12-05-2011, 11:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי עידו403
יש לי הרבה כבוד לספורט הישראלי, בגלל זה אני מתעב את כל מה שקשור למועדון הזה, שבניצוחו של דון שימון הרס את הכדורסל בארץ, תוך התנהלות דורסנית ומבחילה.
?say what
אפשר תרגום לעברית?
אז?
אם ואם ואם. אם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה לוקחת את סבא על הגב בכל בוקר לבריכה בקאנטרי-קלאב במוצקין.
|
א, שמעון מזרחי לא הרס את הכדורסל בארץ אלא אנשים אחרים כמו אלה שניהלו את הפועל תל אביב או כמו קליין מהפועל ירושלים היום.
ב, מכבי בנתה את עצמה מכלום כאשר הפועל הייתה הקבוצה העשירה בעיר בעבר ומכבי כבר אז ניצחה אותה בלי כל הכסף אחרי ששמעון מזרחי תיקן את הבעיות שם בניהול.
לפני שאתה רושם דברים כאלה, תבדוק כיצד שאר הקבוצות התנהלו אז והיום ותבין שמזרחי או מכבי לא אשמים כאן ולדוגמא ראה את מכבי חיפה בכדורסל,שהבעלים שלה עוזב אותם בגלל העירייה של חיפה סבירות גבוה מאוד והוא קונה כנראה את אחת הקבוצות במרכז הארץ ששם העירייה כן הבטיחה לעזור לו תקציבית. גם בזה שמעון מזרחי אשם?
הייתה קבוצה בשם חולון להזכירך שלקחה למכבי את האליפות בצדק עם פחות כסף,אך היה לה ניהול נכון וחבל שאותה שנה לא הייתה סידרת גמר של הטוב מ 5,כי סידרה בין מכבי לחולון הייתה יכולה להיות הכי טובה בשנים האחרונות עם אחלה של משחקים.
למען יושר הדיון אני אוהד מכבי בכדורסל ואני נמצא עם אולטראס בנוקיה,שאני מגיע למשחקים,אך בכדורגל אני אוהד אותה קבוצה כמו שלך.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|