לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2011, 12:13
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "באיכות נמוכה"

זה שהוא תומך בישראל ורואה את המציאות לעתיד של האזור שלנו וסכנת קיומנו לא אומר שאני חייב להסכים איתו על הכל. בעולם ישנם הרבה אנשים שתומכים בדבר אחד שלא קשור למדינתם ויש להם עדיין את הטענות שלהם כלפי צורת החיים שלהם בארצם . אני לא תומך כל כך בדרך החיים הקפיטליסטית הקיצונית שגלן בק נמנה עם תומכיה . הוא בא מחינוך שמרני שיש לו הרבה תומכים בארצות הברית. הרבה פוליטקאים רפובליקנים תומכים בישראל תמיכה מלאה אבל אני לא בטוח שהם היו רוצים כלכלה כמו שלנו שיש בה גם מדיניות רווחה מסויימת(תקצוב אוניברסיטאות, ביטוח רפואי בסיסי וקצבאות). אני יכול להסכים איתך שאולי הוא מגזים בפראנויה שלו לגבי הממשל הדמוקרטי(למרות שאנחנו עדים אולי לאסון כלכלי עולמי בגלל ממשל אובאמה) אבל זה עדיין אני מאמין שבכל הנוגע לישראל הוא צודק ואני שמח שיש לו תומך כמוהו.אתה תטעו שזה נובע אולי ממניעים דתיים או קידוש החיים המערביים אבל גם באירופה ובשאר בעולם יש תומכים לשמאל הקיצוני בישראל בקרב אירגוניים מוסלמים קיצוניים שמאמינים בהשמדתה של ישראל מבחינה דתית (כמובן במסווה). הייתי ממליץ לך לקרוא במדור כלכלה של סוף השבוע של מקור ראשון על כלכלת האיסלאם , מדובר רבות על תמיכה במסווה באירגוניים חילונים שמאלנים על מנת לקדם אג'נדה מוסלמית דתית קיצונית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:18

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר