לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-07-2011, 14:19
  ofirms ofirms אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.10
בעיה בשירות הצבאי

טוב,אז יש איזה בעיה שדי מפריעה לי לעבור את השירות כמו שצריך..
כרגע עליתי לאימון מתקדם בשריון,מסתדר מבחינה מקצועית והכל,אבל קורה לי הרבה שבא לי פשוט לקחת את הדברים שלי וללכת הביתה,לא בגלל איזה יחס של מפקדים או לא יודע מה,אלא בגלל שאין לי מוטיבציה ואני מרגיש שלפעמים אין לי את הכוח להתמודד עם דברים.
כל הזמן נכנס לשביזות,ולא על דברים ענקיים ומטורפים,אלא מדברים קטנים כמו שמירות באמצע הלילה,שאין כוח לקום,או המרחק מהבית או שאתה חושב על זה ויש עוד שבועיים עד שתראה בית..

קשה לי לחבר את עצמי,ואת מה שאני עושה כרגע,למוטיבציה,כמו שאומרים שאני כרגע שומר על הבית ועל היקרים,אני לא מסוגל "לתרגם" את השמירה שאני עושה כרגע,או את המטבח לזה שאני עכשיו שומר שלא יקרו איזשהם אירועים.

אין לי את הכלים להתמודד עם דברים,אני תמיד נלחץ,רואה שחור,וקשה לי להתחבר לאופטימיות שזה יעבור,שמתישהו יהיה יותר טוב.
אני לא רואה עוד מישהו שקשה לו ככה,כולם לוקחים את זה בסבבה,לפעמים אני רק רוצה לשבת,וגם את זה אי אפשר.

בתחילת הטירונות דיברתי עם הסמ''ח שלי (דווקא עם סמ''ח,לא עם מפקד),והוא הסביר לי עד כמה חיים של לוחם עם חרא חיים אבל בכל זאת ממשיכים,ולי מאוד קשה למצוא את הכוח להמשיך,לעוד שמירה,לעוד מטבח לעוד 21,למרות הכל,למרות הקושי.
נראה לי שעכשיו אני הרבה יותר חלש נפשית ממה שהייתי לפני לפני שהתגייסתי.

אני כרגע מסתכל על חירניקים,או על אנשים שמשרתים ביחידות מיוחדות,ואני אומר,רבאק,איזה אנשים חזקים אלה,איך הם מסוגלים,ולא יודע איך להפוך,איך למצוא את הכוח להיות כאלה.
אני רוצה להיות לוחם,הכי רוצה בעולם,אבל כרגע פשוט לא מסוגל,מתעצל,מקטר,שביזות ענקית שמתחילה עוד במחנה נתן.

אני יודע שאם אני ארד לג'וב,והייתי ג'ובניק שבועיים(כמעט השתגעתי),אני אתגעגע לשירות קרבי,ואני יודע שאת המסלול הזה אני אסיים,לא משנה מה,אבל עד אז אני לא רוצה להעביר ככה את השביזות.

אגב,סתם בשביל לסבר את האוזן,אני יכול להיות הכי שבוז בעולם,בשנייה שאני עולה על הטנק,לעוד תרגיל,פתאום השביזות נעלמת,אני הופך להיות הבנאדם הכי מאושר עלי אדמות,אבל איך שאני יוצא ממנו,ישר אני חושב על הטא''ת (טיפול אחרי תנועה) שמחכה לי.

הייתי רוצה לשמוע מכם אם זה קרה לכם,ומה עשיתם בשביל להתגבר על זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2011, 03:53
צלמית המשתמש של jinji
  משתמש זכר jinji jinji אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל jinji שלח הודעה דרך MSN אל jinji
ברוך הבא לצה''ל :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ofirms שמתחילה ב "בעיה בשירות הצבאי"

אם הייתי סופר כמה פעמים נכנסתי לשביזויות במהלך השירות כנראה שלא הייתי יכול להגיב לך עכשיו.

כל הרגעים הקשים האלה הם חלק מאוד משמעותי בשירות, "אם שירת בצה''ל ולא היית שבוז לא שירת בצה''ל"(סתם עושה טייק אוף).
הכי יפה זה שבמבט לאחור אתה כל כך תצחק על זה ותחשוב על כמה שהיית "דפוק" להיות מבואס בגלל "שטויות".
נכון שזה קשה ושהכי קל זה להרים ידיים וללכת הביתה אבל אין מה לעשות, זה חלק מהחוויה. כל היופי זה להתגבר על זה ולהמשיך לתפקד כמו גבר!

ולחבוב שמעליי - אל נא תשווה בין שירות כזה או אחר, כל אחד עובר דברים בצורה אינדיבידואלית, קח שריונר שים אותו בדבורה והוא יבכה לך, קח דבורן תן לו לרוץ והוא ישבוק, קח חי''ניק שים אותו בטנק והוא ילחץ מרוב שאין לו מקום.

באופן אישי התקופה הכי משביזה שהייתה לי בשירות היא שעשיתי יומיות.

ישן 16-07-2011, 16:03
  soul doubt soul doubt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.11
לא שריונר, אבל יודע כמה דברים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ofirms שמתחילה ב "בעיה בשירות הצבאי"

כשאני מתעורר לשמירה, או בטפ"ש, או בכל משימה לא נעימה אחרת שמטילים על המחלקה, אני מיד חושב על כל החיילים- גם הם מבואסים, בדיוק כמוני, אבל זה משהו שצריך לעשות ואם אני אתחפשן או אנסה לעקוץ את זה בצורה כזאת או אחרת רק הם יפגעו מזה- אדם עובד אחד פחות.
"אם אני לא אחליף אותו בזמן ייצא לו לישון פחות", "אם אני לא אגרז כמו שצריך יטילו את המשימה על מישהו אחר".

הכי קל זה לשקוע במחשבות ההרסניות האלה ולהתנוון לאט לאט. אתה באמת רוצה להיות בן אדם רקוב עוד כמה חודשים? או שבאמת לפתח את עצמך ולהתחזק?

אתה אף פעם לא תוכל להשליך את המטלות היומיומיות שלך על הגנה המדינה. אולי רק בדיעבד. זאת לא צריכה להיות המחשבה שלך, זה לא מחזיק שום אדם, לדעתי. מה שיחזיק אותך הם החברים שאיתך.

וכמה חם, מלכלך ומעייף שיהיה הצמ"פ, בסופו של דבר זאת חוויה, וכשאוכלים את החרא הזה ביחד זה הרבה יותר קל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר