20-08-2011, 11:53
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
|
האם ביבי משתמש במתקפת הטרור בנגב, כטריגר להסלמה מכוונת על חשבון המחאה?
קודם כל מאוד חשוב לי להבהיר:
אני תומך ב1000% בתגובה הקשה של ביבי נגד הטרור הפלסטינאי, במידה והחמאס יכנסו גם למעגל הלחימה (הם הצהירו לפני מספר שעות שמבחינתם הפסקת האש נגמרה) אז הרי שכנראה אנחנו צועדים לכיוון "עופרת יצוקה 2".
עכשיו שימו לב, שנכון לעכשיו-מדובר בעיתוי הכי טוב לצאת למיני מלחמה בדרום:
1. הסלמה בדרום תוביל לכך שהמחאה תדעך עד לרמה שהיא תיעלם, או שישארו מספר אוהלים בודדים של אנרכיסטים (שבלי קשר הם בעד חורבן המדינה), על צעדת "מיליון" הם יכולים לפנטז,
לא יבואו גם 10 אלף אנשים, כאשר בדרום יש מלחמה.
2. בספטמבר יש את עניין ההכרזה על עצמאות פלסטין, וזה היה ידוע מראש שצפויות להיות התפרעויות בכל שטחי המדינה, והחמאס יכול היה לנצל את האירוע הזה, לצורך הסלמה מכוונת.
3. הסיבוב הבא שלנו עם חיזבאללה, ופתיחת חזית עם איראן, זה רק שאלה של זמן, וכולם יודעים את זה.
אז זה מעולה שנוכל לנקות עכשיו את קני הטרור בעזה, ולא לדאוג לחזית נוספת בדרום, שתשחוק את את הצבא שלנו.
*לא צריכים להיות מומחים צבאיים, בשביל להבין שברגע שצה"ל פרס את סוללת הכיפת ברזל בב"ש, הוא בעצם הודה בזה שהוא מתכוון להכנס למהלך צבאי בעזה.
בתור ימני, ולוחם במיל', אני חושב שביבי מגיב בצורה נכונה, ואני גאה בכך שהוא ראש הממשלה שלי.
אבל אני גם חושב שהסיבה העיקרית למהלך הזה, זה בעקבות מחאת האוהלים (שללא ספק הייתה נשארת בחיים אם צה"ל לא היה נלחם בדרום).