המשואות, זוכה לתמיכה נרחבת בציבור. 1,473 גולשים טענו כי מדובר בצעד לגיטימי, לעומת 284 בלבד שהתנגדו. שליט אמש: "אנחנו שמחים שעשינו את זה"

כנראה שעם ישראל אימץ לידיו מינהג חדש.
עכשיו מי שיחפש "קצת אקשן" פשוט יפתח טלויזיה ויסתכל על אחד הטקסים הממלכתיים... כנראה שזה לא מכבד את הטקס ובעיקר את אנשיו שנמצאים שם, אבל הי! העיקר הרייטניג יקפץ.

אגב, מי שיסתכל קצת על התגובות בפייסבוק יראה תגובות בסגנון "ממשלה טיפשה" "העם החליט", אם זה היה הבן של ביבי הוא היה בחוץ", "גלעד שווה מיליון מחבלים", "עשינו פעם עסקות והסתדרנו נוכל לעשות שוב"

והכי מצחיק? זה לא שייך רק לילדים.

נערך לאחרונה ע"י Mamor בתאריך 10-05-2011 בשעה 13:47.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר