לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2011, 12:14
צלמית המשתמש של ronkaa
  ronkaa ronkaa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ronkaa שמתחילה ב "הורדה נורא איטית מMEGAUPLOAD"

קבלו עידכון. התקשר הרגע הטכנאי והתחיל לספר לי שהוא כבר זוכר את הבית שלי מרוב כל התקלות שהיו לנו ובלה בלה בלה והוא אמר שהם לא אחראים ואין להם אחריות על האינטרנט ככה והוא יבוא יבדוק באתר שלהם יראה שהכל תקין וזה באמת 12MB ואז יחייב אותי על 100 שקל על זה שסתם הזמנתי טכנאי ואין בעיות.
הוא אמר שהוא ידבר עם הנציגים ששלחו אותו ויברר מה קורה, אחרי זה התקשר עוד נציג ושואל אם אני רוצה לבטל ובאותו הזמן אני בודק אם זה עדין מוריד לאט מMU ומתברר שזה מוריד על המקסימום ! שואל אותו מה לעזעזל הוא עשה שזה ככה והוא אמר שהוא שלח ריענון למודם. אחרי כמה דקות אני מנסה להוריד משהו אחר וזה שוב פעם לוקח לזה 40 יום להוריד קובץ ......

מה אתם אומרים לעשות? לא בא בחשבון שיחייבו אותי 100 שקל כשאני ברור רואה תקלה והנציגים עצמם שולחים אלי את הטכנאים ואז בא הטכנאי ואומר לי שאין כלום. עולה בי הרעיון שהם מגבילים לי את הפס או משהו אחר אבל כמו שאמרתם הם לא מוכנים להודות בזה. מה לעשות?

*דתי לצורכי מס

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:59

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר