לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-06-2011, 22:17
  sfargol sfargol אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.10
שאלה תוקף תלונה צבאית

שלום לכלום

אז ככה בתאריך ה 2/6/11 יום ה' סגרתי שבת . הייתה לי עליית משמר בשעה 11:00 בבוקר אך לא הגעתי אליה בזמן מסיבות מוצדקות . באותו יום היה לי בשעה 8:30 בבוקר תור לרופא שיניים פרטי , העניין סוכם ותואם עם המפקד שלי יום לפני - עד כאן הכל טוב ויפה.
יום למחרת אחרי שאני מסיים אצל הרופא שיניים אז בסביבות השעה 9 אני יוצא לכיוון הבסיס ( אני משרת באוגדה 340 בבסיס נחשונים , אני גר ברחובות) . אני מגיע לצומת אל - על , משם יש לי הסעה לבסיס בסביבות השעה 9:50 ומחכה להסעה של השעה 10 . מחכה מחכה ומחכה ... והיא לא מגיעה עד השעה 10 וחצי . המפקד שלי מתקשר אליי עוד בשעה 10 ושואל איפה אני ואני אומר לו שאני מחכה להסעה בצומת אל - על . לאחר מכן התקשרתי לעדכן שההסעה לא מגיעה ושלא בטוח שאני יגיע עד השעה 11 . בסופו של דבר חיכיתי קרוב לשעה וחצי עד השעה 11 וחצי ובאמת לא באה שום הסעה ( פאק בהסעות אני מקווה באמת כי לפי מה שידוע לי אמור להיות בשעה 10 הסעה לבסיס) . בסופו של דבר הגעתי לבסיס במונית מצומת אל על לנחשונים עלה לי 50 ש''ח!!
בקיצור הגעתי בסביבות השעה 11:50 לבסיס , חתמתי על אפוד ונשק ועשיתי עליית משמר אצל המפקד תורן.

עשיתי את השבת ,הכל טוב ויפה .

יום ראשון אני מסיים את השבת והמפקד שלי אומר לי שיש מצב שאני הולך להשפט על כך שאיחרתי לעליית משמר השבוע הזה אך איני יודע באיזה יום.
מה שכן ידוע לי זה שכן רשמו לי טופס תלונה .

השאלה שלי היא לכמה זמן תקף טופס תלונה מיום כתיבת התלונה , והאם לדעתכם המפקד שהולך לשפוט אותי (סמג''ד הקשר בדרגת רס''ן) ייתחשב בעובדות שננתי לכם למעלה ? האם הוא גם יכול להביא לי נזיפה / אזהרה או שברוב המקרים נותנים ריתוק ?

עוד דבר זה שדיברתי היום עם המפקד שלי והוא הבטיח לי שהוא יבוא לקראתי במשפט ויגיד מילים טובים עליי כי אני סה''כ חייל טוב שלא עושה בעיות , עושה את העבודה ולא מאחר .

* זו גם הפעם הראשונה שאני מאחר לעליית משמר אי - פעם .

אשמח לתשובות מכם בהקדם !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2011, 22:55
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אכן פורמלי.. גם לי קרה שקיבלתי תלונה נשפטתי ויצאתי זכאי
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי fritz2 שמתחילה ב "כי הבחור בסיטואציה לא נעימה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי fritz2
אם נכתב טופס תלונה זה פורמאלי וכנראה יעבור הלאה, מקווה שאכן לא תחטוף, מכאן זה נשמע שהסיטואציה לטובתך.

בהצלחה

אכן - בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר