לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-07-2011, 11:13
צלמית המשתמש של Benjamin Willard
  משתמש זכר Benjamin Willard Benjamin Willard אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.11
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "הפתיע אותי, בד"כ כשטיבי מזכיר..."

שיפי...

יש גבולות לחופש הביטוי.... וחוק הנכבה אפילו לא מגביל אותו, הפסקה השנייה של מהארץ:
"
החוק המתוקן הוא גרסה מצומצמת לנוסח תקיף יותר שביקש להעביר ח"כ אלכס מילר (ישראל ביתנו). לפיו, ייגזר מאסר של עד שלוש שנים על מי שיציין את יום העצמאות של ישראל כיום אבל. ההצעה המתוקנת כוללת איסור מימון פעילויות, שיש בהן שלילת קיומה של ישראל כמדינת העם היהודי או שלילת אופיה הדמוקרטי. כמו כן ייאסר מימון פעילויות שיש בהן משום תמיכה במאבק מזוין, או במעשה טרור נגד ישראל; פגיעה בכבוד הדגל, המדינה או בכבוד סמל המדינה. על פי ההצעה, יוכל שר האוצר לעכב כספים לתקצוב גופים שלא יעמדו בדרישות החוק.
"

אין לי כח לחפש את החוק...

אני לא יודע, אבל לדעתי הגיוני לחוקק חוק שימנע מימון ציבורי לגופים שפועלים בניגוד לציון המדינה, ואף מציינים את הקמתה כאסון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-07-2011, 23:10
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "על מה אתה מדבר? עד שנות ה-60..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי infected aviad
על מה אתה מדבר?
עד בשנות ה-60 לא היה אובייקט בשם העם הפלסטינאי, עד אז היו סתם מהגרים מכל מיני ארצות.
אף אחד מהם לא היה פה עשו דורות, אולי כמה עשרות שנים. אלא שהיו פה לפני היו או הבדואים או יהודים שהתאסלמו, בעיקר באזור יהודה.

היו פה ערבים חוץ מה"עולים החדשים" מארצות ערב ואימפריה העותמאנית. כמותם היתה מספקת, כדי לדבר על קהילה ערבית כלשהי היושבת בפלסטין. זהו. אנשים אפשר לגרש, תודעה לשבור - לא.

ישן 04-07-2011, 14:26
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אני לא רואה מה "מדינאי" כותב כי הוא אצלי ברשימת ההתעלמויות
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי op9090 שמתחילה ב "OK חזרנו..."

אבל במידה והוא מציע חזרה בתשובה, אני רק רוצה לציין שהייתי עושה זאת רק שמן הסתם בשביל לחזור בתשובה צריך ללכת הרבה פעמים לרב כלשהוא ומן הסתם שהוא יאנוס אותי או סתם ינצל אותי מינית לסיפוק צרכיו, וכרגע זה ממש לא מתאים לי...

אה, ובנוגע לתמונה - התמונה הזו היא זיוף. כמו שניתן לראות, כשהם התנשקו הם לא השתמשו גם בלשון, כאשר במקרה שקרה באמת הם כן השתמשו בלשונותיהם ולאו דווקא בדרך השגרתית...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 04-07-2011 בשעה 14:29.
ישן 04-07-2011, 22:59
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "שני צדדים של אותו מטבע"

ההבדל הוא שהניצחון הישראלי הוא אכן ישראלי (או ציוני), ההפסד איננו "פלסטיני", אלא ערבי.
הפלסטיניזציה של ההיסטוריה היא השקר. זה לא שלא נדפקו כמה ערבים מכל הסיפור, אבל הם לא היו פלסטינים.
אפילו היום - לאחר 40 שנות "כיבוש", והפרדה של ערביי 48 משאר ערביי המזרח התיכון, השפה של הערבים העירוניים פה דומה יותר לזו של העירוניים בסוריה ולבנון מאשר לזו של הכפריים באותם אזורים. אין שום היסטוריה משותפת ייחודית, שפה משותפת ייחודית, תרבות משותפת ייחודית וכן הלאה שמבדילה בין ה"פלסטינים" לערבים אחרים באזור. המאפיין הייחודי שלהם הוא שהם לא קיבלו אזרחות של אף מדינה בסוף המחצית הראשונה של המאה ה-20 (או קיבלו ואיבדו - בקשר לערביי יו"ש). היומרה לבסס לאומיות על פרט טכני פעוט כזה מראה מה המניע האמיתי - אנטישמיות - ומה המטרה האמיתית - חיסול מדינת ישראל.
ישן 05-07-2011, 00:05
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "הפלסטיניזציה הרטרואקטיבית היא שקר"

אני מסכים שנוצר "אתוס מכונן" כזה שאתה מדבר עליו, אבל אני חולק עליך בשתי נקודות:

אחת, האתוס הזה עדיין חדש וטרי, ואיננו מגובש במיוחד. ספציפית, לא ברור שיש זהות מטרות או שותפות רגשית בין הערבים שבתחומי הקו הירוק, הערבים שבשטחים והפליטים שבשאר ארצות ערב (מעבר לזו שקשורה בשנאת ישראל). מכאן, שדבר עוד לא נחתם ונחקק בסלע...

שתיים, אפילו ואסכים שאין דרך למחוק את הלאומיות הפלסטינית, זה רחוק מלהגיד שאין טעם להילחם נגד שכתוב ההיסטוריה. אפילו אם "להתווכח עם קיומה של הלאומיות הזאת" זה "ארכאי, מאוחר ומיותר מידי", להילחם נגד הצדקתה עדיין חשוב ומועיל.
להבדיל, זה כמו שמישהו יגיד "טוב, ליהודים האלה יש מדינה, ומכאן שאי-אפשר להשמיד אותם". אכן, עד כה הם לא הצליחו - אבל זה בזכות זה שאנו מתנגדים. אני מניח שלא תטען שאילולא נלחמנו על חיינו עדיין היינו פה. והמלחמה הזו עלתה לנו במשהו. המלחמה נגד השקר הפלסטיני אולי לא תמנע את קיומו, אבל בהחלט סביר שהיא תמנע ממנו הצלחות נוספות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:13

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר