לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2011, 11:16
צלמית המשתמש של turhtk37
  משתמש זכר turhtk37 turhtk37 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.08
עזרה דחופה - בעיות ת"ש

שלום לכולם, אגש ישר לעניין:

הייתי במסלול יחידת שלדג במשך חצי שנה ועברתי ביחידה גם קורס חובשים, במהלך המסלול היו לי בעיות ת"ש חמורות ביותר אבל המשכתי, בסופו של דבר החלטתי לצאת.
כשהגעתי לבקום ביקשתי לראות משקי"ת ת"ש וזו ביקשה ממני להביא טפסים שמוכיחים את המצב בבית, היא נתנה לי יומיים להביא את כל הטפסים...וזה ממש קצת זמן כי כמה שלא התאמצתי לא הצלחתי להביא לה את הטפסים והיא לא נתנה לי שום הארכה על מנת להביא אותם, מה גם שהמצב שלי לא מתבטא בטפסים אלא אם היא הייתה עושה ביקור בית היא הייתה רואה את המצב, כשאמרתי לה היא אמרה: המשקיות בבק"ום לא עושות ביקורי בית, וכך, על סמך כלום היא קבעה שיש לי ת"ש 2.
לאחר מכן נשלחתי לקצין מיון ושטחתי בפניו את כל המצב שלי [לפעמים מגיעים בבית למצב שאין מה לאכול, אבא נפטר ואני המפרנס היחידי! יש לי עוד שלושה אחים קטנים ואמא שמבחינה נפשית בקושי יכולה להרים את הבית] הוא טען שלא מעניין אותו ובגלל שהוחלט לי ת"ש 2 הוא נתן לי צוו ליום ראשון ללכת לחיל התקשוב [בה"ד 7 בצריפין] ושם ישבצו אותי לאחת המרפאות שקשורות לחיל התקשוב שרוב הסיכויים שיוצאים שם חמשושים..

שורה תחתונה - אני פשוט לא יכול שזה יקרה! לא יכול! המצב שלי בבית קשה מאוד ואין מי שיחזיק את אמא ואחים שלי ואף אחד שם פשוט לא מבין את זה...אני לא יודע פשוט מה לעשות יום ראשון...לחזור למדור קורסים בבק"ום [איפה שפגשתי את הקצין מיון] ולסרב ללכת לחיל התקשוב ושם יכולים להכניס אותי לכלא..
או ללכת לחיל התקשוב ואז פשוט להתשגע, פשוטו כמשמעו שלא נותנים לי להיות ולעזור בבית!

הקצין טען שבגלל שיש לי מקצוע חובש אני חייב להשתבץ במקצוע הזה ושביקשתי לפסול את התפקיד הוא לא נתן לי..

ת'כלס אני לא יודע כבר מה לעשות אני עומד להשתגע מהמערכת הזו...מצד אחד אני הכי לא רוצה ללכת לכלא וגם לא יכול זה ישבור את המשפחה שלי ומצד שני אני חייב תפקיד שאוכל לחזור בו כל יום הבייתה ולעבוד...
למה המערכת הזו כ"כ רעה וכדי שבן אדם יוכל לקבל את הת"ש שמגיע לו ולעזור בבית [והכל הכל הכל בצדק!!] הצבא קודם צריך להגדיר אותי כמשוגע או להכניס אותי לכלא או לראות קב"ן...סה"כ מדובר בבן אדם שפוי שרוצה לעזור למשפחה שלו ולא יותר מזה והם פשוט ממררים לי את החיים..!!

עזרה בבקשה דחוף..שבת שלום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר