לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2011, 08:35
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אני לא מאשים את 'השמאל'.הגרעין הקשה של האנרכיזם שמתיימר לשבת ברוטשילד אינו בגדר'שמאל'
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הגיע הזמן שתבין שאין זו הפגנת השמאל"

'שמאל' זה 'הנוער העובד' והשומר הצעיר' ובורגנים חביבים מת"א שנופלים בפח התרמית האנרכיסטית והמזימה התקשורתית ואחריהם כפי שאתה רואה גם אנשים מה'ימין'.

גם היא גיליוטינה היא פרובוקציה [ומסופקני שכן העסק מתוזמר היטב וקשה להקים לאורך שעות 'מיצג' מבלי שהשוכנים במקום יבחינו בדבר. אם תוסיף לכך את איומי שמולי מאתמול הרי די סביר כי הגיליוטינה משתלבת היטב בדפוס החשיבה של מובילי השטח של המחאה. המובילים האמיתיים הם כמובן טייקוני תקשורת שרוצים משהו אחר לחלוטין ] - הרי שאם הזוועה הזו עומדת שם - היא הופכת לחלק מהמסר.

מי שמעביר לי מסרים עם גיליוטינות - אני חושב שצריך להעביר לו מסרים באמצעות הפרקליטות.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 11-08-2011 בשעה 08:40.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2011, 08:29
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
גיליוטינה מסמלת מהפכות אלימות. התממות של אנשים כמוך שיודעים זאת מסמלת תמיכה באלימות
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "זה בדיוק כפי שאלי ישי הכריז שהוא מקים אלפי יחידות דיור"

השבוע בשל התפרעויות 'הנוער הנפלא' שאילי מצא - הוגנבו ח"כים לכנסת מכניסות צדדיות. זו הייתה צריכה להיות כותרת ראשית אבל בגלל אותם טייקונים שהפיחו בך רוח מהפיכה רעננה זה היה מידע מובלע בכתבות אחרות.

אבל אם רק תגיד 'ביבי איכסה' ו'אהלן' תהיה פטור כמובן מכל מחשבה נוספת בנושא.

מדוע הדמוקרטיה הישראלית אינה שווה בעיניך שאתה כל כך מהר מוותר עליה ומפקיד את הגה חייך בידי חבורת אנרכיסטים פרועה? כי אתה במיעוט מפעם לפעם? קורה. וכי לא היית ותהיה מספיק פעמים ברוב הקובע? יקרה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:14

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר