31-07-2011, 09:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.10.03
|
|
|
הייתי ברוטשילד ושמחתי לראות שיש על מי לסמוך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "בעקבות המחאה: ח"כ אקוניס הודיע שרה"מ בוחן הוזלת הדלק והחשמל וגם הפחתת מיסים משמעותית"
אהלן
ואללה שיש על מי לסמוך ונראה לי שהדורות הבאים בהחלט ראויים לקבל מדינה מתוקנת ומנוהלת כראוי.
יש שם "דיירים" מכל קצות הקשת הפוליטית, חילוניים משכבות חלשות יותר, משכבת הביניים (נראה לי שרובם) גם ציבור קטן של חרדים , לא נראה לי שהם ישנים שם , אבל נמצאים שם וראיתי גם מספר בני מיעוטים. ובהחלט יש שם גם "מזוהים" עם הליכוד.הם גם משוייכים למעמד הביניים.
ההתרשמות שלי, שבאמת אין כאן מניע פוליטי אלא רק הלחץ והעול המוטלים "כמנה עיקרית" רק על מעמד הביניים ומטה.
אמנם הממשלה הזו אינה אשמה ישירות במצב הזה אבל תרומתה ניכרת, מה שכן, למעמד הביניים נגמר כבר בגזילת חסכונותיו ומהאובר דראפטים בבנק שאינם נגמרים.
הממשלה חייבת להוריד המיסים ומשמעותית, ובמקביל חייבת לעשות מה שהיא דורשת מהעם, להתייעל ולהצטמצם. להערכתי, במידה ויורידו את מספר השרים לחצי ואת כל הנילווה לאותם השרים ותצמצם את התקציבים המיוחדים לחברי הכנסת הרי שההורדה במיסים ברובה תקוזז. אבל לצורך כך הממשלה חייבת להראות את רצונה הכנה ואת כוונתה הנחרצת להוריד משמעותית במיסים ולהיטיב קצת עם מעמד הביניים אשר במשך כל השנים נתן ונתן עד ש...זהו. נגמר.
אם הממשלה הזו, תבצע זאת, להערכתי היא "מינפה" עצמה בצורה לא רגילה,תוך ניצול רגעים קשים אלו לטובתה בצורה הכי נכונה, ובמתן דוגמא נכונה לעם היושב בציון.
בברכה
illi
|