לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2011, 11:53
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.08
האם ביבי משתמש במתקפת הטרור בנגב, כטריגר להסלמה מכוונת על חשבון המחאה?

קודם כל מאוד חשוב לי להבהיר:
אני תומך ב1000% בתגובה הקשה של ביבי נגד הטרור הפלסטינאי, במידה והחמאס יכנסו גם למעגל הלחימה (הם הצהירו לפני מספר שעות שמבחינתם הפסקת האש נגמרה) אז הרי שכנראה אנחנו צועדים לכיוון "עופרת יצוקה 2".

עכשיו שימו לב, שנכון לעכשיו-מדובר בעיתוי הכי טוב לצאת למיני מלחמה בדרום:

1. הסלמה בדרום תוביל לכך שהמחאה תדעך עד לרמה שהיא תיעלם, או שישארו מספר אוהלים בודדים של אנרכיסטים (שבלי קשר הם בעד חורבן המדינה), על צעדת "מיליון" הם יכולים לפנטז,
לא יבואו גם 10 אלף אנשים, כאשר בדרום יש מלחמה.

2. בספטמבר יש את עניין ההכרזה על עצמאות פלסטין, וזה היה ידוע מראש שצפויות להיות התפרעויות בכל שטחי המדינה, והחמאס יכול היה לנצל את האירוע הזה, לצורך הסלמה מכוונת.

3. הסיבוב הבא שלנו עם חיזבאללה, ופתיחת חזית עם איראן, זה רק שאלה של זמן, וכולם יודעים את זה.

אז זה מעולה שנוכל לנקות עכשיו את קני הטרור בעזה, ולא לדאוג לחזית נוספת בדרום, שתשחוק את את הצבא שלנו.

*לא צריכים להיות מומחים צבאיים, בשביל להבין שברגע שצה"ל פרס את סוללת הכיפת ברזל בב"ש, הוא בעצם הודה בזה שהוא מתכוון להכנס למהלך צבאי בעזה.

בתור ימני, ולוחם במיל', אני חושב שביבי מגיב בצורה נכונה, ואני גאה בכך שהוא ראש הממשלה שלי.

אבל אני גם חושב שהסיבה העיקרית למהלך הזה, זה בעקבות מחאת האוהלים (שללא ספק הייתה נשארת בחיים אם צה"ל לא היה נלחם בדרום).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2011, 12:20
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "האם ביבי משתמש במתקפת הטרור בנגב, כטריגר להסלמה מכוונת על חשבון המחאה?"

זה נשמע מוגזם לגמרי. נתניהו עומד בראש מדינה שעברה אירוע טרור רצחני והוא הגיב בצורה שרבים יטענו שהיא מתונה - חיסול ממוקד של דמויות מפתח בארגון האחראי.

ההתרשמות הכללית היא שכל הגורמים בצד הישראלי (משרד ראש הממשלה, משרד הביטחון, משרד החוץ, הצבא) לא ממהרים לצאת בהצהרות בומבסטיות שרומזות אפילו שישראל רוצה במלחמה אלא שישראל תפעל נגד מי שהיא רואה כאחראים וזאת, אגב, זכותה. לא יכול להיות שראש הממשלה יהיה שבוי בידיי מובילי מחאה כזו או אחרת ויימנע מלפעול נגד האויב בגלל שמישהו יטען שאולי הוא מגיב מתוך אינטרס אישי.

לא מבין בשביל מה פתחת את האשכול. אם אתה תומך בפעילות שנעשתה אז בשביל מה להעלות תאוריה כזאתי?

ישן 20-08-2011, 12:52
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "פתחתי את האשכול מתוך תהייה..."

החמאס הוא הגורם האחראי ברצועה ולכל מה שיוצא מהרצועה. כבר היו בעבר דיווחים שחמאס מנע מארגונים קטנים שיגורים לישראל כתוצאה מתקיפות ישראליות נגדו וחשש מתגובה ישראלית נגדו. ישראל יצרה משוואה שאומרת שאם יש התקפה על ישראל מהרצועה אז חמאס תמיד אחראי לכך וזאת בנוסף לאחריות של הארגון שירה.

אם ישראל לא תגבה מחיר מהחמאס אז החמאס יוכל תמיד לתת חופש פעולה לארגונים הקטנים לפעול ואז לומר שהוא לא אחראי לירי.

אגב, אני לא מבין מה זה "כוונות צה"ל". ראש הממשלה ושר הביטחון מנחים את הצבא איך לפעול ולא להיפך. כוחות הביטחון מספקים לדרג המדיני אפשרויות והצבא מוציא לפועל את החלטות הדרג המדיני. אילו היינו בימי אהוד אולמרט כראש הממשלה ועמיר פרץ כשר הביטחון אז הייתי יכול לקבל רמיזה שהדרג המדיני לא ממש שולט בצבא אבל כל עוד נתניהו וברק בראש המערכת זה לא עולה על הדעת. לשניהם רקע צבאי כזה שמאפשר להם להכיר ולנווט את הצבא.

ישן 21-08-2011, 07:48
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
על גלעד שליט אחד ישראל פתחה במלחמה ובצדק, אז מה השתנה עכשיו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "האם ביבי משתמש במתקפת הטרור בנגב, כטריגר להסלמה מכוונת על חשבון המחאה?"

האם בגלל שיש כמה אוהלים, למחבלים יהיה רשיון להמשיך לרצוח?

הרי הרוצח ערפאת ימח שמו וזכרו כבר טען שהוא מוכן שייהרגו 70 ערבים בכדי לרצוח יהודי אחד. אם כן, על הפיגוע הזה ומתקפות טילים שלאחרי זה הם לא יירגעו עד שלא יהיה על כל הרוג ישראלי 71 הרוגים ערבים.

אבל הנקודה היא לא המספרים. אסור שיהיה להם היכולת והאפשרות להפתיע אותנו בזמן שהם מוצאים לנכון.

עוד...

האם פעולות המחאה נהפכו להסחה למתקפת טרור הרצחנית ?
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=548704

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 21-08-2011 בשעה 07:51.
ישן 21-08-2011, 08:04
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
http://he.wikipedia.org/wiki/2006
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Lion_of_Zion שמתחילה ב "מתי נפתחה מלחמה בגלל גלעד שליט??"

http://he.wikipedia.org/wiki/2006

25 ביוני - החייל גלעד שליט נחטף לרצועת עזה
28 ביוני - צה"ל פותח במבצע גשמי קיץ ברצועת עזה
12 ביולי - מחבלי חזבאללה חוטפים שני חיילי צה"ל והורגים שמונה, ובכך פורצת מלחמת לבנון השנייה
13 ביולי - צה"ל פותח במלחמת לבנון השנייה כתגובה על פעולות חזבאללה יום קודם בגבול ישראל-לבנון

ההתעקשות של גורמי המחאה שעל ישראל להבליג, מעמידה שאלות קשות וכואבות על מהותם של מארגני המחאה, שאלות שהיו גם קודם.

האם פעולות המחאה הפכו להסחה למתקפת טרור הרצחנית ?
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=548704

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 21-08-2011 בשעה 08:11. סיבה: מבצע צבאי לשחרר את גלד שליט, ועוד מלחמת לבנון לשחרר 2 חיילים הרוגים
ישן 22-08-2011, 20:06
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)

חבר מתאריך: 21.08.06

נתניהו הוא ראש הממשלה הכי פחות לוחמני שהיה לנו מאז שמיר.
רבין? "דין וחשבון".
פרס? "ענבי זעם"
ברק? "גאות ושפל"
שרון? "חומת מגן"
אולמרט? לבנון השניה ו"עופרת יצוקה"

אצל נתניהו הפעילות המבצעית היחידה בסדר גודל משמעותי היתה אירועי "ברזל לוהט" - וגם בהם ישראל הסתפקה בתגובה מינורית יחסית ליוזמה ערבית.

אני לא שופט את ההצדקה לכל אחד ואחד מהמבצעים ולא טוען שנתניהו "בסדר" בגלל חוסר היוזמה שלו בפן הצבאי. אני רק מציין עובדה, שלדעתי מאירה את הטענה לגבי קונספירציה באור לא אמין.

http://www.baking.co.il

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:18

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר