לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2011, 19:49
  kaki141 kaki141 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.11
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "1. תתבייש, זה כל מה שיש לי..."

אני מצטער שנכנסתי לפורום הזה מלכתחילה
אין לי מושג למה קשה לכם לקבל ביקורת על "הצבא הכי טוב בעולם" . כנראה יש פה מחלה של צהיבות יתר או שהצבא הצליח לשטף לכם את המח יותר מדיי.
אני שונא את הצבא בגלל איך שהוא מתנהל . אני לא חייל שמסרב פקודות ועושה בעיות כלל . אני שונא את התפקיד שלי והוא גורם לי לנזק פיזי (וסביר להניח שגם נפשי) אבל אני בכל זאת עושה אותו (כי אני מפחד מבעיות) . ולמרות הכל ההרגשה כיאילו הצבא בא נגדי (המ.צ זה פרט שולי שמרגיז אותי מאוד).
ולא משנה כמה האהבה בלי גבולות הזאת שלכם לצבא . להשלים עם מצב שחיילים נענשים על שטויות . שהצבא שאתם משרתים בו רודף אותכם , למרות שאתם אוכלים חרא בכל מקרה.
תגידו "הכל משחק" , "כולם עוברים את זה" .. זה הכל בולשיט בעיקר בשביל לשקר לעצמכם. אני לא צעיר ואני כבר מספיק זמן בצבא בשביל לראות את הרוע לב הזה חוגג. וכמה הצבא הזה אטום ועושה תמוות למשרתים בו .
ועצם ההסכמה עם זה רק מראה כמה החברה שלנו עקומה ומפגרת.

הייתי אומר לשניכם שאתם מוזמנים לקפוץ לי. אבל אתם מספיק מטומטמים שמשתינים עליכם ואתם חושבים שזה גשם . אז זה בסדר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-06-2011, 20:04
  כינוי שקר כלשהו כינוי שקר כלשהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.10
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי kaki141 שמתחילה ב "אני מצטער שנכנסתי לפורום הזה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kaki141
אני מצטער שנכנסתי לפורום הזה מלכתחילה
אין לי מושג למה קשה לכם לקבל ביקורת על "הצבא הכי טוב בעולם" . כנראה יש פה מחלה של צהיבות יתר או שהצבא הצליח לשטף לכם את המח יותר מדיי.
אני שונא את הצבא בגלל איך שהוא מתנהל . אני לא חייל שמסרב פקודות ועושה בעיות כלל . אני שונא את התפקיד שלי והוא גורם לי לנזק פיזי (וסביר להניח שגם נפשי) אבל אני בכל זאת עושה אותו (כי אני מפחד מבעיות) . ולמרות הכל ההרגשה כיאילו הצבא בא נגדי (המ.צ זה פרט שולי שמרגיז אותי מאוד).
ולא משנה כמה האהבה בלי גבולות הזאת שלכם לצבא . להשלים עם מצב שחיילים נענשים על שטויות . שהצבא שאתם משרתים בו רודף אותכם , למרות שאתם אוכלים חרא בכל מקרה.
תגידו "הכל משחק" , "כולם עוברים את זה" .. זה הכל בולשיט בעיקר בשביל לשקר לעצמכם. אני לא צעיר ואני כבר מספיק זמן בצבא בשביל לראות את הרוע לב הזה חוגג. וכמה הצבא הזה אטום ועושה תמוות למשרתים בו .
ועצם ההסכמה עם זה רק מראה כמה החברה שלנו עקומה ומפגרת.

הייתי אומר לשניכם שאתם מוזמנים לקפוץ לי. אבל אתם מספיק מטומטמים שמשתינים עליכם ואתם חושבים שזה גשם . אז זה בסדר.

אם התפקיד שלך עושה לך נזק נפשי וגופני, לך תראה איש מקצוע ותתחיל בתהליך של פסילת מקצוע. ואם אתה לא רוצה, אל תשלה את עצמך שזה בגלל שיעשו לך בעיות או שהצבא גוף אטום, כי אפשר להסתדר עם כל דבר בצבא, השאלה היא אורך נשימה ומידת ההשקעה שלך בסיפור.
זה א'. ב', אם אתה מאמין שהמערכת רודפת אותך, אל תתן לה סיבות ואם כבר נתת לה סיבות, תקבל את חוקי המשחק כמו שהם, כמו שאמרת, אתה לא חייל צעיר. אתה אמור לדעת שלכל מקרה תהיה תגובה.
ג' לא יודע מה אתך, לסבא שלי היה מספר על היד. אין קשר למה שעברתי בצבא (ותאמין לי שעברתי המון דברים, כשחלק ניכר מהם היו רעים ורוע נטו) לזה שאני מזדעזע מזה שאתה קורא לחייל בצה"ל 'יודנראט'. כמו שאמרתי, זה לא מכבד אותך, ואותך בלבד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר