השר לביטחון פנים, יצחק אהרונוביץ', אמר כי "הנחת היסוד שלי היא שנעבור את יום ה'נכבה' בצורה שקטה. אנחנו לא יודעים על אירועים חריגים שעלולים להתרחש". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067737,00.html זה לא אמור להיות הפוך? זאת אומרת שהנחת היסוד היא שיקרה משהו ולהתכונן בהתאם לאפשרות הזו?!
----------------------------- S e g m a n y
בארץ תמיד דוגלים בשיטה של "יהיה בסדר". אם יהיה שקט, יגידו... צדקנו בהערכות... ואם לא.. מקסימום עוד ועדת חקירה...
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
ורב בסיכויים, שהוא צודק. מה ייעשה אם ו..., זה כבר סיפור אחר, השמור למערכת.
שלום בכל מחיר-פילוסופיה של עבדים. Ceterum censeo "Palaestinam" esse delendam אם אין אני לי, מי לי? וכשאני לעצמי, מה אני? ואם לא עכשיו, אימתי?
מה? פרט ונמק. כי נניח האינטיפאדה ה2 היה אירוע מוכן ומתוכנן מראש...
מי שלא יעבוד על האינקוויזציה לא יועלה על המוקד מי שישלם מס גולגולת ויקפיד להתנהג כדימי - לא יטבח [למעט ימי חג ומועד, כללי המבצע אינם חלים על פושטים מן המדבר ובני משפחותיהם] ילד שלא ילך לישון באיתמר לא ישחט [אלא אם כן נרדם בטעות ב'מצר'] יהודי מבוגר שלא יבעט בראשו בנעליהם של 'צעירים' בטיילת ת"א ולא ישאוף מים לראותיו כשהוא חסר הכרה - יזכה לסיים את טיול הערב שלו בחוף ת"א מי שיתמוך ב'ברית שלום' לא יראה את עובדיו נרצחים בשיירת הדסה... ______ שהרי כל העימותים והאלימות של ערבים בארץ הזו התחוללו בשל התנהגות המשטרה שהתעקשה לפתוח צירים, להגן על אזרחים יהודים שנקלעו למחאה שקטה וכו'. ברכת איש השלום ברגותי על ראשך. ממשמעות דבריך עולה כי הצלחת להשלים את המסע המזעזע של איש שמאל קיצון שמסתיים בסיסמה 'אין יהודים אין פיגועים'...