|

14-07-2011, 14:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.08.10
|
|
|
בעיה בשירות הצבאי
טוב,אז יש איזה בעיה שדי מפריעה לי לעבור את השירות כמו שצריך..
כרגע עליתי לאימון מתקדם בשריון,מסתדר מבחינה מקצועית והכל,אבל קורה לי הרבה שבא לי פשוט לקחת את הדברים שלי וללכת הביתה,לא בגלל איזה יחס של מפקדים או לא יודע מה,אלא בגלל שאין לי מוטיבציה ואני מרגיש שלפעמים אין לי את הכוח להתמודד עם דברים.
כל הזמן נכנס לשביזות,ולא על דברים ענקיים ומטורפים,אלא מדברים קטנים כמו שמירות באמצע הלילה,שאין כוח לקום,או המרחק מהבית או שאתה חושב על זה ויש עוד שבועיים עד שתראה בית..
קשה לי לחבר את עצמי,ואת מה שאני עושה כרגע,למוטיבציה,כמו שאומרים שאני כרגע שומר על הבית ועל היקרים,אני לא מסוגל "לתרגם" את השמירה שאני עושה כרגע,או את המטבח לזה שאני עכשיו שומר שלא יקרו איזשהם אירועים.
אין לי את הכלים להתמודד עם דברים,אני תמיד נלחץ,רואה שחור,וקשה לי להתחבר לאופטימיות שזה יעבור,שמתישהו יהיה יותר טוב.
אני לא רואה עוד מישהו שקשה לו ככה,כולם לוקחים את זה בסבבה,לפעמים אני רק רוצה לשבת,וגם את זה אי אפשר.
בתחילת הטירונות דיברתי עם הסמ''ח שלי (דווקא עם סמ''ח,לא עם מפקד),והוא הסביר לי עד כמה חיים של לוחם עם חרא חיים אבל בכל זאת ממשיכים,ולי מאוד קשה למצוא את הכוח להמשיך,לעוד שמירה,לעוד מטבח לעוד 21,למרות הכל,למרות הקושי.
נראה לי שעכשיו אני הרבה יותר חלש נפשית ממה שהייתי לפני לפני שהתגייסתי.
אני כרגע מסתכל על חירניקים,או על אנשים שמשרתים ביחידות מיוחדות,ואני אומר,רבאק,איזה אנשים חזקים אלה,איך הם מסוגלים,ולא יודע איך להפוך,איך למצוא את הכוח להיות כאלה.
אני רוצה להיות לוחם,הכי רוצה בעולם,אבל כרגע פשוט לא מסוגל,מתעצל,מקטר,שביזות ענקית שמתחילה עוד במחנה נתן.
אני יודע שאם אני ארד לג'וב,והייתי ג'ובניק שבועיים(כמעט השתגעתי),אני אתגעגע לשירות קרבי,ואני יודע שאת המסלול הזה אני אסיים,לא משנה מה,אבל עד אז אני לא רוצה להעביר ככה את השביזות.
אגב,סתם בשביל לסבר את האוזן,אני יכול להיות הכי שבוז בעולם,בשנייה שאני עולה על הטנק,לעוד תרגיל,פתאום השביזות נעלמת,אני הופך להיות הבנאדם הכי מאושר עלי אדמות,אבל איך שאני יוצא ממנו,ישר אני חושב על הטא''ת (טיפול אחרי תנועה) שמחכה לי.
הייתי רוצה לשמוע מכם אם זה קרה לכם,ומה עשיתם בשביל להתגבר על זה.
|
|