לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2011, 11:13
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "[QUOTE=עידו403]מכבי ת"א..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
לא חשבתי שאתה אחד מאותם אנשים שהם חסרי כבוד לספורט הישראלי.

יש לי הרבה כבוד לספורט הישראלי, בגלל זה אני מתעב את כל מה שקשור למועדון הזה, שבניצוחו של דון שימון הרס את הכדורסל בארץ, תוך התנהלות דורסנית ומבחילה.
ציטוט:
וזה לא נותן לך כבוד לומר את הדברים שרשמת עליה כאן.

?say what
אפשר תרגום לעברית?
ציטוט:
לא חשבו שהיא תעבור את השלב השני ביורוליג בכלל

אז?
ציטוט:
והיא כנראה הייתה זוכה,אם פרקינס היה משחק ולא פצוע.

אם ואם ואם. אם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה לוקחת את סבא על הגב בכל בוקר לבריכה בקאנטרי-קלאב במוצקין.

תוספת בעריכה:
היי, לפחות אני לא אחד מאותם אוהדי הגועל ת"א (והיו אתמול כמה אלפים שעשו את זה) ששרו במהלך משחק חצי הגמר הראשון נגד קרית שמונה שירי עידוד לפנאתנייקוס, איחולי שואה למכבי ת"א, וקריאות לשמעון מזרחי להתאבד.

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 12-05-2011 בשעה 11:20. סיבה: תוספת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2011, 11:25
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot]לא חשבתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
יש לי הרבה כבוד לספורט הישראלי, בגלל זה אני מתעב את כל מה שקשור למועדון הזה, שבניצוחו של דון שימון הרס את הכדורסל בארץ, תוך התנהלות דורסנית ומבחילה.

?say what
אפשר תרגום לעברית?

אז?

אם ואם ואם. אם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה לוקחת את סבא על הגב בכל בוקר לבריכה בקאנטרי-קלאב במוצקין.

א, שמעון מזרחי לא הרס את הכדורסל בארץ אלא אנשים אחרים כמו אלה שניהלו את הפועל תל אביב או כמו קליין מהפועל ירושלים היום.
ב, מכבי בנתה את עצמה מכלום כאשר הפועל הייתה הקבוצה העשירה בעיר בעבר ומכבי כבר אז ניצחה אותה בלי כל הכסף אחרי ששמעון מזרחי תיקן את הבעיות שם בניהול.

לפני שאתה רושם דברים כאלה, תבדוק כיצד שאר הקבוצות התנהלו אז והיום ותבין שמזרחי או מכבי לא אשמים כאן ולדוגמא ראה את מכבי חיפה בכדורסל,שהבעלים שלה עוזב אותם בגלל העירייה של חיפה סבירות גבוה מאוד והוא קונה כנראה את אחת הקבוצות במרכז הארץ ששם העירייה כן הבטיחה לעזור לו תקציבית. גם בזה שמעון מזרחי אשם?

הייתה קבוצה בשם חולון להזכירך שלקחה למכבי את האליפות בצדק עם פחות כסף,אך היה לה ניהול נכון וחבל שאותה שנה לא הייתה סידרת גמר של הטוב מ 5,כי סידרה בין מכבי לחולון הייתה יכולה להיות הכי טובה בשנים האחרונות עם אחלה של משחקים.

למען יושר הדיון אני אוהד מכבי בכדורסל ואני נמצא עם אולטראס בנוקיה,שאני מגיע למשחקים,אך בכדורגל אני אוהד אותה קבוצה כמו שלך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 12-05-2011, 17:12
צלמית המשתמש של פאקטשלי
  פאקטשלי פאקטשלי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "אשכול האושר השבועי בהקדשה לרומק שנרדם בשמירה."

אמנם סגרתי, אבל היה אוכל טעים!!!!! המון בשר, המון סלטים וקינוחים באמת יפים בשביל צבא. אין לי בעיה לסגור בשנה הבאה בתור מילואימניקית
חוץ מזה חיברו לי אפטר לסבב וניצלתי אותו לסרט עם חברה. בגלל המשחק ה#@$%! של הפועל ת"א חסמו לנו את הכניסה לקניון איילון ונתקענו שעה בפקקים עד שהחלטנו לנסוע לקניון גבעתיים. במקרה הייתה הצגה אחרונה של הסרט שרצינו ועוד בתלת מימד! +הנחה לחוגרים! והכי כיף שהיינו היחידות בכל הקולנוע כך שהייתה לנו הקרנה פרטית! בחרנו את המושבים הכי טובים,אף אחד לא הסתיר לנו ויכלנו לדבר במהלך הסרט ולצחוק בקול רם בלי להפריע לאף אחד! תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מקווה שיהיה סופ"ש מהנה באותה מידה
ישן 13-05-2011, 22:17
צלמית המשתמש של Shai
  Shai Shai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "אשכול האושר השבועי בהקדשה לרומק שנרדם בשמירה."

עלילות האייפון של שי.

שבוע שעבר בעת מבצע שגרתי בשירותים, הונח האייפון בכיור לא פעיל. המבצע הופסק בהפתעה לנוכח "בלופ בלופ" מכיוון הכיור. כן, השייפון נרטב. מאז, כל 2-3 דקות, בעקבות המים שנגעו בחיבורים, קופצת הודעה מציקה של: "התקן זה לא מתאים לגרסה זו של האייפון". אז... כל הכבוד לאפל שזיהו שמים לא מתאימים לגרסה הזו, אבל החיים שלי בזבל.

לאחר מספר נסיונות תיקון עצמאיים שלא עלו יפה, פניתי למעבדה - אלו אמרו: תיקון 800 ש"ח. בארור, איך הם רוצים את זה... באשראי או במזומן?
התימני שבי החל להיות יצירתי וחשב על דרך לספוג את הרטיבות מתוך האייפון.
שמתי את האייפון לילה שלם בתוך גרב עם אורז, והופה - לשייפון שלום!

וכעת, מישהו רוצה אורז?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:29

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר