לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-05-2011, 22:02
  משתמש זכר oxcart oxcart אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.08
חיכוכון בגבול הצפון - חיילים מככבים בעיתונות הלבנונית

אתר ה"דיילי סטאר" מדווח היום על תקרית צנועת ממדים שאירעה ביום חמישי השבוע בגבול הצפון. עיתונאים לבנוניים, או אולי "עיתונאים לבנוניים" התקרבו אל הגבול והתפתח דין ודברים שעיקרו קללות וגידופים בינם לבין חיילים שעסקו בעבודות טכניות במקום. בדיווח נטען שצה"ל מעבה את נוכחותו באיזור לקראת תאריך האיזכור ה-25 במאי - 11 שנה לנסיגה מרצועת הביטחון.
כדאי לשים לב לדיווח, שמציין בלי כחל ושרק שחיילים אינדונזיים מכוחות יוניפי"ל מסרו ללבנונים תיאור מדויק לגבי פעילות צה"ל - אבטחה של חברה אזרחית, "שמרד" לפי הדיווח, שעסקה בתחזוקת הגדר. לא יאומן.
לדיווח מצורפת מצגת מרשימה - שעושה קצת לא נעים, תכלס - שכוללת תקריבים על חיילינו בשלל פוזות. עושה לא נעים, בגלל הידיעה שכל עדשת זום היתה יכולה להיות בפוטנציה כוונת רובה.

לדיווח ולצילומים - כאן .

צילום לדוגמה: חיילינו מדגימים לעיתונות הלבנונית עמידת מוצא מטיפוס "למה מה קרה" (לא מותח עליהם אישית ביקורת, חלילה. אם הייתי שם במקומם, בן 18 או 19 או 20 שמת להיות בבית ולא לחטוף גידופים מתומכי חיזבאללה, ייתכן מאוד שהייתי מגיב אותו הדבר ולו בשביל הקטעים עם החבר'ה).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י oxcart בתאריך 13-05-2011 בשעה 22:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-05-2011, 22:53
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
אתה יכול למתוח ביקורת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oxcart שמתחילה ב "חיכוכון בגבול הצפון - חיילים מככבים בעיתונות הלבנונית"

אותי זה מקומם כל הסיפור הזה של חיילות הפרט,חוסר האחידות,והמראה הפלנגיסטי משהו הזה.
יש הוראות לביצוע אבטחת עבודות על הגדר,זה לא אמור להיראות כמו שכונה שכל אחד מסתובב על הבאב אללה.
הופכים את העניין למנהלתי ולא מייחסים חשיבות למבצעי,צריך לדבר בקשר,פרוק מההאמר הוא מטרה נייחת,קח קשר למשימה.קח מקלען למשימה,ויקומו ויגידו יש פערי כ"א.חבר'ה יש אבל תמיד יהיו פק"ליסטים.
מבצעים ניתוח שטח על הנקודה שצריך לתקן בציר,מעלים קלע לעמדה שולטת,יורדים לעמדות כמה שפחות חשופות כי כבר ראינו מה צלף לבנוני גרם לדב הררי הי"ד.
לטעמי אם אפשר לבצע עבודות כאלו בשעות החשיכה מה טוב.

נערך לאחרונה ע"י agent_amos בתאריך 13-05-2011 בשעה 22:56.
ישן 13-05-2011, 23:08
  משתמש זכר oxcart oxcart אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "אתה יכול למתוח ביקורת"

כתבתי שאני לא מותח עליהם ביקורות אישית, משום שיש להם מפקדים. הביקורת צריכה להיות מופנית אליהם. אני מכיר היטב את תסמונת החפ"ש: כשאתה זוטר בכוח, אין לך סבלנות לכלום, כל דבר מבחינתך הוא הצקה טורדנית שהלוואי שהיא תיגמר כבר ותוכל לחזור לשק"ש, ולא מגדירים לך היטב את המשימה, את המשמעויות שלה, את המקרים והתגובות - הנטייה הכי טבעית בעולם היא להקטין ראש לגודל של פחות מסיכה. אני רואה את זה כל חיי הבוגרים גם באזרחות, אגב.

** עריכה **

יש לי כן ביקורת כלפי דבר שנראה פעוט יחסית והוא השילוט הברור על הרכב של "שמרד". מחיפוש קליל בגוגל אני חושב שיש לי מושג לא רע מה החברה מייצרת, ואיזה אמצעים היא מתקינה בגבול. עדיף היה אם הרכב שלה היה קצת יותר מוסלק, כך שלפחות האפשרות לדעת מי מייצר את האמצעים על הגבול לא היתה כל כך שקופה לצד השני. ולמען הסר ספק, אני חוזר וכותב שוב ששמה של החברה מופיע בדיווח הלבנוני.

נערך לאחרונה ע"י oxcart בתאריך 13-05-2011 בשעה 23:13.
ישן 13-05-2011, 23:15

שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
זה כבר לא המפקדים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי oxcart שמתחילה ב "כתבתי שאני לא מותח עליהם..."

זה המשמעת העצמית של להוריד שרוולים כשווסט עולה,להיות עם כוננות מלאה עד הסוף,להכיר את החבר'ה שלך לכלי,שבצ"ק מסודר בחמ"ל,תדריך מ"פ או מפקד גזרה לפני עליה למשימה.זה הדברים המינימליים.
לשים קסדה על הראש ברגע שעולים לגדר,שלכולם תהיה אחידות במראה ולא כל אחד יראה כמו חייל מצבא אחר.יש משימה עולים אליה בשיא האחריות והדריכות,והידיעה שצריך לעשות אותה במאה אחוז.עוד משהו חשוב,זה נראה לי מפגר,אידיוטי מטומטם השלם את החסר לשחק על החיים בחוסר חיילות כזאת.
זה מתחיל מגומיות בנעליים,ממשיך בנשק נקי ומסתיים בלקום להסתער ולתקוע את המחבלים שצריך.

***עריכה***

אני חושב שבתדריך המתקין התייחס לדבר כעוד התקנה רגילה למרות אמצעי המיגון שלבש.זה רכב שירות אין מה לעשות לא יוציאו רכב חום בשביל לעלות טכנאי שירות שעובד תחת חוזה.

נערך לאחרונה ע"י agent_amos בתאריך 13-05-2011 בשעה 23:17.
ישן 14-05-2011, 21:58

אני חושב שההתעסקות בבעיות האמיתיות
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי sh_woll שמתחילה ב "'תקועים' כשאין יכולת לעסוק..."

תגלוש למעבר סיווג הבלמ"ס ואנחנו לא מסייעים לאוייב.
חיילות ונראות יוצרות הרתעה.
תנועה נכונה של כוח בשטח גורמת לאוייב לחשוב על תחבולות חדשות כי מה שיעשה כבר לא יפתיע.
מקצוענות ומקצועיות לא באות מן האוויר אלא מתוך לימוד ולמידה וכל הזמן חידושים.
לא מצאת את זה בדו"ח,אבל לך תגיד לאמא של החייל שעומד המכסה מנוע של האמר שהוא חטף כדור בראש כי הוא היה מפגר ולא התנהג כמו חייל במשימה מבצעית.כל הזמן קיימים סיכונים,אנחנו לומדים טכניקות קרביות ותנועה מבצעית על מנת להפחית אותם ולהפגע כמה שפחות.לחפ"ש לא אכפת מזה,אבל יש קצין שיכול ליישם את זה בשטח ולכפות על הכוח תרגול לפני העליה למשימה.

ישן 14-05-2011, 16:23
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אם כך אז למה הרשו לו לעלות ככה לסיור?"

אוקי אז ככה..............

שחור אינו צבע טבעי בטבע ולכן תתפלא אבל שחור יבלוט הרבה יותר בחושך מאשר ירוק צה"לי

עשו ניסוי ופיזרו 5 קסדות ירוקות ו-5 קסדות שחורות ומצאו מהר את כל השחורות ולא את כל הירוקות.

דבר שני דרך אמר"ל, הפליז השחור יהיה מטרה מעולה לצלף
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:39

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר