לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2011, 12:49
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אתה מתכוון צמיתות..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "על דבר כזה היא צריכה להכנס לכלא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
וצריכים לשלול לה את רישיון הנשק לתקופה לא מבוטלת.

נהלי פתיחה באש הם מחמירים ביותר, אתה מגן על עצמך רק מתי שנשקפת לך סכנת חיים ברורה ומידיית, או במידה ואתה יכול לסכל איום סביבתי.

בנתיים לא שמעתי על מישהו (בעולם) שנהרג כתוצאה מביצה שנזרקה עליו, או שקית מים.

ועל טיפשות צריך לשלם בעשר שנים בכלא.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2011, 14:01
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
בפתוחה אפשר למרוח תואר על פני שש שנים..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "עשר שנים בכלא על טיפשות?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Segmany
כמה תארים זה באוניברסיטה הפתוחה?

וכן, אם היא טיפשה עד כדי לירות לעבר מי שזרק לעברה ביצים - היא צריכה לשלם על כך ביוקר.

כנראה שיקח הרבה זמן עד שתבין מה שעשתה - שתבלה את הזמן הזה בכלא.

ישן 29-07-2011, 01:38
  winter_forever winter_forever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
שפך מים על מאבטחת שקיללה: "שלפה וירתה"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "אתמול: זרקו ביצים מהמרפסת, מאבטחת ירתה בכיוונם (אין פגיעה, אין נפגעים)"

המאבטח סרגיי שפך מים מחלונו על מאבטחת שצעקה "כל הרוסים זונות". היא הגיבה באש חיה: "הכדורים שרקו ליד האוזן"

לסרגיי נמאס מצעקותיה של המאבטחת שנעמדה אמש (ד') מחוץ לביתו ברחוב מייזל ביפו וקיללה את העולים מחבר העמים, אז הוא שפך עליה מעט מים בכוונה לגרשה. הוא לא חשב שזה כמעט יעלה לו בחייו. "היא הוציאה אקדח ופשוט התחילה לירות עליי, כמו בסרטים", סיפר ל-ynet.

סרגיי, שגם הוא עובד כמאבטח, בדיוק התכונן למשמרת לילה כשלפתע שמע צעקות מהרחוב. "עמדה שם אישה שהחזיקה שלט וצעקה 'כל הרוסים זונות', 'יאללה תלכו מפה' ו-'לקחתם לנו את הדירות'", סיפר. "צעקתי לה להפסיק כי זה נשמע נורא, אבל היא סירבה, אז השפרצתי לעברה מים כדי שתפסיק".

אלא שפעולה זו כנראה גרמה למאבטחת לאבד את עשתונותיה. "היא פתאום שלפה אקדח, ואני חשבתי שזה סתם כדי להפחיד", שחזר סרגיי, "אבל אז ראיתי שיוצא אש מהאקדח והבנתי שזה אמיתי. היא ממש תפסה את האקדח כמו מקצוענית, והחלה לירות לכיוון שלי".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4101205,00.html
ישן 01-08-2011, 15:49
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
ועוד איך חוסר הגיון !.....
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "שום חוסר הגיון, זה שהמצב לא..."

אף אחד עדיין לא שדד בנק עם רובה בריטי מושבת בן 120 שנה!
תחום אספנות הנשק הוא נפוץ ומקובל במרבית העולם למעט מדינת ישראל ולמען הסר ספק, כוונתי היא לכלי נשק שעברו עיקור והשבתה על פי קריטריונים ברורים שנקבעו מראש והרשיון לעסוק בתחום ניתן גם הוא ע"פ קריטריונים ברורים !
במשך שנים רבות התחום פרח גם בארץ עד שמשרד הפנים החל באופן מגמתי להערים קשיים מני קשיים על העוסקים בתחום עד לכדי ביטול מוחלט וגורף של ההיתרים לכך.
מאות רבות כלי נשק נגרטים בכל שנה כשחלקם נחשבים לנשקים נדירים ויחודיים שיש לא מעט מוזיאונים שהיו שמחים לשים את ידם עליהם אולם נמנעים מלהתחיל בכלל את הפרוצדורה ....
ואני לא מדבר בכלל על אזרחים מן השורה.
הכי קל והכי פשוט לאסור באופן גורף ובכך לא להתמודד עם שום דבר.
ומאידך.. לצערי אני רואה מי כן מקבל אישור לשאת נשק כמאבטח ואני רואה גם לא מעט אזרחים שמחזיקים ברשיונות לנשק שאם זה היה תלוי בי הייתי אוסר עליהם להחזיק כנשק גם מקל של מטאטא....

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:29

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר